Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak uprawiać seks z nietrakcyjną Kobietą

Polecane posty

Gość gość

Jak uprawiać seks z nietrakcyjną Kobietą ? Co was podnieca przy współżyciu seksualnym ? Grube nogi, Boczki , pupa obwisła, sadełko,, piersi obwisłe, Twarz nieładna, policzki grube, uszy odstające, nos krzywy i duży, włosy brzydkie krótkie i tłuste. łechtaczka duża i brzydka przypominająca członka, wagina jak uszy słonia :-) I Jak tu dogadzać i uprawiać seks z taką nieatrakcyjną kobietą

Gość gość
Do malinka 123 dziś Takie samo pytanie mogę zadać Tobie lub nieatrakcyjnej kobiecie która na dodatek nie dba o swój wygląd i jest zaniedbana na tyle że atrakcyjność jej jest żadna. I I A co ma wspólnego kompleks z pytaniem " Jak uprawiać seks z nietrakcyjną Kobietą"

Gość gość
tak brzydka i zaniedbana dziewczyna ma szanse na sex brzydki i zaniedbany facet nie ma rzadnych nie mw woogole o czym mówic

Gość gośćwiedźma
A kto lub co zmusza Cię do uprawiania seksu z taką kobietą?

Gość gość
Nie pytam się o szansach i zmuszaniu tylko jaka jest przyjemność oprócz ruchu - posuwisto zwrotnego członka w pochwie :-) pieniądze zrobią wszystko niestety na mnie to nie działa !

Gość gość
Tą co autor opisał to właśnie kocham do szaleństwa bo wszystko mi się w niej podoba i bardzo podnieca z tym że przed i po zawsze bierzemy kąpiel a włosy Jej urosły długie i bardzo kręcone.

Gość gość
Trzeba lubić masochizm żeby bzykać paszteta. Ale nie od dziś wiadomo że ujadacie na te które wam d**y dają, debile.

Gość gość
Dlatego wolę być prawiczkiem. Jestem mężczyzną obiektywnie mówiąc tak 6-7/10, chciałbym dziewczynę 7-8/10, ale to nierealne. Miałem wiele razy okazję na seks i związki, ale to były dziewczyny tak 4-5/10, więc za każdym razem sam unikałem kontaktów z takimi dziewczynami, bo nie jestem desperatem wyznającym zasadę "nie ważne, że potwór, byle był otwór". Wolę sobie 2-3 razy w tygodniu potrzepać do laski z p****la 10/10 aniżeli uprawiać seks 2-3 razy dziennie z pasztetem 5/10. Trzeba się w życiu kierować jakimiś zasadami.

Gość gość
Ja mam taka chetna jest dziewica pulchna i chce to zrobic w aucie

Gość gość
ehehe włoncz włoncznik i zagwizdaj moze się skusi - choć wontpie e

Gość gość
Ona chce jestesmy przyjsciolmi warto

Gość gość
Podniecają mnie duże wargi sromowe u kobiet i te wałeczki. Bardzo bym chciał possać te motyle

Gość gość
Każdy jest inny. Pytanie do ładnych kobiet dlaczego bzykaja się z nieatrakcyjbyni facetami. To nie zabawa. To pociąg. Mają w sobie to coś co przyćmiewa fizycznosc. Ładne ciało to nie wszystko.

Gość gość
Z tym że te kobiety nie twierdzą że ci faceci to brzydale wręcz przeciwnie mówią że ich pociągają a faceci namawiają się z pasztetow brzydza się nimi a mimo to bzykaja. Hipokryzja i nic wiecej. Jak psy dosłownie.

Gość gość
Do prawiczka6/7/10 taki masz rozmiar prącia narcyzie koniotrzepie,modelki możesz zaliczać dmuchane z seksshopu i i tylko takie,jak się obudzisz to się okaże że nawet babcia klozetowa cię nie zechce,pawian!

Gość gość
Leczą swoje własne kompleksy. Po prostu chore. Podczas seksu myślą o innej no bo jak im staje i dochodzą skoro taki "pasztet" ich nie podnieca?

Gość gość
Często jest tak że taka,,nieatrakcyjny pasztet"potrafi się zmobilizować,zadbać i przeistoczyć w sexbąbę.Zwłaszcza kobieta po porodach z natłoku obowiązków nie zadba o siebie a po czasie zupełnie przechodzi metamorfozę ku oslupieniu ignorantów i koniotrzepów!

Gość gość
Ten koniotrzep prawiczek to gej z siłowni co pi***li farmazony na każdy temat w kafie,myślał że Apollo a to tylko balon.Nie wie że nie ma nieatrakcyjnych kobiet!