Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto nie śpi , po raz DRUGI

Polecane posty

Gość gość
Dlaczego wcześnie? Zajrzałam i ktoś coś dziwnego napisał to odpisałam.Internet jest wszędzie:P

Gość gość
Aha, już rozumiem.

Gość dobra zmiana
Czy ja dobrze zrozumiałam, ze twojego maila na forum zna 5 osób?>>no tak około, chyba go raz wklejałem albo podawąłem swój nick który mial w stopce maial z r nie pamietam dokladnie ale mam przeswiadczenie ze ludzie na jednym temacie kilka miesiecy temu go znali. ty powinnac lepiej p[amietac czy podawalem nick czy maila :D ja takich szczegolow nie rejestruje ale skoro zarejestrowalem ze znaja to sa tylko dwie mozliwosci albo podalem jedno albo drugie. v no wiem ze wszedzie ale skoro zzawsze ktos jest kolo polnocy to dziwne jak wchodzi wczesniej.

Gość gość
No, ale masz 2 maile konczące sie na r, więc nie wiem który i kiedy podawałes, bo oba są dwuczłonowe.Ten dawny konczył się na"a" I co? teraz piszesz maile do tych 5 osób i pytasz kto troluje? Przecież to ja podałam to "R" z tego maila zaczynajacego się na"L"

Gość gość
no wiem ze wszedzie ale skoro zzawsze ktos jest kolo polnocy to dziwne jak wchodzi wczesniej. I Napisali coś dziwnego to weszłam.Inaczej po co i do kogo miałabym pisać:D?

Gość gość
O.K.Widzę, ze niepotrzebnie zajrzałam.

Gość dobra zmiana
nie mam maila na L:O mylisz mnie z kimś. kurde wybierz jakis numer chociaz bo teraz znowu nie wiem ktore wpisy twoje ten z l na pewno nie twoj ale gdyby tego l nie bylo to bym sie zastanawial :D

Gość gość
Jak to nie masz maila zaczynajacego się na L:D? Nie rób ze mnie idiotki:D Z tego maila do mnie pisales ostatnio i sie zarzekałes, ze tylko ty masz do niego hasło.Dwuczłonow mail zaczyna sie na l a kończy na R. Ten co kiedyś miales na forum sluzbowy zaczynal sie na N a konczyl tez na r. pierwszy dawny konczył sie na "a"

Gość gość
Chyba , ze o to F ci chodzi, wiec ma 3 człony:P

Gość gość
A mój się kończy na "D"

Gość gość
Dobra, już nic nie piszę, bo to jakis cholerny matrix.

Gość dobra zmiana
ale ty jestes gamon :D przeciez to nazwa naglowka a nie maila :O

Gość dobra zmiana
to sie wyjasnilo faktycznie moglas uznac ze jest na l i ma dwa czlony ale to nie nazwa maila tam sobei moge wpisac misz uszatek a maial bedzie jaki byl. a f to wlasnie moze modyfikacja tego naglowka bo nie mam maial na f mnie sie wydaje ze ty piszesz o tym samym mailu tylko mogl miec rozne naglowki :D mail jest na taka liere na jaka mam imie ale nie pisz mi teraz tej litery na forum tylko sprawdz gamoniu co jest mailem a co naglowkiem maila :D

Gość dobra zmiana
jak mnie dodasz do ksiazki nadawczej i podpiszesz gamon to tam gdzie teraz masz maial na l bedzie gamon a mail sie nie zmieni.

Gość gość
A to dopiero jak kliknę na nagłowek to sie stary mail wyświetla, a ja sądziłam, ze to drugi mail:D

Gość gość
Mam w ksiązce, ale zawsze ten nagłowek się wyświetla:P Czyli ten podałes 5 osobom?

Gość dobra zmiana
nie tego bym nikomu nie podal to moj prywatny mail od 20 lat tylko ty moglas dobrze odpowiedziec. podawalem tego z r forumowego bo i tak mozna go znalezc. kurde nie wiedzialas ze to naglowek nie zalamuj mnie :D no ale teraz juz wiesz jak dochodzi do nieporozumien jak ktos strzela focha zamiast cierpliwie wyjasniac albo czekac na wyjasnienie :D

Gość dobra zmiana
przeciez jak odpowiadasz na wiadomosc to w tresci masz maila na dole gamoniu kogo jak kogo ale ciebie bym nie posadzal az o taki brak spostrzegawczosci. moj swiat odnosnie twojej spostrzegawczosci legl w gruzach juz nie wierze w to co ty zauwazysz a ja nie :P

Gość gość
No, ok. to kto tu się za mnie podaje?

Gość gość
No bo on jest takimi drukowanymi tłustymi bykami napisany i dopiero jak na niego kliknę to jest małymi ten stary:P Zapisał się nagłowek:P

Gość dobra zmiana
w wiadomosci z odpowiedziami masz jak byk i naglowek i maial pod tekstem albo nad tekstem. nie jestem spostrzegawcza po prostu :D i co sadzilas ze ktos napisal do ciebie z innego maila i przyjelas ze to ja :D ?

Gość dobra zmiana
juz kumam zapomnialem ze to specjalny mail :O

Gość gość
dobra zmiana dziś w wiadomosci z odpowiedziami masz jak byk i naglowek i maial pod tekstem albo nad tekstem. nie jestem spostrzegawcza po prostu smiech.gif i co sadzilas ze ktos napisal do ciebie z innego maila i przyjelas ze to ja I Dawno temu mi go podałes. Zawsze sądzilam, ze to 2 mail.Myslałam, ze masz o społki z bratem i mail ten stary dopiero mi sie wyswietla jak na niego klikne.

Gość gość
Myślalam, ze to odnosnik do starego.

Gość dobra zmiana
nie to jeden i ten sam maila tylko rozne naglowki i nie mam maial do spolki z bratem zreszta juz nic z bratem nie robie. ty masz maial do spolki z bratem :D ?

Gość gość
Ale kiedyś cos z nim robiłes i sadzilam, ze to zbiorczy mail.

Gość dobra zmiana
nie to moj mail juz bardziej ten z r na koncu to zbiorczy :D

Gość gość
Wiesz już kto tu się podszywa?

Gość gość
Odpowiadaj!

Gość gość
Ja juź piąta noc