Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moj kumpel dał psu alkohol aby się nie bał

Polecane posty

Gość gość

pies się trochę nawalił, bo chodzi tak krzywo... co o tym myślicie?

Gość gość
debile dwa psu sie daje tabletki uspokajajace, tylko wczesniej trzeba ruszyc du p e do weterynarza

Gość gość
nie nazywaj mnie debilem, bo jedynie zadałem pytanie nie ma obowiązku znać się na psach

Gość gość
A mój znajomy swoje psy traktuje maryską, i co? Za każdym razem jak jedzie palić w plener, na grubszą imprezę, to je zabiera. Jeszcze nie widziałem tych psów w normalnym stanie. Aha i jest synem policjanta, tak w gwoli wyjaśnienia.

Gość gość
Wiesz debilu ze alkohol jest zabojczy dla zwierzat?! Co za debil

Gość gość
Ja też uważam, że tylko debil może tak postąpić, a drugi debil pisać o tym i zadawać głupie pytania !!!Biedny biedny pies .!

Gość gość
Autor to jest mistrz :D zebrał wszystkich debili w jednym temacie :D

Gość gość
mało inteligentnie postąpił (jeśli w ogóle)

Gość gość
sam jesteś debilem dla ludzi też jest zabójczy i co? jakoś nikt od niego nie umiera jeżeli nie przesadza pytam o jednorazową sytuację- to chyba oczywiste

Gość gość
"nie ma obowiązku znać się na psach" xx Ale ma obowiązek używać mózgu, od czego jest internet

Gość gość
jeden mój znajomy też daje kotu maryśke, bez jaj :O

Gość ja_Dyzio
koń w stajni też chętnie obali flaszkę wódki , nawalony parska i się cieszy jak głupi, kury w kurniku też można upić alkoholem, nawalone znoszą trzy jajka za jednym zamachem , pijany kogut chce się bić z kotem na pięści i jest bardzo pobudzony i nadaje się do izby wytrzeźwień - a co się dzieje z pijanym psem ? nawalony pies chce się bić z koniem , dopiero , gdy pies wypali 'skręta' to zaczyna się powoli uspokajać, czyli, Maryśka, poszukaj trochę suszonych ziółek dla Azora aby skręta zrobić !

Gość gość
Już was zgłosiłem !

Gość gość
Widziałam jak właściciel dawał psu zimne piwo codziennie i nic nie było zwierzakowi. Za dwa lata w tym samym miejscu byliśmy na wakacjach, piesek miał się dobrze i nadal raczył się piwkiem. Zazdraszczacie?

Gość gość
głupoty nie co zazdraszczać :)

Gość gość
Podczas Drugiej Wojny Światowej żołnierze 22 Kompanii Zaopatrywania Artylerii w 2 Korpusie Polskim dowodzonym przez gen. Władysława Andersa podczas wizyty na Bliskim Wschodzie "adoptowali" niedźwiadka, który wyrósł później na słynnego Kaprala Wojtka. Ulubionym przysmakiem misia były papierosy a do picia dawali mu głównie piwo. I co, czy coś się misiowi stało? Nie, byl okazem zdrowia, służył na froncie nosząc pociski artyleryjskie od magazynów do stanowisk, przeżył całe misiowy życie bez najmniejszych problemów mimo kolosalnych ilośc***apierosów oraz alkoholu jakie przyjął przez te kilka lat z polskimi żołnoerzami. I teraz o nim i jego nawykach pokarmowych uczy się dzieci w podstawówkach. BTW Internet siriua biznes, zgłaszanie na policję takiego tematu to śmiech na sali - już widzę tak panowie policmajstrzy lecą do robienia takiej g****osprawy, zwłaszcza gdy została zgłoszona anonimowo. Ba! Zgłoszeniami składanymi z imienia i nazwiska zajmują się wybiórczo a co dopiero tym! xD

Gość gość
"gość dziś Już was zgłosiłem !" x to mój kumpel dał mu alkohol, nie ja, imbecylu i piszę ze swojego kompa będziesz się tlumaczył za fałszywe zgłoszenie :)

Gość gość
Jeszcze się zeessrraacie