Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 2018 się zaczyna

Kto nie uchlał ryja ręka do góry

Polecane posty

Gość 2018 się zaczyna

chyba tylko JA, hahaha

Gość łapka w górze
ja :)

Gość gość
Nie pije ani kropli 3 lata :D

Gość gość
Ja. Nie lubię alko i dziś pracuje :)

Gość gość
Ja. Tuz po przeziębieniu. a poza tym, czy trzeba pić? Miałam super wieczór z mężem (dziecko w Polsce jest), oglądalismy fajerwerki stojąc na klifie przy pięknym rozgwieżdżonym niebie ...

Gość gość
W doope se wsadz te fajerwerki

Gość gość
^^ ktoś już zbieszony od początku roku :D

Gość gość
kto pije przegrał życie, to sedno sprawy

Gość gość
Ja

Gość gość
Ja nie lubię smaku alkoholu, więc nie piłam :) ale rano widziałam zarzygane chodniki, więc pewnie jacyś ludzie bardzo teraz żałują, że pili haha ja nigdy nie mam tego problemu.

Gość gość
zarzygane chodniki w uk zapomnialam dodac

Gość gość
Dokladnie. W naszej ukochanej pl nikt nie pije BUAHAHA :D

Gość gość
:D 🖐️

Gość gość
00:32 byś się zdziwił trolu. To było w PL. Na szczęście mnie tam już nie ma bo wieś tańczy i śpiewa.

Gość gość
Nie ma cie bo nic w pl nie umialas i teraz myjesz ukowskie gary

Gość gość
No doklanie, polska swinia jak wyjedzie na zmywak to mysli ze krolowa zycia buahhaha

Gość gość
Haha ktoś tu chyba nie ma humorku od samego początku roku. Widocznie w PL nie jest tak cudownie co nie? ;)

Gość gość
Wiadomo, dlatego tutaj siedzą frustraci z Polski i wylewają gorzkie żale. Boli ich, że nawet pomywacze w UK zarabiają więcej na godzinę niż oni na dzień :D

Gość gość
w PL same uchlane ryje, tępa patologia od pługa

Gość gość
pomywacze? ja nie znam NIKOGO kto myje naczynia. znam parę osób które sprzątają. znam parę kelnerek. znam też Polkę krawcową (ma własny zakład i zatrudnia Brytyjki) , Polkę pielęgniarkę, bibliotekarkę, nauczycielkę... znam Polaków pracujących na budowie jak też w banku/w IT itd. pozdrawiam (ja pracuję dla Amazon - ale w biurze)

Gość gość
Ja też nie znam nikogo kto jest pomywaczem lub robi za najniższą ale tylko odpowiedziałam idiocie, że nawet pomywacz zarabia lepiej niż wykształceni ludzie w PL. Co jest najlepsze... większość Polaków w UK zarabia (w przeliczeniu na zł) więcej kasy niż lekarze czy prawnicy w PL. Dlatego się zazdrośnicy tak rzucają, nie dość że muszą żyć w zapyziałym kaczorowie to jeszcze robić za psie grosze :D jedyne co im zostaje to trolowanie na kafe. Niestety w tym przypadku kłamstwo powtórzone 100 nie staje się prawdą.

Gość gość
I jeszcze udaja ze nie pija hehe bo ja zaczalem wysmiewac nedznych alkoholikow :D nikt z was nie jest takim mistrzem jak ja, ja NIE PIJE :)

Gość gość
Tez nie pije

Gość gość
do uk wyjechały same alkoholowe mendy o uchlewaja kazde swieta w pubach , jak dobrze ze w PL juz nie ma tych patoli ni nie wroca nigdy, blokada wjazdu dozywotnia hehe:D

Gość 500 lat wstecz
w PL największe zacofanie to jest ale UMYSŁOWE, 500 lat wstecz, szczególnie katolikcie bydło robiące gałe klerowi przy spowiedzi na kolanach, co za analfabeci i bezmózgi

Gość gość
Fakt. Lepiej czyścić kible u obcych ale za godziwe pieniądze niż pracować w zawodzie za psi grosz. Przynajmniej człowiek wie za co i na co pracuje.

Gość gość
Ja pracuję w zawodzie za granicą. W PL w branży naukowej dostaje się taką małą kasę, że szok. Tutaj zarabiam w miesiąc tyle co w PL miałabym na rok . W zyciu bym się nie zdecydowała tam pracować czy to w zawodzie czy nie. Nawet o kasę nie chodzi, ale o zacofanych zawistnych ludzi.

Gość gość
Dla ciebie przegrywie moze i lepiej czyścić kible u obcych haha :D najwyerazniej smrod kibla to twoj ulubiony zapaszek :D ja pracuje w pl w biurze i mam wiecej niz ty czyścić kible u obcych. I do tegos szacunek znajomych a z ciebie znajomi sie smieja hehe

Gość gość
No i trzeba dodac ze nie ma bardziej zawistnych ludzi na swiecie niz angole wlasnie, obrabianie doopy za plecami tam w pubach to himalaje ewerestu 🖐️

Gość gość
Haha no właśnie widać jaka Polska zacofana skoro praca w biurze wzbudza szacunek :D wiesz, że czasy komuny minęły, prawda? ;) I tak, jak sobie przeliczasz na złotówki to za zmywanie garów w UK (za najniższą krajową) dostaje się 47k na rok a w biurze ile wyciągasz, co? W PL zostały same zacofane przegrywy które strasznie zazdroszczą innym kasy :)