Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Proszę o opinię

Polecane posty

Gość gość

Słuchajcie nie jestem jakaś super szczupła mam trochę krągłości i dosyć masywne uda. Chciałabym się dowiedzieć jakiego koloru rajstopy powinnam dobrać do czarnej prostej sukienki do kolan i czarnych botek do kostek. Dodam ze do tego będzie czarny płaszcz ale w nim będę przez chwilę.

Gość gość
kolor opalona skóra,matowe,nie błyszczące

Gość gość
Czyli bardziej cieliste, ale ciemniejsze? Dobrze Cię zrozumiałam ? A możesz uzasadnić czym się kierujesz ?

Gość gość
Ja myślałam o czarnych... to byłby zły wybór ?

Gość gość
czarna sukienka,czarny płaszcz i czarne rajstopy będą źle wyglądać,jak żałobnik albo osoba która strasznie chce ukryc swoją tuszę musza być cieliste i żeby nie błyszczały

Gość gość
Czy takie? Zobacz ofertę: Rajstopy LORES WŁOSKIE 40 den LYCRA MATOWE * 4

Gość gość
Pierwsza myśl to czarne, czarny już dawno przestał być kolorem żałobnym, ludzie noszą się teraz na czarno przez cały rok, na różne imprezy, wyjścia, do pracy itd. Pisałaś, że masz uda masywniejsze, ale one będą zasłonięte do kolan przez sukienkę, więc masz do wyboru albo czarne "den 20/30" albo cieliste (błyszczące też mogą być, w końcu to sylwester więc jak najbardziej). Najlepiej załóż jedne do sukienki zrób sobie zdjecie, potem drugie i porównaj w których lepiej wygląda.

Gość gość
Racja jutro kupię jakieś rajstopy i zrobię sobie próby, po przymierzaniu tak na szybko w cienistych wydaje mi się ze wyglądam grubiej. Ale taki powstał dylemat ze postanowiłam tu napisać :)

Gość gość
gość dziś Racja jutro kupię jakieś rajstopy i zrobię sobie próby, po przymierzaniu tak na szybko w cienistych wydaje mi się ze wyglądam grubiej. Ale taki powstał dylemat ze postanowiłam tu napisać usmiech.gif Nie Ty pierwsza i nie ostatnia masz takie dylematy ;) zrób tą sesje próbną i wybierz te w których TY się lepiej widzisz i czujesz.

Gość ninkakax
A może cienkie czarne z jakimś delikatnym wzorkiem? Ostatnio hitem są rajstopy w małe kropeczki. Też mam takie i do prostych, jednokolorowych sukienek wyglądają świetnie! Swoje kupiłam w Gabrielli, w sumie to kupuję tam wszystkie rajstopy bo są świetnej jakości i milutkie w dotyku.

Gość KsiondzChrabonszcz
Mniej żryj i we wszystkim Ci będzie dobrze.

Gość gość
Ja bym ubrała czarne, najbardziej pasują według mnie . Za to zmieni każdym botki na inne buty, bo botki skracają nogi ;-)