Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Marta Manowska nosiła naszyjniki z symbolami okultystycznymi w I serii programu

Polecane posty

Gość gość

Uwaga! Jeśli tego nie zauważyliście, prowadząca program Rolnik szuka żony miała na szyi różne naszyjniki okultystyczne, np. z tzw. okiem. Zapamiętałam to i od początku byłam nieufna temu programowi. Seria I nie jest nigdzie dostępna, można obejrzeć dopiero program od serii II. No właśnie dlaczego aż tak? Dlaczego nie można zwyczajnie obejrzeć zwyczajnego programu? Dodatkowo teraz Manowska epatuje symbolami religijnymi, zupełna skrajność, aby być może utrzymać się w TVP, natomiast nie wierzę w cudowne zmiany. Nie znam jej historii życia, w każdym razie zarówno i ów okultyzm to jej sprawa i katolicyzm również. Po co popisywać się symbolami? Ponadto wiadomo z czym okultyzm się wiąże, wynoszenie tego na światło dzienne to odwaga i głupota. Nie ufałam i nie ufam tej sztucznej kobiecie. Piszę to, bo chcę, by trafiło to do szerszego grona ludzi, którzy być może tego nie zauważyli, dla których może to mieć znaczenie, a według mnie powinno. I jeszcze jedno - nie dajmy się manipulować, nie poświęcamy czasu, energii i uwagi na rzeczy bezwartościowe, nie "oddawajmy czci" innym ludziom przez ich podziwianie, poświęcanie cennego czasu, na który nie zasłużyli, a robimy to bezmyślnie albo bo są piękni itp. Patrzmy na serce i na prawdę. Do tego żadne symbole nie są potrzebne a i żadne cudów nie zdziałają bez naszego udziału. Pozdrawiam.

Gość gość
czyli nadal nosi symbole okultystyczne krzyżyki, medaliki itp. to TEŻ JEST okultyzm, a do tego bałwochwalstwo