Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy na pobyt w szpitalu po porodzie mogę wziąć piżamę?

Polecane posty

Gość gość

Zamiast koszuli? Nie lubie koszul i niewygodnie sie spi. A wszedzie mowią tylko o koszulach w szpitalu

Gość gość
Oczywiście że możesz

Gość gość
Chyba mozesz. Ale zalecaja koszule bo na pewno wiekszy dostep powietrza do krocza, no i co rano na obchodzie tam zagladaja, wiec w koszuli wygodniej pokazac co tam.sie ma:)

Gość gość
Pewnie ze możesz, ja miałam flanelowe i bawełniane spodnie i koszulki z krótkim rękawem do karmienia. Na noc tylko zakładalam krótko spodenki żeby się nie zgrzać. Nikt nie komentował, na co dzień nie śpię w koszulach więc nie widziałam sensu kupowania ich tylko do szpitala, moje nogi po ciąży też nie wyglądały zbyt fajnie. Do porodu tylko jedną miałam.

Gość gość
U nas w szpitalu co obchód ogladali cipkę wiec koszula byla wygodniejsza.

Gość gość
U mnie w szpitalu jest pan ordynator co odmawia badania gdy kobieta ma pizame zamiast koszuli. I wrzeszczy

Gość gość
U mnie na obchodzie krocze oglądali raz, co za różnica czy musiałam zsunąć do tego majtki z podkładem, czy majtki z podkładem i równocześnie spodnie?

Gość gość
AAAA i dodatkowo nie mozna bylo nosic majtek! Która sie nie dostosowała slyszala wiązankę na ten temat i miala przesrane...

Gość gość
Jakas masaka u was, u mnie nikt nie oglada krocza na sali przy obchodzie przy innych pacjentkach. Jak sie cos dzieje to biora na fotel do gabinetu. Juz wystarczy ze podczas porodu grzebia w kobiecie jak w krowie, ktora sie cieli, a i tak nie widza tego inne pacjentki... Nie wiem czy to jest w ogole legalne, takie badanie przy publicznoscie:/ odpowiadajac na pytanie, ja mialam i koszule i pizamy, a w ostatni dzien to juz siedzialam w dresie i t shircie, bylysmy 6 dni przez zoltaczke. Nikogo nie obchodzilo w czym jestem.