Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 2018 się zaczyna

Kto nie uchlał ryja ręka do góry

Polecane posty

Gość gość
A potem robia zdjecia debilki i wchodza na fb szpanowac swoimi obrzydliwie opalonymi skórami ze wielkie paniusie :D 🖐️

Szybka oferta finansowania Jestem gotów pomóc W celu realizacji twoich projektów, funduszy biznesu, finansowanie studiów, zakup nieruchomości lub zmiana Twój samochód, zakup urządzeń ...., ciesz się wzorami pożyczki dostosowane do wszystkich Twoich potrzeb. Skorzystaj z naszej wiedzy rzetelny i szybki. Dla wszelkich informacji po prostu spraw sobie trud skontaktuj się z nami bezpośrednio. Aby uzyskać więcej informacji, możesz się ze mną skontaktować (christcorinn @ gmail.com)

Gość gość
christcorinn dziś spie/rdalaj przygłupie :D idz do uków wciskac tandete :D

Gość gość
Tak dobrze przeczytałeś, 35 dni (zaczynałam od 26), oczywiście plus bank holiday i 2 dni wolnego w tygodniu. Ludzie z 20letnim stażem i więcej mają już 50 dni wolnego. Taka polityka firmy. Haczyk taki, że to stresująca i odpowiedzialna praca plus długie godziny pracy, ale co tam :)

Gość gość
Taka "stresujaca" ze siedzisz na polskim czacie bo na angielski cie nie wpuszcza ofiaro losu bez znajomosci jezyka buahhahahah :D myslisz ze komus zaimponujesz urlopami na kafeterii tłusta kwoko :D

Gość gość
Na "czacie"? LOL to nie 1995, kmiocie :D teraz na czaty wpuszczają? Idź spać.

Gość gość
@19:00 tak. Bardzo stresująca praca, ale też sensowna a nie jakieś (tutaj gloryfikowane) siedzenie za biurkiem. Wiem, że zazdrościsz, ale tak jak już mówiłam i ty możesz mieć dobrą pracę zamiast hejtowac w necie. Wierzę w ciebie :) moja znajomość języka (czy języków) jest całkiem dobra. Wyjechałam jako dziecko, więc akcentu zero. Tylko proszę, nie zapluj się czasem jadem. To nie zdrowe no i nic tym nie zdziałasz.

Gość gość
Ja mam 30dni urlopu polskie niedojdy. To dużo, bo w PL macie szczęście jak wam dadzą z łaską 20 :D szkoda, że tracicie te nieliczne dni na siedzenie na kafe haha

Gość gość
Myje gary w biurze w UK :D

Gość gość
Bo w PL 20 to minimum i często maximum :D i jeszcze szef robi problem żeby w ogóle dostać to wolne. W UK to 26 dni wolnych, 8 bank holiday, 10 off sick i oczywiście 2,3 dni w tygodniu wolne.

Gość gość
@23:06 to gratulacje. Praca jak praca ;)

Gość sobotnio niedzielna
Nikt ci nie broni samemu zostac szefem przygłupie :) ja zostalam prowadze wlasna dzialanosc gospodarcza i mam urlopu ile chce i pekam ze smiechu z was w uk co gnijecie na wygnaniu :D

Gość gość
"Wygnanie" z polaczkowego syfu to najlepsze co mnie w zyciu spotkalo :)

Gość gość
Bo nic nie umiales przygłupie . Gnij z ahmedami.

Gość gość
^^ Zazdrośc :D Do pani wyżej: swoim szefem mam plan zostać, na razie przez kilka lat do 30tki zdobywam doświadczenie a potem własna firma full time :) Obecnie mam mały biznes na boku, jeżdżę na expo, wzsytko małymi kroczkami Ale dzięki za radę.

Gość gość
Umiem wiecej od ciebie sieroto z podstawowym niepelnym :D pamietasz jak plakales po pijaku ze nawet prawka nie umiesz zrobic? :D beka z pajaca :D

Gość gość
Zazdrośc x Nie zazdrosc tylko beka ze szpanerki co mysli ze uk ma lepiej niz my i ze nie mamy wakacji :D x Obecnie mam mały biznes na boku x Tak tak wiemy ze obsługujesz fjuty na boku :D

Gość gość
^^ ooo I więcej zazdrości. Musi być bardzo niewesoło w PL skoro aż tak tu płaczesz :( mogę ci szlachetna paczkę wysłać?

Gość gość
Tak sobie tłumacz nieudacznico :D

Gość gość
Dokładnie, jak widzę jak się głupki z PL rzucają to aż mi się żal robi. Nie fajnie się patrzy jak inni mają gorzej.

Gość gość
W Polsce nie jest za dobrze. Ludzie smutni, opryskliwi (nawet jak im się płaci za bycie miłym : kelnerzy, obsługa w hotelu). Wystarczy rzucić 20zl napiwku i gotowi są buty lizać. Tak super jest w tej Polsce.

Gość gość
U mnie w pl jak rzucisz nawet 100zł to cie wysmieją. Tyle to na waciki moja zona wydaje dziennie. Bylo sie uczyc przygłupy na wygnaniu. Z maju znow jade do kumpla w jukeju ogladac te wasze domopodobne rudery bez tynku z dwoma kurkami. Bedzie beka ze hej jak porobie zdjecia i pokaze znajomym w polsce.

Gość gość
Taaa ciekawe co ja wtedy widziałam w PL. Za 20 zł to wszystko w PL zrobicie jak pani z zachodu przyjedzie. I nie zmyślaj, że masz żonę, bo wiem ile waciki kosztują :D co za przegryw. Już się lepiej nie ośmieszaj.

Gość gość
Ooo do kumpla w "jukeju". Wyprawa życia się szykuje? ;)

Gość gość
@17:23 będziesz miał bekę? To ty jeszcze w gimnazjum?

Gość gość
sobotnio niedzielna dziś hahaha, własna firma to znaczy że ZERO urlopu masz tak naprawde to je/biesz 24/7, nie píerdol, bo ludzie którzy firmy prowadzą z reguły są uwiązani do firmy jak na łańcuchu, od lat nie mieli urlopu bo firma by się posypała jakby codziennie nie doglądali, bajki to ty dzieciom możesz pisać "biznes womanko"

Gość gość
Może ma taki biznes, że ma wolne kiedy chce? Nie wiesz a szczekasz wielki znawco :) frustracja w Polsce sięga zenitu.

Gość gość
Nie sadze, to frustracja w uka siega zenitu ze nie moga do pl wrocic a innym wyszło:D

Gość gość
A to granice zamknęli? Bilety lotnicze do Polski są obecnie za 5.99 w jedną stronę, więc nawet bezdomnego stać żeby wrócić ;) więc nie wymyślaj. To ci co mieszkają w PL są nadzwyczaj zgorzkniali (co tu widać doskonale). Żal ich, ale też dobrze, że my tak nie mamy.

Gość katolicki ciemny lud
gość dziś po co do UGeju lecisz do "qmpla"? przecież ahmedy ci łeb obetną, sam mówiłeś, nie lepiej nad bałtyk czy ognisko na działce i uchlanie mordy z qmplami i w kraju kase zostawiać przygłupie, po co wogóle z kraju wyjeżdżać?