Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Samotne ale uparte przy nierealnych wymaganiach

Polecane posty

Gość gość

bo w TV klepią że ma być tak i tak, i dopóki tak nie będzie to nic z tego

Gość gość
A ty co - nie możesz se znaleźć takiej o wystarczająco niskich wymaganiach?

Gość gość
jego wymagan zadna nie spelnia

Gość gość
Przykro patrzeć na tę "wojnę płci", która ktoś nakręcił w waszych głowach. Ta cywilizacja musi upaść za góra 50 lat :-(

Gość gość
gość dziś znalazłem taką z realnymi wymaganiami podobnymi do własnych

Gość gość
gość dziś jego wymagan zadna nie spelnia Zgłoś spełnia i to nie jedna, ale ze stada trzeba było jakąś wyciągnąć i tak też się stało

Gość gość
gość dziś nie wojna płci tylko wyprane mózgowo przez TV kobiety

Gość gość
gość dziś A ty co - nie możesz se znaleźć takiej o wystarczająco niskich wymaganiach? x hahaha doskonałe! Popłakałam się ze śmiechu! W punkt :D

Gość gość
@ gość dziś gość dziś nie wojna płci tylko wyprane mózgowo przez TV kobiety X I jednym i drugim piorą mózgi nakręcając tę wojnę płci. Ale fakt kobity podatniejsze na to g****o są. W doopach im się poprzewracało. Stąd powstała emancypacja i cały dotychczasowy system rodziny plemiennej legł w gruzach.

Gość gość
za pare/parenaście lat baby może zrozumieją swój błąd ale wtedy już będzie za późno, taki finał

Gość gość
A porusza Cię to tak bardzo, że aż wchodzisz się uzewnętrzniać na kobiecym forum, bo..,?

Gość Carycka
To jakie warunki trzeba spelniac aby zostac szczesliwa wybranka sposrod calego stada?

Gość styczeń za pasem
Carycka dziś chyba najważniejsze być skromną a nie próżną

Gość gość
W doopach im się poprzewracało. Stąd powstała emancypacja i cały dotychczasowy system rodziny plemiennej legł w gruzach. x Haha boli was to, że już nie możecie wykorzystywać kobiet, tylko to kobiety wykorzystują was? Całe lata nasze pra, pra babki były wykorzystywane przez facetów, zostawały żonami bo miały duży posag, a jak nie miały, to złamane życie... role się odwróciły, teraz to facet musi mieć pieniążki aby kobieta go zechciała. I co fajnie?

Gość gość
Nierealne to są takie gdy gruba, brzydka baba w typie pasozyta liczy że któregos pięknego dnia do jej drzwi zapuka młody, przystojny i bogaty jak arabski szejk książę który spełni jej wszystkie marzenia bez kiwniecia palcem. To co mają normalne kobiety to są normalne wymagania co wy interpretujecie jako wynresnosc. Jeśli wystarczy Ci zapchajdziura do szczęścia do droga szeroka ale nie wyzywaj się na kobietach że chcą kogoś lepszego niż ty autorze.

Gość gość
Nierealnych wymaganiach? To mam brać byle kogo i cierpieć? Samotność w związku jest dużo gorsza niż realna samotność. Faceci od zawsze byli egoistami, dbali tylko o swoje potrzeby. A teraz kobieta też umie o siebie zadbać i jeśli facet jej nie wspiera w życiu tylko tłamsi, to po co z nim być?

Gość gość
Teraz to nie są związki tylko ja mnie moje o mnie dla mnie

Gość gość
mam jedno, jedyne wymaganie, które rzeczywiście jest nierealne: uczciwość i szczerość w związku

Gość gość
ten mistyczny posag oferowany w wymianie barterowej zapracował również mężczyzna - ojciec jako głowa roddziny, więc megalomanki d...a cicho.

Gość nad czym tu myśleć
kur/wa ale o czym tu wogóle nowa, wasza główna rola jako zwierzęta na tej planecie to ROZMNAŻANIE, i dbanie o młode pokolenie, KONIEC, reszta to drugorzędna sprawa, i przestańcie tu píerdolić różne farmazony. Samica ma za zadanie wybrać najmocniejszego i dominującego genetycznie samca ( nawet jak jest to jakiś du'pek, bo to jest mało istotne ) i dać mu się zapłodnić a samiec najmocniejsze genetycznie samice i JE ( tak więcej niż jedną ) zapładniać, te które dadzą potomstwo mocne genetycznie i które przeżyje dalej i zrobi to samo. KONIEC KUR/WA. A wam się wydaje to takie skomplikowane, gdy nie jest. To że jesteście ludźmi i niby elegancja francja i "cywilizacja" to gòwno znaczy. Jesteście przedewszystkim ZWIERZĘTAMI i macie instynkty, KONIEC. Reszta to tylko dopełniacze drugorzędne. Więc przestańcie píerdolić głupoty, i albo się bierzecie do roboty albo zostajecie w kiblu historii, czyli genetyczne gòwno o którym nikt nie będzie pamiętał bo selekcja naturalna waszej genetyki wybrała was na wyginięcie. KONIEC!!!

Gość gość
nad czym tu myśleć dziś idiota

Gość proste zasady gry
gość dziś nie idiota tylko tak działa natura, w "cywilizacji" czy poza nią, wiem, realia są trudne do przyswojenia szczególnie dla lewaczek, ale zasady są bardzo proste

Gość gość
gość 2017.12.30 W doopach im się poprzewracało. Stąd powstała emancypacja i cały dotychczasowy system rodziny plemiennej legł w gruzach. x Haha boli was to, że już nie możecie wykorzystywać kobiet, tylko to kobiety wykorzystują was? Całe lata nasze pra, pra babki były wykorzystywane przez facetów, zostawały żonami bo miały duży posag, a jak nie miały, to złamane życie... role się odwróciły, teraz to facet musi mieć pieniążki aby kobieta go zechciała. I co fajnie? X Powiedz to wszystkim tym wyksztalconym kobietom, ktore osiagnely sukces finansowy a nie sa w stanie byc przez to w zwiazku bo malo kto jest im teraz w stanie jest zaimponowac jako mezczyzna. Nic nie jest czarno biale. Teraz same wybieracie sobie mezczyzn a wybieracie czesto gorzej niz jak mialyscie wybieranych; chcialyscie moc byc rozwiazle i jestescie tylko paradoksalnie skorzystali na tym rozwiazli i zli mezczyzni za to stracilyscie.na tym wy kobiety i dobrzy mezczyzni, ktorzy wycofuja sie coraz czesciej z podejmowania prob relacji z kobietami; dzisiaj nie bedziecie wymagac pieniedzy bo same zabieracie coraz lepsze i bardziej oplacane stanowiska pracy itd. Ile to sie slyszalo o tym czarnoskorym co zarazal hiv; bezmyslych kobietach latajacych za muzulmanami gdzie kobiety pozbawiaja sie wolnosci i praw za wlasna zgoda itp. Coraz czesciej spoleczenstwo jest podzielone na kobiety samotne, samotnych mezczyzn i samotne matki. Ps. Nie ja pisalem wczesniej to moj 1 post tutaj

Gość gość43
Ale kto powiedział że szczytem marzeń kobiety jest związek. Większość kobiet ma normalne wymagania, dostosowane do swojego poziomu. Czyli mam męczyć się z kimś kogo nie kocham, nie lubię jego charakteru i czuje obrzydzenie na samą myśl o pójściu z nim do łóżka. A jego brak szacunku do mnie tłumaczyć sobie tym że nie ma facetów idealnych. To jest lepsze od życia w pojedynkę.

Gość gość
gość43 dziś twój jedyny cel jako samica na tej planecie to się rozmnażać i dbać o młode, tyle, taki jest cel wszystkich żywych istot, ale ty może jesteś mądrzejsza od natury, więc natura takich się pozbywa, osobiście mam to w du'pie, stawaj sobie na uszach jak chcesz czy hooj wie co tam wyczytałaś w lewackich babskich czasopismach za swój cel egzystencji, dla mnie te "wyzwolone" lewaczki są żałosne

Gość jest_dobrze
Na szczęście tym się różnimy od zwierząt, że mamy burdele. Więc każdy gość omijany przez tzw "samice" ma szanse sobie w innych (często bardzo atrakcyjnych) przebierać do woli (za pieniądze) i na przedłużenie gatunku ma wyyebane hehehehehe :-D

Gość kasa na debilach
i hooj, wtedy wszyscy zdechną i nie przekażą DNA a z burdeli syfy poroznoszą, czyli czas kupować akcje firm farmaceutycznych co leki produkują na syfy bo będą duże zyski

Gość jest_dobrze
A nie, nie. Niech DNA przekazują tylko samce ALFA. Ja im tego nie bronię. Tylko tacy jak ja niech sobie spokojnie zdechną (nie przekazując swoich słabych genów) korzystając od czasu do czasu z takich przybytków. Co by nie mówić to człowiek to jednak miłosierne stworzenie. W świecie zwierząt jednostki słabe genetycznie giną marnie, a w świecie ludzi mogą sobie przynajmniej p*****ać. Mimo słabych genów fizycznych mogą też przy okazji coś światu zostawić (skoro społeczeństwo nie zabiło ich po narodzinach) np. jakąś swoją twórczość.

Gość gość
Ci, którzy piszą o rozmnażaniu jako jedynym celu życia człowieka- macie rację, jesteście jak zwierzęta. Wystarczy wam pełna micha, zaspokojenie popędu i już jesteście szczęśliwi. Ale są ludzie z wyższymi uczuciami i wyższymi aspiracjami, czego wasze ograniczone umysły nie są w stanie pojąć.

Gość jest_dobrze
Ależ ja to doskonale dobrze pojmuję, że w życiu potrzebne jest tez coś więcej. Dlatego zajmuje się hobbystycznie interesuje się i zajmuję zupełnie innymi rzeczami. Zdarzało się, że np. coś namalowałem, nagrałem na instrumencie. Ludziom się to nawet podobało, dawało im to jakąś radość. Widziałam ich szczere uznanie. A popęd to druga sprawa, bo oprócz powyższego też jest to jakaś NORMALNA potrzeba do zaspokojenia. Ale skoro mam świadomość, że nie jestem samcem ALFA więc z "samicami" mam problem. Stąd moje powyższe wynurzenia.