Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Persefona 24

Mąż nie chce seksu

Polecane posty

Gość Persefona 24

Niestety ale za każdym to ja inicjuje seks,chciałabym nowych rzeczy próbować ale on jak już zacznie to tylko siebie zaspokoi a ja...przypominają mi się rzeczy rzeczy które zrobił kiedys np. erotyczne pisanie z inną laska, wtedy wytłumaczył się że poprostu tego potrzebuje....to jedna z tych sytuacji a ja mam mętlik w głowie, czy wszyscy faceci tacy są? Chciałabym z nim korzystać z życia ale wychodzi na to że jestem jakaś zboczona...

Gość gość
ile czasu jesteście razem?

Gość Persefona 24
Kilka miesięcy po ślubie a ogólnie to 7 lat razem

Gość gość
Mam obawy że na boku kogoś ma a tego bym mu nie darowała poprostu nie miałby czego szukać u mnie mimo tego że mamy dziecko..

Gość gość
Jesteście krótko po ślubie i wcale nie macie aż tak długiego związku zeb y seks się mu znudził. Ja obstawiam jakąś kobietę na boku. Bo facet który kocha przecież tez pragnie. A jak było przed ślubem. Może ma mniejsze potrzeby niż Ty. Ja bym to poobserwowala i posprawdzala.

Gość gość
Czy wy wszystkie myslicie ze dla kazdegol faceta wkladanie swojego szlachetnego instrumentu do jakies oblesnej c**y to jakas nieziemska przyjemnosc.

Gość gość
oredzia adam człowiek oto czynie wszystko nowe Zachwiane zostały podstawy jedności biskupów, przez co zaczęły się wypełniać słowa moich matczynych ostrzeżeń, że biskupi będą występować przeciwko sobie. Ta sytuacja powoduje, że Ciało Mojego Boskiego Syna jest biczowane i rozszarpywane na coraz większe rany. W ten sposób autorytet papieża zostaje wystawiony na próbę, gdy nie jest on postrzegany jako prawdziwy Wikariusz Mojego Boskiego Syna na ziemi, ani jako Głowa Kościoła, a przywódca religijny. To kolejne zwycięstwo Szatana w jego walce z Kościołem. Moje kochane dzieci, módlcie się za papieża, aby miał siłę przeciwstawić się kolejnym atakom na Kościół Mojego Syna. Jeśli nie ma jedności pośród biskupów- jak mają oni jednym głosem wesprzeć autorytet papieża, w samym łonie Kościoła i na świecie? Nie sądźcie jednak, moje kochane dzieci, że urząd papieski przeżywa kryzys. Jest to znak czasu dla Kościoła, który potrzebuje jedności, aby mógł promieniować prawdą.

Gość Persefona 24
Obserwuję ale nie mam na nic dowodu a wolałabym nie być oszukiwana...a co do gościa z 18:24 to powiem tyle że zapewne jesteś homoseksualny skoro tak piszesz

Gość gość
A co byś chciała w tym łóżku robić?