Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sex w sylwestra!!!

Polecane posty

Gość gość

Miałyście?

Gość gość
siedziałam na facecie w spódnicy nie wiem czy to można uznać za sex

Gość gość
Mielismy domowke zaplanowany sex z inna para uuuuuu bylo dzialo sie mąż jest zachwycony

Gość gość
Ja o mały włos. Poszłam się kimnąć do pokoju, wszystko tak wirowało, że już nie wiedziałam gdzie jestem. Ktoś wszedł, położył się koło mnie i zaczął dotykać i całować, trwało to może z 15 sekund zanim się kapnęłam, że to nie mój chłopak:D Oczywiście nic mu nie powiedziałam:)

Gość gość
Wyobrazenia erotomanów! :D

Gość gość
Miałam Sylwestra w domu mój chłopak przyszedł z kolegą, wszystko wcześniej było uzgodnione, tego kolegę znałam tylko nie widziałem co ma w kroku. Ale miał nawet fajnego tego penisa, a brali mnie jeden po drugim bo tak było uzgodnione. W sumie ten kolega posuwac mnie mocniej i wchodził we mnie głębiej. W sumie urzywali mnie 5c razy, więcej już nie dali rady,

Gość gość
A gdzie finiszowali?

Gość gość
Siema, stulejarze i onaniści! :P

Gość gość
Do gość 17,05 finiszowali w mojej dolinie miłości byłam zabespieczona

Gość gość
Tez bym chcial a moze na cycusziki co ?

Gość gość
/17:35 /- burleską na rurze durniu

Gość gość
2x, raz z mężem a drugi raz nie wiem z kim bo było ciemno w pokoju i przerżnął mnie od tyłu jak spałam.

Gość gość
Pomimo ze juz jestem po trzydziesce bylam tez pare lat mezatka duzo juz w zyciu przezylam ale takiego sylwestra jak ten ostatni to nawet o czyms takim nie mazylam. Moj facet ktorego po moim rozwodzie poznalam, i normalnie sie z nim bzykalam wyjechal w lecie do pracy do UK.Przyjechal w Wigilie rano z swoim przelozonym tak mi powiedzial a to pozniej wyszlo na to ze to jego brygadzista facet prawie cztery dziesiatki juz ma, przystojny bez brzuszka nawet mi sie spodobal. Swieta spedzilismy nawet super bo byla mila atmosfera ten facet patrzyl tylko na mnie. Bardzo mnie obserwowal, zapytalam sie mojego faceta o co temu chodzi ze tak mnie obserwuje. I uslyszalam zaskakujaca odpowiedz ze sie mu bardzo podobam, itd To ja swojemu odpowiedzialam ze ja jestem za tylko jeszcze ty kochany musisz sie zgodzic i musimy ustalic kiedy, i czy obydwa czy tylko on sam .Poniewaz byl juz byl czas na kolacje wiec zaczelam przygotowywac, po uzgodnieniu z tym anglikiem moj facet wszystko mi przekazal i zapytal czy sie zgadzam, powiedzialam ze tak. To bylo moje mazenie zebym kiedys byla p******a przez duch facetow o tej samej godzinie i moje mazenie sie spelnilo, kolacje zjedlismy i butelke na humor tez oproznilismy , ja poszlam sie odswierzyc, ciipke sobie olejkiem intymnym dobrze naoliwilam zeby mnie nie obtarli, po mnie ten kolega mojego faceta sie odswierzyl i przyszedl do mnie pierwszy bo tak oni miedzy soba uzgodnili.Gdy ujrzalam tego anglikajakiego ma duzego tego h/u/j/a to sie troche przestraszylam, nie stal mu jeszcze tak jak powinien to troche mu pomasowalam ustami, a jego jajami tez sie zajelam.Gdy juz tak daleko bylamto sie mu tak ulozylam zeby nie mial problemu z trafieniem prosto w moja dziurke. W szedl nawet spokojnie bez bulu ale kwiklam sobie dosc glosno, wtenczas wszedl moj facet i dal mi swojego k****a do buzi troche prubowalam mu o******** ale nie moglam sie zkoncentrowac bo ten anglik posuwal mnie ostro czulam go czasami jak puka mi w szyjke macicy, byl duzo lepszy od mojego faceta,po nim wszedl we mnie moj facet ale jeszcze przed tym obtarlam sobie szparke bo on skojczyl w srodku, moj juz byl napalony to nie musialam mu masowac, ale duzo wczesniej skonczyl i poszlam sie podmyc po chwili gdy wrocilam to temu koledze pala znow stala a moj mi powiedzial zebym sie jego majstrem zajela. I tak w ten wieczur brali mnie obydwa po dwa razy.Na zabawe sylwestrowa poszlismy wszyscy razem bylismy do polnocy , a gdy wrocilismy to znow mnie obydwa urzywali ale nie tak dlugo bo byli obydwa zmeczeni. Od dzisiaj jestem znow sama i mam czas na wspomienia