Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto spedza sam sylwestra

Polecane posty

Gość subtelnieee
Namysłów wojew opolsk Ty tak cały czas nawijasz o kinie? :P

Gość Namysłów wojew opolsk
KSW zaproszę cię do kina ale do którego kina w Opolu chcesz pójść oprócz Heliosa? Ja wybieram studio :) ale oczywiście jak mnie ktoś tam zawiezie :)

Gość gość
MALENKA Powiem Wam, że tu w Opolu macie swietny żurek w chlebku w Manekinie za tanioszkę. We Wrocku na Rynku gorszy 20zl kosztuje.

Gość subtelnieee
ksw2018 dziś Ja też miałam biegać,rok minął i nic. Butów nawet nie mam :D Wolałabym jakiś kurs tańca ...

ksw2018 dziś nie , jestem już tu długo chodź ostatnio mało aktywny kiedyś założylismy tu forum kilka lat temu dla samotnych ale znajomośc przeszła z grupa w real kilkanascie zlotów spotkań , przyjaźni na całe życie , wpadam tu tylko z sentymentu no i jak sa samotne okazje takie jak dzis

Gość gość
MALENKA to Ci Życzę co sobie tylko zamarzysz w Nowym Roku, a wierz mi że tak się stanie :*

Gość gość
Chce wreszcie znaleźć dziewczynę

Gość subtelnieee
Wrocław przepiękne miasto. Taki nasz 'mały Kraków'. Obydwa te miasta kocham.

KSW a masz prawo jazdy?ja nie pójdę niestety bo mimo że mam prawie 19 lat to matka mi zakazuje :o moja matka w wieku 40 lat ról temu w Opolu zdała na prawko gdy byłem w szpitalu na Wodociągowej na obserwacji a ja nie pójdę chyba nigdy bo nie nadaje się

Gość gość
MALENKA ksw w przyszłym roku 36 na liczniku:D

Gość gość
Bo mnie samotność dobija, że nie wiem co ze sobą zrobić.

KSW nie jestem groźny prędzej ja będę bać się samego siebie niż Ty mnie :o jestem nie groźny :)

Gość gość
MALENKA młode babki jesteśmy :D

Gość gość
subtelnieee dziś Ja też mam zamiar pójść na kurs tańca, ale najpierw muszę wyjść z dołka.

Gość subtelnieee
maxx-66 dziś Super sprawa z tymi spotkaniami..... To miejsce jest specyficzne,ale można spotkać miłych i wartościowych ludzi, jak tutaj np. :)

KSW jeszcze 59 minut i skończy się ten durny rok

Gość subtelnieee
22.59 W mojej małej mieścinie nie ma kursów tańca dla samotnych i tu jest problem... może jakaś samba czy coś podobnego

Gość gość
MALENKA oj nie znikne:D ooo w przyszłym/tym roku chcę iść na Krav Magę. Znalazłam na Orląt Lwowskich szkołę:D

Gość subtelnieee
22.59 Niestety nie znam.

Gość gość
gość dziś Subtelnie Kupić mieszkanie i nie wikłać się w bzdurne związki. ZMĄDRZEĆ A stara baba jestem 82 rocznik x plan widze idealny ale czy wypali?. A w powazne zwiazki?

Gość Katowicki kot
Subtelnie a w jakim mieście mieszkasz? Że nie ma tam kursów tańca dla samotnych?

subtelnieee dziś masz rację można spotkac naprawdę super ludzi szkoda że sa tak daleko , ja mam porozrzucanych w całej polsce i nie tylko . są jak rodzina nawet smiem twierdzić że nawet wiecej są tak bliscy że szok trudno to wyjaśnic

KSW wiesz że każdy tu na kafe gdy was nie ma nazywa Opole dziurą i zadoopiem i nazywają Opole prowincjonalną mieściną zgadzasz się z tym? Bo ja nie :o

Gość subtelnieee
Katowicki kot dziś Małe miasto,wolałabym nazwy tutaj nie podawać. Kursy dla par tylko,albo zajęcia typu salsa, latino.Chyba to wybiorę,nie mam wyjścia.

Gość gość
MALENKA W 2017 roku zakończyłam 10 letni związek, nie jestem gotowa na nic poważnego, ale oczywiście musiałam się uwiklac w romans z żonatym ale się nam ..... chciało. Źle się z tym czuje, zakończe to bo do niczego dobrego to nie prowadzi.

Mam na imię Mateusz a na nazwisko Kołbuc nazywany przez hejterów na kafe "wsiokiem" czubkiem i wioskowym przygłupem" i ci hejterzy obrażają Opole pisząc że Opole to prowincjonalna mieścina dziura i zadoopie :o

Namysłów wojew opolsk dziś jak byłem w wojsku normalnym nie przedszkolu jak teraz to stolicą było opole zabłedną odpowiedź było karczycho do przegladu chodź sam teraz mieszkam w mieście koło opola ale opolskie