Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto nie śpi , po raz DRUGI

Polecane posty

Gość gość
nie moge czytac litery kojarza mi sie erotycznie

Gość gość
Źadnej pomocy nie oczekuję napisałam tak by podkreślić swoją bezsilność, idę posłuchać nowych nagrań

Gość gość
A to nie usypia:D?

Gość gość
To idż, muzyka działa relaksująco:P

Gość gość
Nie usypia ale czas zabija

Gość gość
nie wiem do kogo ani tak ani tak mysle ze do wielu osob moglem tak pisac uzywam te same zwroty czesto. co znowu skasowac nic nie kumam ale chyba znowu jestes nie w sosie albo zaczynam cie denerowac wiec spadam.

Gość gość
Wymyślaj dalej, a temat ostatni niech będzie, że sam się skasował:D Albo ty albo maruda i dziwak w jednej osobie, innej opcji nie ma:P Mnie zdenerwować:D? Chyba nie bez kozery się teraz przyczaiłeś.Boisz się i tyle:D

Gość gość
Znowu te twoje paranoje. Myślałem że to ty skasowałaś bo jakaś nie w sosie byłaś wtedy jaki sens miałoby żeby sam klikał na temat w którym pisałem. To ja piszę z telefonu bo leżę w łóżku dlatego polska czcionka.

Gość gość
Aha:D czyli ja tam pisałam i dlatego skasowałam:D Bardzo wymowna logika:D Ty nie skasowałes, bo tam pisałeś.Wynika z tego, ze ja tam nie pisałam:D

Gość gość
"paranoje"? widzę, ze ci się udziela i to bardzo:D kiedys były 'obsesje":D Ech, wspomnień czar prysnął:D

Gość dobra zmiana
paranoje obsesje wszystko jedno myslisz ze ja kazde slowo pamietam dokladnie :D temat zniknal po kilku dniach nie wiem kto klikal chyba oczywiste ze nie ja bo i po co ? mysl logicznie. mysle ze jak nie ty to debil mogl na zlosc klikac bo widzial gdzie pisze a jego tematy leca ale to nie ja je kasuje dlatego m.in sie nie podpisalem zeby kolejny nie polecial. ech nie chce mi sie tlumaczyc ze nie jestem wielbladem. o co chodzi z tym ze nie o stara babe to jakas aluzja byla i nie rozumiem do czego ?

Gość gość225
Zobacz Pablo, jak sie temat rozrosl... ile watkow poruszanych... dzien dobry :)

Gość gość225
Same fajne piosenki zapodales dzisiaj :) tak, jestem wlascicielka i bede budowac te temat :)

Gość gość225
Ee tam nie nadajesz :) stworzyles dwa fajne watki :) juz po pracy??

Tak , po pracy , troche ogladam tv Dzisiaj musze wczesniej isc spac , bo rano to kara jest wstawanie .Teraz powoli trzeba sie przyzwyczajać pomału do pracy, za duzo wolnego było

Gość gość225
Wybaczysz mi pytanie, ale czy powiedziałbyś, ile masz lat? Nie ukrywam ze jestem bardzo ciekawa, bo mozesz byc zarowno duzo starszy jak i duzo mlodszy ode mnie.. a to chyba zadna tajemnica :)

I zaczyna sie pomalu Forum dla Zakochanych ? :) Ja nic nie planuje , tak mi dobrze, jak napisze bede rozpoznawalny rozumiesz ?:)Tak jest najlepiej.

Gość gość225
Ale skad Ci przyszlo do glowy, ze dla zakochanych? Tak po prostu chcialam wiedziec, z czystej ciekawosci, szczerze mowiac przez mysl nie przeszlo mi to, co wlasnie napisales... ciekawilo mnie tylko, czy jestes z mojego pokolenia, czy nie, tylko tyle, ale widze ze to jednak tajemnica

19.11 Główna cechą kobiety jest ciekawość :) Przecież napisałem Ci dlaczego