Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

schizofrenia jak ja rozpoznać ?

Polecane posty

Gość gość
nie wyzywaj od idiotek kogos jak nie znasz zycia....ja swojego syna musialam z domu wyrzucic ,kilka miesiecy spal w samochodzie (ktory tez mu kupilam na start w zyciu) myslisz ze mi serce nie krwawilo.....skoro matka nad nim ciagle jeczy to dlatego jest agresywny,wez wroc raz do domu p*****lnij dzwiami i zrob awanture ze obibok nic nie robi i jak sie nie zmieni to niech sie wynosi,,,,jak braknie na zarcie ,fajki i piwko to szybko bedzie szukal roboty

Gość gość
dziś - w zyciu jeszcze takich bredni nie słyszałam... :) teraz rozumiem, skad te wymysły o złym wychowaniu, przypomniało ci to twój własny zyciorys? choroby psychiczne istnieją, i nalezy je odróznic od złego prowadzenia sie dzieci, spowodowanego twoimi dysfunkcjami,,, piwo, fajki, to jakas patologia z was była, no ale z twoim intelektem to idzie w parze

Gość gość
ok jestem patologia....ale to ty masz problem a nie ja .chlopcow trzeba chowac na mezczyzn a nie szelki ,moj mlodszy syn bal sie wracac do domu jak ja bylam w pracy bo brat byl agresywny zreszta szkoda mojego czasu, kup mu prochy uzalezniajace

Gość gość
nie jestem autorka wątku... na męzczyzn trzeba chowac, czyli maja palic, menelic się, i pic? Słabo swojego chłopca chowałas... To tak na marginesie, bo urojenia to b powazna sprawa i nie występuja od tego, ze matka mało wymagająca...

Gość gość
Moja mama świętej pamięci- kocham i tęsknie ogromnie :( miała schizofrenie. Słyszała głosy które się z niej się śmiały, bała się włączyć tv, bo myślała, że ją nagrywają, nie była agresywna, przy atakach była raczej taka nieobecna, zamyślona i ten dziwny, nieufny, obcy wzrok. :/

Gość gość
powiem ci tylko ze myslalam tak jak ty ,zero alkoholu bo moj byly byl czesto gesto ,fajek itd ale akurat to forum mi troche pomoglo raz pisal chlopak do matek kochajcych swoich synow ,zeby nie robily awantury jak syn czasem przyjdzie do domu podpity itd nie pamietam dokladnie,,, ,bo pozniej jest mieczakiem w zyciu ,odlamem od normy, zadna dziewczyna nawet na niego nie spojrzy i biora sie problemy psychiczne,,,,,to nie jest patologia kolezanko,to jest zycie ps jakie urojenia??? ze nie chce byc zwyklym kowalskim,ja tu nie widze urojen tylko wysokie ambicje (bez szkoly) mlodego chlopaka,jak na jego wiek to jest calkiem normalne a ze nie byl dopilnowany i szkoly nie ukonczyl to juz nie moja wina

Gość gość
6:59.....przykro z powodu mamusi