Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja matka to zła kobieta

Polecane posty

Gość gość

Nie ma problemu z alkoholem, nie używa przemocy fizycznej, ale przejawia wiele innych bardzo negatywnych zachowań, na temat których nie chcę się tu rozpisywać. Przede wszystkim źle traktuje mojego ojca. Z tego powodu obawiam się, że większość Polek tak traktuje swoich mężów, a najchętniej związałbym się z cudzoziemką. Kiedy kręciłem z pewną dziewczyną i ona przywitała się z moją matką tylko jak u mnie była. Po jej wizycie matka ją obrażała i się z niej nabijała, zabroniła się z nią spotykać, bo była za brzydka. Kiedy dziewczyna mojego brata jest w domu matka z nią gada i próbuje się z nią zaprzyjaźnić. Ja natomiast nie mam ochoty, aby matka poznawała moją dziewczynę. Nie chcę, aby moja przyszła towarzyszka musiała poznawać tę kobietę, boję się, że znowu matka będzie dla niej dość miła, a wyzywała ją pod jej nieobecność. Czemu jakoś zaakceptowała dziewczynę mojego brata a od razu odrzuciła tamtą, z którą ja kręciłem (nawet nie zdążyła jej poznać)?

Gość gość
aha

Gość gość
wyprowadź się i sam utrzymuj, a matke olej, rodziców się nie wybiera, ale nie znaczy że trzeba z taką patologią trzymać do śmierci, dziś masz wybór

Gość gość
Ale czy to naprawdę taka patologia czy u wszystkich tak jest w domu?

Gość gość
Może Twoja matka woli Ciebie od brata, jest jej wszystko jedno z kim on będzie, ale Ciebie chciałaby zostawić dla siebie (podświadomie widzi Cię wyłącznie jako synusia mamusi). W takim przypadku zadna nie będzie wystarczająco dobra. Inna możliwość, dziewczyna brata wyglądała jej na łatwą w manipulacji czy rozstawianiu po kątach, a Twoja nie. Więc tej, ktora wyglądała na niepokorną należało się pozbyć.

Gość gość
Ale tej mojej nie zdążyła poznać. Jedyne, co to po jej wizycie wyzywała ją za jej wygląd (miała nadwagę). Tak samo jak ojca wyzywa za nadwagę

Gość gość
Czasem nie musisz kogoś dogłębnie poznawać żeby określić jakieś podstawowe cechy, np. czy osoba jest nieśmiała czy pewna siebie. Ale możliwe, że w takim przypadku chodzi o pierwszy przypadek, czyli jesteś dla matki oczkiem w głowie.

Gość gość
Twoja mama Była widocznie skrzywdzona przez własną matkę i powiela błędy....

Gość gość
Ale ona odkąd pamiętam źle się do mnie odnosiła i ciągle się na mnie darła, k***iła, stosoawała wymowną ciszę, wyzywała czasem itd. To jak to miałbym być jej oczkiem?

Gość gość
02:46 Faktycznie, matka mojej matki odeszła z domu jak ta była dzieckiem. Wychowywał ją mój dziadek (w porządku człowiek)

Gość gość
Ale to chyba częste, że jak kobieta wyzywa męża od najgorszych?

Gość gość
2:49 no Widzisz? Nie znam Cie a "zgadlam", ludzie nie zdają sobie sprawy jak krzywdza swoich najbliższych. Ty nie powielaj błędów matki. Bądź inny. Pełen miłości dla swoich dzieci. Buziaki.

Gość gość
pewnie taka jest bo ja twoj tatus wali po rogach od 20 lat

Gość gość
03:47 Mój ojciec jest impotentem

Gość gość
Moja matka smiała się z mojego chlopaka, że jest brzydki, dopóki nie zobaczyła ile ma pieniędzy. Żalosna suka, potem mu wlaziła w doope