Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W Radiu Zet mowili zeby nie potepiac imigrantow z powodu zabojstwa nastolatki

Polecane posty

Gość gość

przez imigranta w Niemczech. Dla mnie to jasne ze lewackie media sa po stronie islamuchow.

Gość gość
To jest nic. Prokuratura w Niemczech bada czy ten przypadek może byc uznany jako morderstwo, ponieważ te ścierwo użyło noża do obierania pomarańczy x info z niemieckiej gazety

Gość gość
hahaha i do tego własnie prowadzi dzisiejsze lewactwo :) trzeba byc skonczonym debilem, zeby to popierac

Gość gość
Nie slucham radia bzdet ale jechalem w busie i kierowca zmuszal wszystkich do sluchania tej lewackiej szczekaczki. Smieszy mnie jak pseudodziennikarzyny pokroju stokrotki Ojelnik (konfidentki UB) bronia ciapatych i udaja, ze to nie bylo morderstwo bo oni (czyli ciapak i ta nastolatka) "sie kochali" :D i ze ugodzil ja nozem "z milosci". Te same glupie argumenty jak w przyadku zabitej Polki. Tez lewactwo rozpowiadalo, ze to byl "romans" i zabojstwo "z zazdrosci". Tylko glupi by uwierzyl Stokrotce.

Gość gość
LEWAK to synonim iDIOTA.

Gość gość
i mają rację nastolatka nie przynosiła jeszcze żadnych korzyśc***aństwu niemieckiemu a tylko generowała koszty. dobry uczynek imigranta

Gość gość
Zabil bo go "sprowokowala".