Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Leki na guzek w piersi.

Polecane posty

Gość gość
Nie mam planów konkretnych... popytam rodzinnego.

Gość gość
To bądzmy w kontakcie ;) Ja też tu będę pisała, jak czegoś wiecej się dowiem ;)

Gość gość
Mnie rodzinny wpisał receptę na dexak twierdząc że to nie guzek a zmiany neuralgiczne. Od tego typu rzeczy jest onkolog i wnikliwe badania. Dziewczyny nie czekać nie tracić nawet jednego dnia. Badania to tylko kilka stów a nasz NFZ szkoda gadać.

Gość gość
Oczywiście, ze gin nie jest od zmian w piersi tylko onkolog-chirurg na przykład.

Gość gość
Tu autorka. Pod koniec stycznia mam wizytę u onkologa, a jakieś 3 dni temu zauważyłam, że w drugiej piersi też pojawiło się zgrubienie takie, jak w prawej. Tu ktoś pisał, że też ma ten problem. Byłaś może już u lekarza ?

Gość gość
Żeby mieć pewność co to jest koniecznie trzeba zrobić biopsję. Dopiero to da faktyczną informację.

Gość gość
Zobaczę, co powie onkolog. Napiszę, czego się u niego dowiedziałam.

Gość gość
Tu autorka. Wczoraj byłam u onkologa i skierował mnie na specjalistyczne usg do radiologa bodajże, do szpitala w połowie lutego. Mówił coś, że to może być gruczolak. Nic więcej się nie dowiedziałam. Czyli znów pozostaje mi czekać.

Gość gość
Jestem po kolejnej wizycie u onkologa. Usg mam za półtora miesiąca, a w opisie dla radiologa onkolog napisał, że mam łagodną dysplazję sutka. Spotkał się ktoś z czymś takim?

Gość gość
Leki na guzka?? Dziwna sprawa… A miałaś robione USG piersi? Kiedyś podczas jednej z wizyt na nfz ginekolog nie zauważył, że mam nadżęrkę :/ Nie mam pojęcia jak do tego doszło! Całe szczęście trafiłam w samą porę do Damiana w Wawie i tam też miałam zabieg. Lepiej zmień lekarza póki nie jest za późno...

Gość gość
Jak poszukaćie w necie znajdziecie doktor z Rosji ma u nas praktykę cały film nagrany jak masuje pierś kobiecie i sądzi że w większości jest to pozostałośc po mleku.

Gość gość
Tu autorka. Byłam na usg i u onkologa. Radiolog po usg powiedział, że zmiany w piersiach, to worki tłuszczowe i że to nic groźnego. Onkolog zapisał mnie na kolejną wizytę kontrolną na wrzesień. Jest lipiec, a ja nie wyczuwam już żadnych zmian w piersiach. Same zniknęły i nic już mnie nie boli.