Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Lepsze male i naturalne czy duze sztuczne?

Polecane posty

Gość gość
21:34 :) To jest tak: albo lubimy z tą osobą rozmawiać i dobrze się czujemy dobry chumor na cały dzień itd, albo drugi typ patrzał na piersi i zwracał uwagę na to.

Gość gość
To jest jakaś niesamowicie śmieszna i odbiegająca od rzeczywistości teoria, jakoby był u nas kult chłopięcych, dziecięcych sylwetek. Co za absurd? Na czym opierasz takie sądy? Zostało to gdzieś zapisane? Może jest w mediach tłuczone od dziesięcioleci? Przecież tyle słyszy się o tym, że facet na kości nie poleci, albo że szczupła sylwetka jest jak najbardziej ok, ale kobiece kształty muszą być zachowane i "kobieta musi mieć na czym usiąść i czym oddychać". Ciężko poznać gusta wszystkich mieszkańców miasta, w którym się mieszka, a Ty piszesz u gustach Polaków i w ogóle wszystkich Europejczyków

Gość gość
Piszę bardzo luźno, nie bierz sobie tego do serca! Moja wiedza o tych gustach pochodzi ze stron tego typu (i nie jest jakaś dogłębna) gdzie kobiety chwalą się sylwetką rozmiar 36, a 60kg to już "nadwaga" gość dziś - żeby się z kimś związać to potrzebny jest pełen pakiet. Czyli musi się nad podobać charakter, poczucie humoru i wygląd tej osoby. Pewnie, że ten pan będzie patrzYł na wygląd potencjalnej partnerki, bo pośmiać to może się z każdą koleżanką.

Gość gość
Nie z każdą, ja nie oceniam ludzi po wyglądzie, jak jest energia to i jest chęć.

Gość gość
Jak nie zamierzasz z nimi sypiać to nie ma co ich po wyglądzie oceniać. Jak zamierzasz się z nimi związać i uprawiać seks to wspaniały charakter nie wystarczy. Tak samo jak sam wygląd nie wystarczy do stworzenia związku.

Gość gość
Znowu sex intelekt nie jest sexem co ma to wspólnego.

Gość gość
Możesz rozwinąć ten punkt?

Gość gość
Umiem czerpać radość garściami, ludzie mi tego zazdroszczą, różnymi motywacjami.

Gość gość
Jedni myślą penisem inni piersiami cała sztuka myśleć głową.

Gość gość
sylwester jest jutro...za wcześnie zaczęłaś

Gość gość
Jutro bendę tańczył :)

Gość gość
I polecę wam to ja idę do znajomych, jak umiecie tańczyć to przetańćcie całą noc, w tamtym roku, nie miałem odpoczynku :) tylko skromnie się napiłem i do końca Sylwestra byłem na nogach.

Gość gość
20.15 Ty nie bądź zła na mężczyzn, tylko z powodu że lubią większy biust. Znajdziesz takiego co woli małe. Głowa do góry :) Ja osobiście lubię kobiety w typie Belluci , mmmmm

Gość gość
Na pewno to nie jest preferencja KAŻDEGO faceta

Gość gość
Nie mozna obiektywnie stwierdzic, ze mezczyzni wola wiekszy biust :) taka teza nie istnieje

Gość gość
chociaż było wiele badań które stwierdziły, że większość mężczyzn woli większe biusty

Gość gość
Wiem i dla tego byłem dosłownie wyrwany z rąk do rąk, ale to znajomi żonaci, też koledzy ikoleżanki i nikt nie miał pretensji.

Gość gość
23.29 Oczywiście, że nie każdego. Właśnie o tym wspominałem wyżej. A Wy " płaskie" na mnie wyjeżdżacie, że wolę obficiej ... :) No!

Gość gość
gość dziś - coś w tym jest. Jedna z moich znajomych która miała (i pewnie nadal ma) ogromne powodzenie była wręcz chuda, piersi miała nieduże (nosiła stanik 75a), tylko miała bardzo ładną twarz, wyjątkowej urody duże oczy. Jestem jednak pewna, że istotnym wabikiem były jej bardzo szczupłe nogi i generalnie bardzo szczupła sylwetka. Inna za którą gwiżdżą na ulicy też szczupła, ale już nie chuda, ma dosłownie płaski tyłek, zero wcięcia w talii, niewidoczne biodra, piersi proporcjonalne do sylwetki ale nieduże, też ładna buzia - ciemne oczy, ciemne włosy. Oj lubią Polacy ciemnookie brunetki. No a ja mysi blond, raczej niewyróżniająca się uroda (choć niektórzy chwalili) i ta krępa sylwetka. A co do dużych piersi - odpowiednio wyeksponowane bardzo obfite piersi przy rozmiarze max 38 przyciągają uwagę, ale proporcjonalnie spore przy bardziej obfitym ciele nie robią za bardzo wrażenia, no chyba że dany facet serio zafiksowany jest na punkcie dużych balonów. Tak jak wspominałam ideał tzw. Janusza znajdziecie w pierwszym lepszym nowym teledysku disco polo - dziewczyna rozmiar ciuchów max. 36 z biustem w rozmiarze nie mniejszym niż 70h...

Gość gość
Nie jest to wiarygodne o czym mowisz, bo ja moge powiedziec ze spotkac sie mozna z wieloma badaniami poswiadczajacymi ze wola male albo mozna przeczytac mnostwo opinii w internecie ktore o tym mowia

Gość gość
23.36 ja mówię za siebie, wolę większe i naturalne.

Gość gość
akurat takich badań, że wolą małe jeszcze nie widziałam. Na necie są opinie, że są ludzie lubiący uprawiać seks z arbuzami.

Gość kel
Lubię konkret cyc :)

Gość gość
Ja na czytanie takich głupkowatych postów nawet nie tracę czasu, natomiast ktoś kto pisze, że woli mniejsze jest dla mnie osobą wiarygodną i można mu uwierzyć, a takich właśnie opinii jest w internecie od groma, ale ja NIE KWESTIONUJĘ, że dla pokaźnej czesci facetow duze sa atrakcyjniejsze, trzeba po prostu zaakceptowac rozne gusta i nie dyskutowac o nich

Gość gość
chyba, że temat to dosłownie pytanie i każdy odpowiada za siebie. Tutaj naskoczono na faceta bo przyznał, że nie podobają mu się kobiety z małymi biustami i nie związałby się z taką

Gość gość
I tak, ja wierzę, że jest dużo mężczyzn lubiących drobne kobiety. Mimo to wszelkiego rodzaju badania pokazywaly, ze jednak prawie płaska klatka piersiowa nie jest preferencją większości mężczyzn.

Gość gość
Ale my tu nie piszemy o prawie płaskiej kobiecie, ale o małych piersiach co stanowi znaczącą różnicę :)

Gość gość
Erotomani patrzą na biust, jutro nie jest święto erotomanów, erotomanek, głowa do góry.

Gość gość
to może określmy jaki to jest mały biust? Bo dla mnie to właśnie takie coś co ma np. natalie portman

Gość gość
22.46 ty zamiast piersiami zainteresuj się ortografią, jprd