Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość itsjustgirl

Wyżalę się

Polecane posty

Gość itsjustgirl

Witam. Rozumiem 90% trolle i chamy tutaj są (chyba że się mylę) Sprawa jest taka, nie umiem znaleźć mężczyzny! Bo.. żaden mi nie pasuje.. wszyscy łysi odpadają czyli 60% niżsi niż 172cm też.. Ci co palą też. Chamy,gbury,debile, ćpuny, oszołomy,psychole,zboki też. I kurde co mi zostaje w takim razie :( Będę forever alone.. szkoda. Fakt, nie szukam też wszędzie. Norma ja mogę się nie spodobać komuś również. Np. jak mi się jakiś spodoba to ja jemu nie bo on szuka takiej wyzwolonej, co ma cyca i pindę na wierzchu, spódnice jak bluzki i w ogóle odwaga. Ja jestem delikatną i spokojną dziewczyną z niegrzecznymi pomysłami ale to wiadomo każdy ma swoje fantazje. Po prostu lubię eleganckie stroje, kobiece troszkę skromniejsze ale dzięki temu bardziej "powinny" pociągać. Lubię gentelmenów, trochę tajemniczych i mrocznych.. i teatr, operę jakieś eleganckie wyjścia. Chyba żyje nie w tych czasach.. przykro mi tu być.

Gość gość
Mam tak samo

Gość gość
Nie obnizaj poprzeczki. Kiedyś jak powiedziałam jakie mam wymagania (tj.kulturalny,pracowity, uczciwy,wierzący,wiedzacy co to kompromis, zadbany,wyższy ode mnie facet) to usłyszałam: nie za wysokie te wymagania? Na pochybel dziadostwu!!!

Gość gość
Wszystko rozumiem poza tym teatrem i operą. Może jeszcze gustujesz w kawiorze i szampanie?

Gość itsjustgirl
współczuję, teraz aby "zdobyć tego który mi wpadł w oko" trzeba wszystko na wierzchu trzymać, plus nadskakiwać jak kurtyzana (np. te co lecą na bogactwo) albo po prostu zwykła ..kobieta lekkich obyczajów choć odmian ich jest więcej, temat rzeka i smutny świat przez to.

a zobacz teraz w druga strone jak Ty masz takie podejscie koleś tez może miec takie same czyli np jezeli nie jest ładna lub szczupła to odpadasz ?

Gość prawi 118
Na pewno znajdziesz swojego Janusza,.,. A może zapisz sie do programu rolnik szuka żony ?

Gość itsjustgirl
Nie, nie. Jeśli chodzi o kulinaria to wiążą się one z tymi niegrzecznymi pomysłami, o których wspomniałam. Nie powiem, że jakoś specjalnie to lubię ale wysoki przystojny gentelmen mógłby mi dać nawet tyłek do wylizania i nie miałabym nic przeciwko.

Gość itsjustgirl
a czemuż nie? czy to jest coś złego? kojarzy się z wyniosłą damulką, dzięki tym niedokonanym "Panom" to i taka się stanę. Na razie po prostu damą, kobietą która wie co potrzebuje. Choć okej, kawioru nie lubię, szampan jest w porządku! Poza tym umiem być ugodowa gdy ktoś jest warty uwagi, i mnie nie traktuje jak zabawkę, czyli drobne wady które każdy ma to norma którą zaakceptuje.

Gość prawi 118
Co to znaczy wszystko na wierzchu trzymać ?

Gość itsjustgirl
Xxxx_xxxX dziś a zobacz teraz w druga strone jak Ty masz takie podejscie koleś tez może miec takie same czyli np jeżeli nie jest ładna lub szczupła to odpadasz ? uroda to kwestia osobista :) to dobrze że by miał te same podejście tylko ze świecą takich szukać.. a poza tym tak, ma mi się podobać bo jaki wtedy będzie pociąg seksualny ? każdy ma jakiś tam swój "ideał" w głowie. Mój nie jakiś niezwykły chociaż.. jak 60% odpada to chyba ciężko z tym będzie. Trudno!

Gość itsjustgirl
Te niekulturalne wypowiedzi to nie moje, na pewno kogoś boli że istnieje fajna kobieta i kulturalna na tej ziemi. Na pewno posty w którym "ta osoba" będzie się przechwalać i pisać brednie to też nie będą moje, jestem skromna ale znam swoją wartość. Nie szukam księcia z bajki, nie szukam truchła. Więc proszę czytać uważnie.. jestem tu na chwilkę.

Gość itsjustgirl
prawi 118 dziś Co to znaczy wszystko na wierzchu trzymać ? wielkie dekolty, spódniczki krótsze niż na połowę uda, pokazywanie ciała zbyt dużo :) Można pokazać coś owszem, lecz wszystko na raz hmm.. sukienka dłuższa przyległa do ciała na długość do łydki i ładnie dobrany dekolt jest czymś lepszym wg. mnie. niż te wszystkie sukieneczki.. cóż poradzę takie czasy. Plus te spodenki gdy widać pośladki co za dziwny pomysł. Nie mówię też że trzeba się osłaniać jak w islamie.. bez przesad moi drodzy!

Gość itsjustgirl
Zaznaczam również, że wszystkie wpisy o jedzeniu kupy wykonuję osobiście z mojego drugiego adresu ip, który mam zmienny dzięki przeglądarce TOR. Schizofrenia to ciężki temat więc zrozumcie.

itsjustgirl dziś Xxxx_xxxX dziś a zobacz teraz w druga strone jak Ty masz takie podejscie koleś tez może miec takie same czyli np jeżeli nie jest ładna lub szczupła to odpadasz ? uroda to kwestia osobista usmiech.gif to dobrze że by miał te same podejście tylko ze świecą takich szukać.. a poza tym tak, ma mi się podobać bo jaki wtedy będzie pociąg seksualny ? każdy ma jakiś tam swój "ideał" w głowie. Mój nie jakiś niezwykły chociaż.. jak 60% odpada to chyba ciężko z tym będzie. Trudno! A Ty wiesz ze Ci Twoji kudłacze kiedyś wyłysieja. Ty tez raczej młodsza nie będziesz. Jęzeli kazdy by stawiał tyle wymogów. ludzka rasa wymarła by bo nikt nie zdarzył by się dotrzec naprawde pociag sexualny wiarze Ci sie z wygladem z pieknej kłody jest taki pozytek jak z impotenta mistera. piekne i co z tego ?? co że mi sie podoba jak ani be ani me anik kukuryku

Gość itsjustgirl
prawi 118 dziś otóż proszę bardzo, ukazałeś swój poziom. Czy jakiś w ogóle jest.. :D fajnie że każdy mi ułatwia, i na żywo i internetowo.. pokazują dowody swego braku poziomu i kultury. Anonimowo czy nie, kultura jest zawsze na plus. Choć mało kto umie ją mieć, mimo to spokojnie :) Bo rozumiem że społeczeństwo dostosowuje się do tych poziomów, tak więc wyżaliłam się, tyle w temacie. Szczęśliwego Nowego roku.

Gość itsjustgirl
1. A Ty wiesz ze Ci Twoji kudłacze kiedyś wyłysieja. Tak bo to naturalny etap, lecz przykre jest to że za młodu wycinają sobie te włosy.. po prostu, mnie pociąga jak mężczyzna ma włosy na głowie. Nic w tym nienormalnego. 2. Ty tez raczej młodsza nie będziesz. Bo każdy się starzeje, aczkolwiek na razie jestem młodziutka i szukam również młodego :) A że zestarzejemy się to natura! 3. Jęzeli kazdy by stawiał tyle wymogów. ludzka rasa wymarła by bo nikt nie zdarzył by się dotrzec jakoś nie wymiera, gdyż każdy mimo to wybiera kogoś kto ma cechy które danej osobie odpowiadają np te piersi na wierzchu a jej łysy Pan :) nie histeryzuj. 4. naprawde pociag sexualny wiarze Ci sie z wygladem Tak, bo wygląd nie może być pominięty. Tak samo jak i charakter, oba bez siebie nie grają i zawsze jest jak piszesz niżej 5. z pieknej kłody jest taki pozytek jak z impotenta mistera. piekne i co z tego ?? co że mi sie podoba jak ani be ani me anik kukuryku piękny = kłoda pusta brzydki = mądra i perfect taki stereotyp na pocieszanie swego ego.. są i tacy co łączą obie strony, plus poza tym nie brzydkich kobiet.. mogą mieć defekty które da się zmienić, tak samo i Panowie ale sporo z nich nie chce bo nie czuje tej potrzeby i pasują do siebie:) w porządku na razie spotkałam takich co łączą obie sfery ale już mają kogoś, plus kilkanaście kobiet takich ! dobrze że jeszcze z samotności nie umrę, zawsze mogę iść do koleżanek

Gość prawi 118
to że facet ma mieć wlosy na głowie to w sumie żaden wymóg ,.,. Tomasz Jacyków ma włosy na głowie Wiec dajcie sobie siana .,.

Gość itsjustgirl
żegnam, dziwne forum zresztą :D nie da się zarejestrować loginu kolejne posty już nie będą moje

Gość gość
no to statycztycznie trzeba by było wyliczyć kiedy by ludzkosc wymarła bo z roku na rok mniej ludzi mniej pasujacych etc. co wy macie z tym ego ?? już któras osoba sie odwołuje. włosy na głowie sa ale ja wolałbym nie miec łysa głowa jakie to wygodne jest ahhhh ja tam zazdroszcze Wg mnie wygląd może byc pominiety chemia moze byc bez wyglądu np. Sapioseksualizm i to dopiero jaka chemia ... ale ja nie przekazuje stereotypów tylko mówiże wygląd zewnetrznynie jest tak istaotny. i nigdy tak nie uważałem.

Gość gość
wiesz, mam podobnie, wrozka mi powieziala ze znajde partnera jak obniże poprzeczkę, z***biście. mam dobra prace, sporo zarabiam i mam brac jakiegos fizycznego? no i jestem sama...

Gość gość
Masz małe wymagania szkoda, że nie mogę trafić na taką inne wymagają znacznie więcej.

a taki fizyczny jakby dogodził i ukochał ... zupełnie nie rozumiem waszeo nastwiania i szufladkowania ludzi. może stad biora sie te problemy i samotnosci.

Gość gość
a faceci nie szufladkują? faceci z wygladu jak ci z chlopaków do wziecia chca zadbanych kobiet i laza za mna jak swinie za gownem

Gość itsjustgirl
Ach, jeszcze jedno. Pożegnam się z wami prostymi słowami: jem kupę. Udawałam, że jestem normalna. Pisałam takie głupoty i podszywałam się nawet sama pod siebie, że szok.

Gość gość
A po co zaraz takie wartościowanie Cyt. Np. jak mi się jakiś spodoba to ja jemu nie bo on szuka takiej wyzwolonej, co ma cyca i pindę na wierzchu, spódnice jak bluzki i w ogóle odwaga. Ja jestem delikatną i spokojną dziewczyną z niegrzecznymi pomysłami ale to wiadomo każdy ma swoje fantazje. Po prostu lubię eleganckie stroje, To już nie ma nikogo pomiędzy? ??? Uważasz ze ty to wyższa półka?? Może normalnym przystojnym facetom podobają sie przecietne wesołe nieskomplikowane dziewczyny które za przeproszeniem nie srajă wyżej niż duůpe mają. Proste nie? Nie trzeba do tego zaraz dorabiać bóg wie jakiej ideologii. .teatru opery i literatury Becketta