Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chyba przestaje go kochac, co robić?

Polecane posty

Gość gość

Moj partner z którym jestem ponad 2 lata i mamy 2 miesięczna córeczkę jest obecnie w zakładzie karnym(za głupoty, ale odsiedziec trzeba, wstępnie 13 miesięcy ale może być o rok/półtorej więcej), zaraz będą 2 miesiące (zdążył byc tylko przy porodzie i raz w szpitalu), na początku bardzo tęsknilam i myślałam o nim, czekałam z niecierpliwością na telefony/listy od niego, myślałam że zwariuje bez niego. Ale od paru dni zastanawiam się nad tym czy nadal chce z nim byc, nie cieszy mnie tak już to jak widzę ze dzwoni, nie sprawdzam juz tak ochoczo codziennie skrzynki czy nie ma od niego listu, gdy przychodzi czas ze mogę się z nim zobaczyć to nie wzbudza to we mnie żadnej większej radosci. Czy to oznacza że uczucie się wypaliło czy jednak może to być spowodowane utrudnionym kontaktem/brakiem obecności? Dużo złego mi wcześniej wyrządził, ale jest chory(zdiagnozowana afektywna dwubiegunowa), wiec wiedziałam w co się pakuje i wybaczalam mu niektóre niefajne sytuacje, ale teraz ciągle mi się one przypominają i powoli zaczyna mnie od niego "odpychac", a z drugiej strony nadal za nim tęsknię i bardzo chciałabym mu pomóc... nie wiem co robić, czy odejść teraz, ale mamy jednak córeczke i chce mu dać szansę... a z innej strony znowu myślę że chciałabym być z kimś "normalnym", zdrowym i zbudować zdrowa relacje ale z Nim tak dużo dobrego przezylam i chce nadal przeżywać. ..

Gość gość
a co dokładnie przeskrobal?

Gość gość
Dużo by mówić ale nic poważnego, nie jest żadnym kryminalista, zrobił parę głupot i ma wyroki np po 3/4 miesiące i się uzbieralo, trzeba odsiedziec, już trudno