Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto spedza sam sylwestra

Polecane posty

Gość niemamimienia
Ja również siedzę sama. :) To znaczy z rodzicami i bratem, ale w swoim świecie. Słucham sobie Reggaetón Lento. Witajcie. :)

Gość gość
Cooliberek aż z Zabrza? Kawał drogi. Może kiedyś Cię odnajde na faorum i bedzie mozna spokojnie pogadać.

Gość Namysłów wojew opolsk
21:00 zadałem ostatnie pytanie czy w Opolu są teatry? PS znam Zaodrze ps czy w Opolu są teatry?jeśli tak to jakie

Ja w domku, z tego względu że nie uważam by ten rok był udany, chociaż na pewno lepszy niż poprzedni :) Ale coś czuję że ten przyszły się ciekawie zapowiada ;p

Gość subtelnieee
Kasia Kowalska najlepsza płyta to Gemini

Gość Cooliberek
Ja z tamtych czasów wszystko slucham Dżem , Universe ich najbardziej bo sa moi kamraci Szkoda że mnie ma ich wsród nas :( z Zagranicznych AC/ DC, Pink Floyd, Roxette itd. duzo tego by było

KSW 2018 jak obiecałem zmieniam temat :) pojadę do teatru dzięki ps Anna wyszkoni śpiewa fe przełącze na Polsat :) jak minął ci rok?ja przez ten cały rok do szpitala na Wodociągową jeździłem szkoda bo lecze się z depresji

Gość Cooliberek
gość dziś Cooliberek aż z Zabrza? Kawał drogi. Może kiedyś Cię odnajde na faorum i bedzie mozna spokojnie pogadać. x Umówmy się kiedyś i zawolaj mnie na forum to z pewnością odpowiem

KSW 2018 mam już dość jeździć na Wodociągową chce zakończyć leczenie z depresji ale trzeba bo inaczej zwariuje mój pies siedzi teraz w domu bo boi się petard:o

Cooliberek , faktycznie coś mi serce drgnęło na dźwięki tego utworu. I o miłości ... <3 Hmm , może ta piosenka pomoże mi poszukać miłości w tym roku ;p Bo kochać chcesz... ;D

KSW byłaś kiedyś w Namysłowie? To tylko 45 km od Opola chyba o tym wiesz :) przyjedź do Namysłowa w czerwcu na festiwal rockowy Czochraj Bobra Fest :)

Gość Cooliberek
haha to jesteesmy bratnie dusze :)

Gość Cooliberek
Alutka wiesz kogo to jest synem?

Cooliberek wgl, napisze Ci że do tej pory leci ten utwór w moich słuchawkach i pieści me uszy ;d wyczuwam tu ducha Rysia ;D

KSW 2018 a czy warto chodzić do kina do Opola do Heliosa? Czy lepiej od razu pojechać Do Wrocławia?chce się do kina też wybrać ale nie wiem jak z cenami w Heliosie w Opolu dasz link cen? Bo nigdzie w necie nie mogę znaleźć :o proszę będę wdzięczny :o odwdzięczę się :)

Gość Cooliberek
Wlasnie , ale glos ma podobny do ojca i w ogólee to jest cały Rysiek jak był mlody

Gość gość
Ksw2018 a jestes urodzona optymistka czy musialas sie dopiero takiego pozytywnego myslenia nauczyc?:)

ksw, na pewno znajdziesz kogoś w tym roku , ja tam zaczynam pozytywnie myśleć , bedzie dobrze na bank ;D ;p;p;p trzymam kciuki <3

Gość gość
Alutka ja to co roku powtarzam, że ktos sie pojawi i nic :( ale nie przestaje pozytywnie myslec, a co!:)

Cooliberek Ehh, wgl zrobiłam błąd bo Dżem byl niedaleko mojej miejscowości , koncertowali a ja głupia nie pojechałam i teraz żałuję :(

Cooliberek Ehh, wgl zrobiłam błąd bo Dżem byl niedaleko mojej miejscowości , koncertowali a ja głupia nie pojechałam i teraz żałuję :(

Gość gośćak
Ksw to z tym optymizmem tak jak u mnie :):)

Gość Cooliberek
Wiesz na jaki koncert bym poszla ? Na Scorpionsów jakby nawet bilet kosztował 1000 zl. Uwielbiam te rockowe ballady

Ja Wam tylko napisze że w tym roku było kilku adoratorów , bez przechwalania oczywiście , tylko ja Wam powiem za wybredna byłam i teraz do mnie dochodzi że to do niczego nie prowadzi. Ale człowiek uczy sie na błędach ...