Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość0101

Obnażanie się i podglądanie.

Polecane posty

Gość gość0101

Czy jest tu ktoś kto komu zdażyło się podglądać lub być podglądanym? Lubicie pokazywać się nago ’zupełnie przypadkiem’? Zapraszam do dyskusji ;)

Gość gość
A jesteś K czy M?

Gość gość
Jak szwagier przychodzi sam bez zony a ja jestem sama to go lubie kusic

Gość gość
Dużo jeździłem po kraju autem gdy nie było jeszcze stacji paliw z toaletami. Pamiętam, że stawałem na leśnych parkingach gdzie zatrzymywały się samochody na siku. Nieraz spędziłem w lasku przy parkingu kilka godzin oglądając co chwilę nagie pupy załatwiających się młodych kobiet. Było to niesamowicie podniecające. Czasem pokazywałem się żeby sikająca czy robiąca kupkę kobieta widziała że ja podglądam co jeszcze bardziej mnie podniecało.

Gość gość0101
A szwagrowi się podoba? Czy udaje ze nie widzi? Chcesz popisać na maila? Mogę również opisać co mi się przydarza ;)

Gość gość0101
Jeżeli jakaś Pani chce popisać na ten temat to zapraszam: kkowalczyk.01@wp.pl Szukam osoby z która mogę popisać na tematy obnażania się/podglądania gdyż strasznie mnie to kręci, a nie mam się komu chwalić ;)

Gość gość
Podoba sie mu bo widze jak mu odstaje w spodniach a ja mu sie specjalnie wypinam ostatnio mi powiedzial ze wacha moje majtki z kosza na pranie

Gość gość
Często zdarzało mi się podglądać kuzynkę która przyjechała na studia i mieszkała u nas w jednym pokoiku. Gdy byłem w mieszkaniu tylko z nią a ona wchodziła do łazienki podglądałem często przez otwory u dołu drzwi. Oglądałem nawet jak się kąpie i jak masturbuje prysznicem, ale najbardziej podniecała mnie jej naga pupa na sedesie szczególnie gdy robiła kupkę. Wtedy zaraz tryskałem w majtki

Gość gość0101
Chcesz dokładniej opowiedzieć co z tym szwagrem? Bo mnie zaciekawiło. Napiszesz na maila? Podałem wyżej ;)