Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co robic kocham innwgo

Polecane posty

Gość gość
To zależy czy on chce mieć rodzinę, dzieci. Jak nie chce to może będzie z Tobą. Jednak większość mężczyzn chcących założyć rodzinę szuka młodszej partnerki.

Gość gość
Przyczyna może tkwić w tej jego poprzedniej nieszczęśliwej miłości. Może on dalej tamtą kocha? może nawiązał z Tobą romans żeby o tamtej zapomnieć? Powinnaś się tego od niego dowiedzieć.

Gość gość
Bez sensu nawiązywać romans z kimś żeby zapomnieć o innym kimś. Jeśli się kocha to nie zdradza, nawet wtedy kiedy z tym kimś być nie można w sercu się go ma. Ale co ja piszę i do kogo tłumiki bez uczuć

Gość gość
dziś może tamta ma męża i dzieci i facet musiał odpuścić. Nie będzie całe życie w celibacie siedział.

Gość gość
16:03 niestety, serce sercem a potrzeby potrzebami

Gość gość
Daje do myślenia kwestia tego że jest to skryty człowiek i mało o sobie mówi

Gość gość
Porozmawiaj z nim. Tylko tak dowiesz sie prawdy. Nie bój się ze go spłoszysz takimi pytaniami. Jak będzie cię kochał to nie ucieknie .

Gość gość
tak zrobie porozmawiam z nim. na spokojnie , szczerze. nie wierze ze jest tak nieuczciwy w stosunku do mnie. nie chodzi mu tylko i wyłacznie o seks. to wiem na 200%.nasi wspólni znajomi mówili mi ze on wczesniej nie zwracał uwagi na zadne dziewczyny. nie jest gejem . to na pewno tez wiem.mna sie zainteresował tylko czy na tyle powaznie zeby stworzyc rodzine?. bardzo bym tego chciała. z tym człowiekiem mozna konie krasc!!!!

Gość gość
ale się nakręciłaś widać że Cię poważnie wzięło mam nadzieję ,że się nie rozczarujesz :)

Gość gość
bo poprostu nigdy wczesniej tego nie czułam. sama jestem w szoku . moze to własnie jest taka wielka prawdziwa miłośc?? mam jedno zycie. chce je przezyc dalej z kims podobnym do mnie. jak na razie wiecej nas łączy niz dzieli. tak bym chciała wiedziec co on mysli. czy ma jakies plany co do mnie?? kocha ale boi sie przyznac? czeka az sie rozwiode?? nie wiem . Metlik w głowie

Gość gość
ale czemu od razu snujesz plany z Nim (z tym kochankiem ) :O przecież nawet nie wiesz czy On Cię kocha a znajomi znajomymi może Ci przykrości nie chcieli robić ...

Gość gość
znajomi nie wiedza ze mamy romans. nikt nie wie. snuje z nim plany bo wiem co czuje, chce z nim byc. marze o tym

Gość gość
Jeśli chcesz wiedziec co on myśli co czuje,czy macie jakąś wspólną przyszłość, napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
Nigdy nie zwiazalabym się z facetem który sypia z kobietą,która ma męża. Tym już sobie wystawił świadectwo. Faktycznie idealny. Otwórz oczy bo będzie płacz potem

Gość gość
Ę tam ty powyżej prawnicza sobie poszukaj, haha

Gość gość
no widzisz ale taka jest miłość gorsza niż sraczka bo przychodzi znienacka. nie wszystko w zyciu jest takie proste i przewidywalne. .

Gość gość
czy nie ma tu osób które były w podobnej sytuacji? panowie a co wy nato. czy on sie bawi?? mówi ze laczy nas uczucie. ja chciałam to zakonczyc a on nie ???

Gość gość
ta hahha, kolejna naiwna mężatka, która liczy na to że rzuci męża a kochanek od razu przyleci do niej z wywalonym jęzorem hhaha. Czy chociaż przez chwile nie przyszło Ci do głowy, że ten Twój 'kochanek' ma już 34 lata, nawija Ci makaron na uszy, nie związał się z nikim, więc typowy kobieciarz, skąd wiesz czy na boku nie obraca jeszcze jakiejś drugiej mężatki a w wolnym czasie szuka młodych 20 paro letnich dziewczyn z którymi się ustatkuje prędzej niż z jakąś rozwiedzioną kobietą przed 40 z 14 latkiem na karku. OTRZĄŚNIJ SIĘ I PRZESTAŃ ŻYĆ MARZENIAMI BO BĘDZIE PŁACZ I ZGRZYTANIE ZĘBAMI.

Gość gość
widać, że sama jesteś niepewna jego i jakieś przebłyski masz i dociera do Ciebie, że to zwykły ściemniarz. gdybyś była na 100% pewna że on Cie chce i nie miała wątpliwości to nie zakładałabyś tego tematu

Gość gość
tylko ze ja kocham tego sciemniacza. tak na pewno obraca kilka kobiet i mnie jeszcze. nie mierzcie wszystkich jedna miara. ja pytam o opinie osób ktore były w podobnej sytuacji a nie osoby ktore siedza na tym forum i na takim temacie nie wiadomo po co. nudzi sie ??

Gość zoskasamoskaaa
Jedno jest pewne autorko. ..trzeba odejść od męża. ..dla siebie nie dla kochanka. Skoro od 5 lat nie sypiacie to jego płacz ze kocha,ze życia bez Ciebie nie widzi, można w buty wsadzić. Człowiek który kocha pragnie bliskości, czułości i intymnosci. Bez tego ani rusz. Jak coś to na meila zapraszam.

Gość gość
on by chciał isc do łóżka to ja nie chce, nie moge nie pociaga mnie. masakra totalna.czuje sie strasznie oszukujac go . moze lepiej by było powiedzieć ze mam kogos??? wiem bedzie bolało ale moze wtedy mnie znienawidzi i bedzi go mniej bolało. tak sie boje zrobic jakis ruch.

Gość moniku
i jak autorko? podjęłaś decyzje ? poukładałaś sobie troszke? Pozdrawiam i trzymam kciuki ...żebyś była szczęśliwa.

Gość gość
Halo halooooo autorko?

Gość gość
Hej. Jestem po rozmowie z mezem. Powiedzialam mu ze mam kogos i chce sie rozwiesc. Przyjął to ze spokojem.a ten drugi?!. No cóż czeka mnie z nim powazna rozmowa co dalej z nami. Wiem ze go kocham. Ciagle placze. Jestem u kresu wyyrzymalosci. Jak to sie pouklada. On ciagle taki zdystansowany . wiem ze jemu bardzo zalezy. Tylko czy jest gotowy na zmiane swojego zycia. Nie wiem.

Gość moniku
Trzymam za Ciebie kciuki autorko...nawet nie wiesz jak bardzo..

Gość gość
Moniku dziękuję za wsparcie. Tak naprawdę to nie ma sie komu wyzalic i wygadac. Ehhh zycie

Gość moniku
jak będziesz chciała pogadać to zapraszam do siebie.. czerwonatorebkaprady@onet.pl

Gość gość
Autorko co u Ciebie?

Gość gość
A bez zmian. Wczoraj sie spotkalismy. Bylo bardzo milo. Jednak nie potrafie porozmawiac z nim szczerze. Boje sie. On tez jakos nie dazyl do rozmowy na nasz temat. Dziwne to wszystko. Ostatnio jak rozmawialismy przez tel. To zapytal mnie czy go kocham. Odpowiedzialam ze tak. Zapytal czy bardzo go kocham. Potwierdzilam. Moze powinnam zapytac go w ten sam sposob. Wiem. Zachowujemy sie jak dzieci.