Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wszystko poszło się sypać, a ja go kocham i czuję obrzydzenie do samej siebie

Polecane posty

Gość gość

Zacznę od początku, Poznałam chłopaka w zeszłym roku w pracy (mieszkam w UK). Na początku ignorowanie, w końcu byłam nowa, a potem zaczął gadać, znaleźliśmy wspólny język, dobrze czuliśmy się w swoim towarzystwie. To on mnie poprosił, żebyśmy się spotkali i się zgodziłam. Dużo rozmawialiśmy, mamy podobną przeszłość (trochę patologiczna rodzina, rozwód rodziców, chcemy się wyrwać w lepszy świat). Po miesiącu zaczęliśmy ze sobą sypiać (obydwoje tego chcieliśmy, więc dlaczego nie). Pierwsze 4 miesiące były super, dobrze się dogadywaliśmy, dogryzaliśmy sobie (słodko było i tyle). Potem zaszłam w ciążę (niechcianą, czasem się zabezpieczaliśmy, czasem nie, wpadliśmy 2 dni przed moim spodziewanym okresem, no cóż stało się). Nie wiedziałam, jak mu to powiedzieć, w końcu zebrałam się na odwagę i jego ton, wszystko nagle się zmieniło o 180 stopni - kazał mi wybrać "albo on, albo usuwam to "coś". Miało to miejsce w styczniu no i w marcu usunęłam, ja nie chciałam tego robić, ale w końcu zrozumiałam, że sama dziecka nie wychowam, a chcę mu zapewnić wszystko, co najlepsze. Od tego czasu nasza relacja się trochę ochłodziła (zrozumiałe to dla mnie, w końcu to dziecko i aborcja), on potem miał egzaminy, także się uczył. Spotykaliśmy się coraz bardziej sporadycznie, mówił, że mnie kocha, że nigdy nie czuł czegoś takiego do drugiej osoby, a ja mu wierzyłam, bo w końcu pomyślałam, że znalazłam 2 połówkę jabłka. W lipcu zmusił mnie do trójkąta ze swoim kolegą, potem przepraszał itd. Ostatni raz widziałam się z nim 3 dni temu, powiedział mi, że jedzie na studia do innego miasta i wie, że złamał mi serce. Wtedy spałam z nim ostatni raz, i uciekłam pierwszym porannym pociągniem, bo wieczór wcześniej zrobił listę wszystkich dziewczyn z którymi spał i wyszło ponad 40. Po prostu czułam się BRUDNA, że pozwoliłam sobie na bliskość z taką osobą, która w kobietach widzi tylko waginę. W końcu zdałam sobie sprawę, że on w czasie naszej znajomości zdradzał mnie na prawo i lewo (raz widziałam kątem oka, że pisze z jakimiś dziewczynami, ale od razu mi się tłumaczył, że on z nimi nie chce pisać, bo one piszą, że jedzą obiad a co on ma im na to odpisać). Koniec opowieści jest taki, że w końcu zrozumiałam, że zmarnowałam ponad 1 na typa, który chciał mnie tylko posuwać i tym samym odebrał mi całą energię do życia.

Gość gość
Patologia

Gość gość
Chciałabym, żeby to było prowo, ale to wszystko prawda.

Gość gość
Zmusił? Jak to cię zmusił?

Gość gość
Autor chyba sam o sobie pisał ale troche pozmieniał fakty

Gość Kimaj
Czy ty jesteś dziewczyno nienormalna? Z całym szacunkiem ale patologia to mało powiedziane. Nigdy przenigdy nie byłabym z typem co by kazał mi usunac dziecko! Zmusil do trójkąta?! Spałaś z nim potem?! Masakra.... Nie wiem co oboje macie w głowie ale normalne to to nie jest...

Gość gość
Powiedział mi, że mam się przespać z nim i jego kolegą, trwało to z 20 minut. Jeszcze chciał być moim alfonsem i wynajmować mnie swoim znajomym...

Gość gość
Jak to wynajmowac znajomym, za pieniadze?

Gość gość
Tak, za pieniądze. Kiedy go zapytałam, jak on to sobie w ogóle wyobraża, to powiedział, że mogę robić loda jego znajomym, a on na końcu dnia by i tak mnie kochał i sypiałby ze mną też. Odpowiedziałam, że to obrzydliwe, żeby on mnie dotykał, po tych wszystkich facetach a on mi przyznał rację i zmienił zdanie, że robiłby to pierwszy.; Zdaję sobie sprawę, że brzmi to jak prowokacja, ale to jest 100% prawdy.

Gość gość
A teraz ile bierzesz za loda w złotówkach? :-P