Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 2018 się zaczyna

Kto nie uchlał ryja ręka do góry

Polecane posty

Gość powodzenia ziomasy
ile wam tłumoki razy trzeba tłumaczyć że nie ważne CO się robi ale ILE zarabia i jakim wysiłkiem, koniec. Ale mentalność w PL jest taka zacofana że jest "prestiż" w pracy umysłowej nawet gdy przymiera się z niej głodem nawet mieszkając z rodzicami po 30stce. Dlatego PL jest 100 lat za bambusami z afryki i za szybko się to nie zmieni. PL jest pełny "magistrów" przymierających głodem.

Gość gość
W biurze wyciagam 40k złotych i do tego zycie tansze niz w uk. Zatkało?

Gość gość
ty bingol i te twoj***ajeczki, 40zl dostajesz od matki miesiecznie, przyznales sie kiedys po pijaku, i marzyles o skonczeniu podstawowki :D buahaha

Gość gość
40k zł to bardzo mało, no ale ciesz się. Mi by na waciki nie starczyło z takich ochłapów :D

Gość gość
@15:21 są kraje w Afryce które są daleko przed polską. Afryka to nie tylko głodujące dzieci i wojny... Za to Polska się cofa zamiast iść na przód.

Gość gość
Jakim trzeba byc tepakiem zeby wierzyc bingolowi hihi

Gość gość
gość wczoraj to teraz jaka siła nabywcza tego, bo wiemy że co ciekawsze to cena 2X tyle co na zachodzie, chyba że chodzi ci o podstawy typu kartofle to faktycznie "tanie"

Gość gość
oj bingol, wyłącz TV które sieje propagande i wyjdź na ulice, tam prawdziwe życie i realizacja że twoja praca niewiele jest naprawde warta, tylko jaki tego powód?

Gość gość
Cena 4x mniej ni na zachodzie. W pl piekny dom z działka 400tys zł , w uk 400tys funtow. Obiad w restauracji w pl 20zł w uk 20 funtow. Jeszcze jakies pytania?

Gość gość
Tepak byl w Londynie i mysli ze wszedzie sa takie ceny hihihi :D gnij w plu cwelu a ja moge wynajmowac mieszkanko albo nawet pokoik do konca moich dni, przynajmniej bezproblemowo moge sie przeprowadzic NP na wypadek zmiany pracy

Gość gość
Dokładnie, po co ciulac przez lata żeby kupić sobie dom? Lepiej za te pieniądze dobrze żyć. Nie wiadomo kiedy kopniesz w kalendarz.

Gość gość
Tylko biedaki wynajmuja i ładuja kabze obcym, ja juz nakosilem hajsu i kupilem piekne mieszkanie w pl i jestem u siebie. A ty nigdy tam nie bedziesz u siebie hehe.

Gość gość
Dokladnie, kto nie wrocil do pl i nie kupil nieruchomosci tez przegrał zycie. Teraz juz 10% tansze a bedzie jeszcze drozej. I co najwazniejsze sami swoi w okolicy bez ciapatych 🖐️

Gość gość
Wole ciapatych od falszywych polaczkow ktorzy nic innego nie robia tylko uchlewaja ryje i obrabiaja sobie doopy nawzajem, poza tym w UK czuje sie bardziej u siebie niz w plu. Smieszne jest w ch/uj to p********ie o byciu "u siebie" gdzie polaczki bardziej sie nienawidza miedzy soba niz np Brytyjczycy nie lubia polaczkow w UK, tych nedznych alkoholikow oczywiscie ktorzy nie potrafia wyjsc ze sklepu bez kilku browarow. Co za nedzne swinie z nich :D a ja nie pije :D

Gość zarabiasz wydajesz to samo
gość dziś Cena 4x mniej ni na zachodzie. W pl piekny dom z działka 400tys zł , w uk 400tys funtow. Obiad w restauracji w pl 20zł w uk 20 funtow. Jeszcze jakies pytania? >>>> tak, jak ty zdałeś z przedszkola do pierwszej klasy z takim "talentem" matematycznym?? Trzeba być debilem przeliczając walute na kurs który w jedym i drugim kraju jest nie istotny gdy zarabia i wydaje się w tej samej walucie, i twierdząc że "gdzieś" jest 4X taniej. To tak jak babie ważącej 300KG mówić że na księżycu waży 60KG, tylko że ona nie jest na księżycu.

Gość gość
bingol i inne bezmózgi twierdzą że są "u siebie" tylko 50% napisów na ulicy jest po angielsku, 90% muzyki w radiu jest nie po polsku, i będzie jeszcze więcej, a emeryci nie potrafią przeczytać opisów produktów w marketach bo są w każdym języku oprócz polskiego, no faktcznie "myślą" że są u siebie, bo muszą tak "myśleć"

Gość gość
zarabiasz wydajesz to samo dziś swinio nie podskakuj tak, podalem przyklady co sa faktami i juz płaczesz ze w angielskim pierdziszewie macie drozyzne bo takie sa realia

Gość gość
Mi jakoś starcza na wszystko i jesz zostaje (może dlatego, że sporo zarabiam) a polscy znajomi z bratową na czele zwijają się z zazdrości jak jadę na kolejne wakacje. Średnio co 2 miesiące. Albo to, że kupiłam dom (nie w PL bo tam każdy cwel może kupić te chatki za grosze). Polacy bardzo zazdroszczą z tego co zauważyłam. Brytole jakoś tak nie wtykają nosa do czyjegoś życia.

Gość gość
Nie wtykaja i efekt jest taki ze teraz maja setki tysiecy ciapatych terrorystow u siebie bez kontroli. W pl kazdy sie normalnie interesuje innymi dzieki temu jest kontrola dziwnych zachowan i nie ma zamachow terrorystycznych. Zrozumialas swinio wywód logiczny i wiesz teraz dlaczego w uk sa zamachy? Mi tez starcza na wszystko a twoje wakacje u zagranioczniakow to juz nie sa modne, teraz trendy jest wypoczywanie we wlasnym kraju. Myslisz kategoriami sprzed 10 lat swionio gdzie wyjazd za ganice to bylo cos a dzis cie wszyscy moi znajomi wysmieją swinio bo kazdy z nas ma dom mieszkanie i dobre auto i zyje u siebie a ty u obcych swinio.

Gość gość
gość dziś pieknie napisane nic dodac nic ujac 10/10

Gość gość
jak jadę na kolejne wakacje. Średnio co 2 miesiące. x Hahaha nie opowiadaj bajeczek debilko, nit nie ma tyle dni wolnego w roku aby co 2 miesiace jezdzic na tydzien dwa wakacji. Co za debilka z pisu haha:D

Gość gość
Co 2 miesiace wakacje hahahaha. NMawet nauczyciele tak dobrze nie maja. Widac ze pracujesz jako śmierdząca polska dzifka za pieniadze bo tylko one tak maja :D

Gość gość
ile wam tłumoki razy trzeba tłumaczyć że nie ważne CO się robi ale ILE zarabia i jakim wysiłkiem, koniec x Nie pedale. Wazne CO sie robi. Po to byla szkola aby sie uczyc a potem wykorzystywac ja do zdobywania dobrej pracy. Rozumiesz materialistyczny debilu?:D

Gość gość
Hmm już zazdroszczą debile. Nie mam domu w PL bo tam nawet na wakacje nie jeżdżę. Dni wolnych mam 35 w roku, co daje mi sporo dni wolnych. Więc...tak wakacje co 2 miesiące ;) wiem, że w Pl to nie pomyślenia. Wiem też, że większość Polaków za granicą nie ma takich możliwości. Przykro mi z tego powodu :( ale nie musicie aż tak lać jadem, tak do niczego nie dojdziecie i dalej będziecie ujadać z zazdrości.

Gość gość
35 dni taaa chyba w simsach :D won na swoje zagraniczne forum suko , nie mieszkasz w polsce to won z polskiego forum:D

Gość gość
bingol sra z zazdrosci prymityw wielka podnieta wakacjami hihihi

Gość gość
"Nawet nauczyciele" a kto to niby nauczyciel :D wiekszosc zarabia niewiele wiecej niz minimalna a slyszalam o takich co pracuja za darmo :D

Gość gość
Taki ktory ciebie uczył pisac i liczyc pedalaska c***o co nie umiala tej wiedzy wykorzystac i s**********a do jukeja myc gary :D buehehh

Gość gość
Taki ktory ciebie uczył pisac i liczyc pedalaska ci/oto co nie umiala tej wiedzy wykorzystac i spi/erdoliłes do jukeja myc gary :D buehehh

Gość gość
Emigracyjne smiecie chwala sie wakacjami i tym ze wydaja pieniadze obcym a oni potem kupuja bron za ta kase i robia zamachy buahahaha, lepiej wydac kase w pl na dom i wakacje a te tepaki wspieraja ciapatych ahahahaha cebulaki i debile :D