Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pożyczka

Polecane posty

Gość gość

Gdzie dostanę pożyczkę nie mając żadnych dochodów?

Gość gość
U sponsora studentko

Gość partkommm
Zalezy jakiej wielkości chcesz pożyczkę. Ja mam dochody i też szukam, ale jest ciężko znaleźć porządną firmę, nawet jeśli chcesz tylko kilka tysiecy

Gość passenge09
a które firmy mają w ofercie darmową pożyczkę?

Gość Doradca Szybka Moneta
@passenge09 Dzień dobry, znasz już ofertę polskiej marki Szybkiej Monety? U nas pierwsza pożyczka do 1000 zł na 30 dni jest całkowicie darmowa! Cały proces przebiega online, dzięki czemu pieniądze błyskawicznie trafiają na konto wnioskodawcy. Więcej informacji znajdziesz na stronie szybka-moneta.pl

Gość Ulkamarenik
Polecam szukać takich informacji w porównywarce internetowej. Ja korzystam ze strony Bazaru Kredytowego https://www.bazarkredytowy.pl/pozyczka/alfa-kredyt,22.html i zaoszczędzam na tym dużo czasu, w którym musiałabym szukać tych wszystkich informacji na stronach każdej z firm :)

Gość gość
Prawdopodobnie nigdzie nie otrzymasz pożyczki,bo nie posiadasz żadnych stałych dochodów. No chyba,że jakiś parabank - mini bank nieprzestrzegający prawa bankowego da Ci pożyczkę gotówkową sugerując sie tylko adresem Twojego zameldowania aby potem za dług i odsetki - (kwotę za pożyczone tobie pieniądze) przywłaszczyć sobie nieruchomość twoją lub twoich rodziców. Szczerze odradzam Ci brania pożyczki. Dlaczego? Bo skoro teraz nie masz dochodów to istnieje duże prawdopodobieństwo,że nie będziesz miała z czego oddać długu a taki parabank potrafi dość drastycznie wyegzekwować swoją należność.:-D