Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto nie śpi , po raz DRUGI

Polecane posty

Gość gość255
Jesli twierdzisz, ze rozpoznaliby Cie na podstawie wieku, to moze faktycznie, lepiej nie mow :)

Jest taki jeden znak zodiaku , ktory zakochuje sie w ludziach starszych od siebie i to jest charakterystyczne tylko dla niego .Czesto spotykałem sie z tym w opisach , jak i w zyciu .Znajoma wyszla za maz tak wlasnie i po kilku latach rozpadło sie , to był nieodpowiedzialny czlowiek i oszust. A szukala wlasnie spokoju.

Gość gość
"pablo55" obstawiam, że albo ma 55lat, albo rocznik '55, tak czy siak 55+ No ale to forum nie ma limitów wiekowych.

Gość gość
No nie ma, dlatego rozumiem to pytanie bo co innego gadac z 20 latkiem, a co innego z 70 latkiem

Gość gość
Opowiadajcie jakies zarty, bo wieje nuda... co tylko chcecie

Gość gość
Nigdy sie nie ogladaj na innych tylko zaczynaj, powodzenia:)

Gość gość
Sam włącz myslenie, które dawno temu ci wysiadło.Wg ciebie tylko on albo ja miałam powód kasować tematy na których sama pisałam, bo jestem debilką.Tyle tylko, ze ty opierasz swoja pewność na przeczuciu, a ja mam dowód, bo jak kiedyś napisałam o pewnej osobie, ze jej poczucie humoru ogranicza się do wpisu"hahaha" to ta osoba od tej pory przestała to wpisywać i przeszła na emote:D Oczywiście wg ciebie osoba miła i intelientna nigdy by się nie posuneła do msciwości jak kasowanie komuś tematu.Jesli miarą inteligencji jest wymyslanie rekordów w bieganiu, pisanie o pozycji Polski w swiecie, męskich organach, wyzywaniu ludzi od ćwoków i la.......gów, dawanie instrukcji jak sprytnie cos wynieść etc. to ja się cieszę, że jestem głupia:D I piszę to bez cienia złosliwości. P.S. Niech cię ten wpis nie obliguje do odpisywania, bo i tak pozostaniemy przy własnym zdaniu, więc nie ma sensu tego wałkowac. Gdybys jednak to zrobił to proszę bez logowania, bo jednak szkoda byłoby tego tematu.Aha, gdyby on ci kasował to raczej wszystkie na których pisałes, a pisałes na wielu.Dla mnie to logiczne.Polecialy topicki tylko te na których ja pisałam. Nie martw się Nigdy się nie wpiszę na tamtych topickach, bo znowu mi coś insynuujesz. Zresztą i tak jestem za głupia i nieczystej krwi, więc tam nie pasowałabym pomijając fakt, ze z pisiorami, narodowcami i "inteligencją"nie gadam:D

Gość gość
nie wiem kto kasowal uwazam ze on mogl zglaszac wraz z nianiami bo jego wylatuja i moze mysli ze to ja je zglaszam nie wiem. ktos sie swietnie bawi ale do czasu i tyle. nie napisalem ze jestes debilka tylko ze moze sie chcialas tematu pozbyc bo pamietam ze jakies humory tam mialas a zostal skasowany po kilku dniach. moze ktos sie tam jeszcze wpisal np. glupek i dopiero polecial nie wiem nie siedze non stop nie sledze tego. osoba o ktorej piszesz odpada bo leca glownie podopieczneog tematy wiec by nie zglaszala jego. ktos nie lubi i mnie i jego :D mniejsza o to zawsze mozna nowy zalozyc.

Gość gość
nie wiem co znowu wymyslilas z nieczysta krwia ale jak nie rozumiesz ironii i nawiazania do hitlera w dyskusji z narodowcem o podwojnym obywatelstwei to nic na to nie poradze. w skrocie popiera ludzi ktorzy sa ksenofobami jak sie pozbeda tych ktorych na razie chca to wczesniej na nia przyjdzie kolej niz na innych wiec tym bardziej powinna sie zastanowic za kim agituje. co do mojej "inteligencji" to mozesz nie gadac nikogo nie zmuszam i nie obrazam sei jak ktos pisze do mnei glupek nie mam nic przeciwko, nawet lubie wiec nie musisz ironicznie. nie bede tlumaczyl ze nie jestem ksenofobem i rasista jak tego nie rozumiesz to co najwyzej moge wyrazic swoje ubolewanie.

Gość gość
Gdyby ciebie ktoś nie lubił to by kasował wszystkie tematy na których się wpisujesz, a nie tylko te na których ze mną pisałes, no, ale jak pisalam wyzej do ciebie nigdy nie dotrze.Mas zpewnośc i to tylko się liczy:D Nie pisałam o twojej "inteligencji" i dobrze o tym wiesz.Zaraz się dowiem jaka wredna jestem, bo śmiałam zanegować czyjąś inteligencję.

Gość gość
Sam kiedyś się szczyciłeś, ze masz czystą krew, bo tylko polską.

Gość gość
A i nigdzie nie napisalam, ze ta osoba zgłasza jego tematy, bo jego to usuwają inne osoby, bo w święta się nawet umawialy na kasowanie.

Gość gość
niczym sie nie szczycilem gadalem z debilem i odbilem pileczke ze jestem obcy. ja uwazalem ze to o mnie i ja sie o takei cos ie obrazam jakby bylo o mnie. o to chodzi ze polecial nie tylko ten na ktorym z toba gadalem ale wszystkie na jakich dluzej pisalem wtedy. ta osoba odpada dlatego ze po co by kasowala tematy macka ? to bez sensu. chyba ze oni mysla ze ja zglaszam ich a oni mn ei w odwecie biore to pod uwage. dobra nie bede tego rozkminial z czasem sie wyjasni samo.

Gość gość
dzisiaj ktos skasowla jego temat ktory mial pewnie niewiele wiecje jak 2 strony na ktorym byly tylko wpiusy 3 osob wiec te 3 osoby wykluczam moze w odwecie kasuja te na ktorych ja pisze ale przeciez wiadomo kto kasuej jego tematy tu nie ma co zgadywac :D ja bym nie pisal elaboratow na piol strony w temacie ktory zglaszam to trzeba byc debilem zeby na to nie wpasc ale mogli faktycznie nie isc tym tokiem :D mniejsza o to. wrzuc lepiej jakis utwor bo za chwile musze isc spac to sobie poslucham bo psujemy tylko temat komus zbednymi dyskusjami ktore i tak sa tylko zgadywaniem.

Gość gość
Jak ty czytasz:D? Pisałam wyrażnie, ze jesli miarą inteligencji wg ciebie jest to co wyszczególiłam wyzej( a ciągle się rozwodziłes nad inteligencja tej osoby) to ja wolę być debilką i tyle. To oczywiste, ze jego tematów nie zgłasza i tych na których się wpisujesz, a wpisujesz się często na roznych tematach.Skasowane zostaly tylko te 2 na których pisales ze mną:D On by ci kasował wszystkie na ktorych cokolwiek napisales i nie mowie o jego tematach, bo swoich by przeciez nie kasował:D

Gość gość
Autor dal przyzwolenie na pisanie czego się chce:D

Gość gość
ty rozumiesz co ja pisze dzisiaj zniknal temat na ktorym bylem ja on i pewna pani o podwojnym obywatelstwie :D ja mysel ze moje kasuja te same osoby dziwnie tematy leca zawsze ok 18 czyli ktos wraca z pracy i bawi sie w klikanie. taka mam teorie. nawet mam pdoejrzanego ktory nie lubie jego i ma pisowskie poglady a ja dzisiaj nadawalem na pisioro kilka godzin wiec moze dlatego. wtedy zostalo skasowanych wiecej niz dwa bo jeszcze inne na ktorych pisalem bez ciebei tez polecialy w tym sek. masz jakis utwor w pogotowiu to daj na dobranoc :D ? bo ja powoli zasypiam.

Gość gość
Przeciez ci co kasują wcale nie muszą na jego tematach pisać. Po raz ostatni napiszę, ze jego tematy kasuje grupa ludzi, pewnie ci co wcześniej jakies anonse mu zakladali, a te na których pisales ze mną inna osoba i nie walkuj, bo mam swoje zdanie i go nie zmienię tylko dlatego, ze jestes zaslepiony i porazony czyjąś inteligencją:D

Gość gość
porazony to jestem twoja upartoscia i ja biore pod uwage to co ty od samego poczatku tylko zdziwilo mnie ze inne polecialy. nic sie nie boj wbrew pozorom mysle analitycznie :D ty jak na kobiete przystalo kierujesz sie emocjami ja rownolegle obserwuje wszystkich i zbieram wszystkei dane :classic_cool: daj cos do spania a nie marudz juz :P

Gość gość
Ty nie rozumiesz:P Jego tematy lecą, bo jego ktoś nie lubi i to nie ma nic wspólnego z twoją osobą:P Jak nie pisałes na jego tematach w święta to też leciały.

Gość gość
Słucham tej ktora ci sie srednio podobała, więc sam sobie czegos poszukaj co lubisz:P

Gość gość
Żadnymi emocjami się ne kieruje, raczej ty nie przyjmujesz do wiadomości, ze to osoba ktora jest taka inteligentna.

Gość gość
tej tzn. ktorej ty myslisz ze ja pamietam co mi sie srednio podobalo dawaj link :D