Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Molly76

Normalna czy patologiczna rodzina ?

Polecane posty

Gość Molly76

Pisze tutaj ,bo nie mialam pojecia gdzie indziej moglabym to napisac .chcialabym prosic o pomoc, rady w sprawie mojej rodziny . Ostatnio nie dzieje sie za dobrze . poznalam ludzi ktorych moj tato uwaza za patologie . Zabranial mi wyjscia z domu ( do dzis jestem bez wyjscia ,gdzie moj braciszek jezdzi "na pizze" z kolegami) . Zabral telefon . Zalozyl haslo ma komputer . W dodatku robil zdjecia moich rozmow , po czym zmienilam haslo na wszystkich portalach . Biore narkotyki i to ja dostaje opiepsz ,ze chce komus dorownywac z mojej ekipy . ALE TAK NIE JEST .moj brat rowniez bierze ,ale mu juz nic nie powiedza jeszcze placa mu sylwestra gdzies tam ,po czym on dzwoni ze tam nudno i jedzie na noc do kolegi . W swieta byla sytuacja , klotnia miedzy moim tata a ciocia . Rzucil sie do niej z piescmi przy calej rodzinie (oczywiscie napity i nie chcia przestawac pic) . Ciocia powiedziala ze nie ma juz wstepu do jej domu i ma nie przychodzic na swieta . Mama sie rozplakala . I po wigilli skonczyly sie swieta . Dodam ze moj tato pracuje w sluzbie wieziennej . W sylwestra mial nocke i jak to nocka wracal o 5 do domu . Ale dzisiaj wrocil po 10 caly schlany ,ledwo sie trzymal na nogach , twarz mial cala w blocie i krwi tak samo jak swoj sluzbowy ubior i torbe . To nie jedyne takie akcje . Moja mama chce sie wyprowadzic znaczy tak mowi ,ale nie ma srodkow poniewaz to glownie tato pracuje , a nie mozemy nigdzie tego zglosic poniewaz straci prace od razu . Co robic w takiej sytuacji ? A jeszcze dodam ,ze wszystko musi byc po jego mysli .

Gość gość
Nie bierz narkotykow! Bardzo dobrze. Ze nie mozesz wychodzic. to straszne. Ja bym ci wybila te narkotyki z glowy

Gość Carycka
Doczytalam tylko że bierzesz narkotyki. Na miejscu twojego ojca umiescilabym cie w srodku dla narkomanow. I wez tu miej dzieci jak takie patole rosna

Gość gość
Narkotyki? Serio? Powiem ci, ze jestes zalosna...

Gość gość
Twoja rodzina nie jest normalna ale prawie kazda ma takie akcje, niestety. Natomiast straszne to jest, ze bierze narkotyki i tak normalnie o tym mowisz... Dziewczyno nie jestes cool jestes po prostu durna, serio. Dorosnij!!!

Gość gość
Wlasnie, dorosnij. Kiedys zrozumiesz jaka bylas durna. Wszystko ci sie odplaci. Problemy ze zdrowiem, mentalne itd. Twoj ojciec powinien for zamknac w domu i nie wypuszczac.

Gość gość
Na sylwestra bys chciala jechac?!?! Czy ty oszalalas??? I tak twoi rodzice sa lagodni ze masz internet. Ja bym ci wszystko zabrala i zero wyjsc z domu samemu

Gość gość
Powinnas byc na odwyku. Na wyjscia czy przywileje nie ma mowy! Mam nadzieje, ze moje dziecko bedzie lepsze niz ty

Gość gość
Mocna patologia!! Ojciec pije matka bezradne ciele dzieci ćpają!! Czarne na białym PATOLOGIA

Gość gość
Dobrze, ze musi byc po jego mysli gowniaro. Ojciec ci robi wielka przysluge. A jego i mamy do tego nie mieszaj. To co on robi dla ciebie nie ma z mama nic wspolnego. Co masz robic? Zmadrzej!!!! Tak twoi znajomi to patologia

Gość gość
Ty jestes patologia, twoj Tata cie chce chronic

Gość gość
Doczytaliscie do końca??? Ojciec chleje! Ona bierze, czy to podejrzenia ojca, bo ona napisała ,e to nieprawda. Autorko, bierzesz?

Gość gość
A jej ojciec to nie patologia??, dobre sobie. Patus...Jak nic!!!!

Gość gość
Może ojciec rzuca podejrzenia na nią bo braciszek rozrabia, jesli tak to wiej z tego chorego domu!!!!

Gość gość
Napisala "mom best ROWNIEZ bierze" nie prawda byla do tego ze chce komus imponowac, bierze Bo lubi... Ojciec chleje? A ktory w polsce nie chcleje? Napisala pare sytuacji nie pisala ze tak jest codziennie.

Gość gość
" moj brat rowniez bierze"

Gość gość
Czytajcie ze zrozumieniem ona bierze

Gość gość
Ciesz sie ze nie wyladowalas na odwyku idiotko. Tez bylam taka "cool" bralam z ziomkami... I wiesz co? Wsydze sie tego bardzo. To jest zalosne serio

Gość gość
Patologia z toba na czele...

Gość gość
Serio jestes tak glupia? Wszystko co zrobil twoj ojciec to dla twojego dobra

Gość Molly76
Nie jestem uzalezniona , traktuje to jako ucieczke od tego domu;) od jakis 2 mies jestem czysta . "Moj ojciec robi to dla mojego dobra "? Dla mojego dobra sie upija do nieprzytomnoscj ze nie moze stac o wlasnych silach ? I kaze w********ac kazdemu ?

Gość Molly76
To nie jest raz na jakis czas. Od malego juz pamietam jak robil awantury . Do rodziny z piescmi i jest coraz gorzej . Ciocia z mama mowia ze wkoncu wszystkich pozabija ..

Gość gość
Dziewczyno mówię serio to mega patologia, prochy na bok i wiej z tego domu!!

Gość gość
Temat mysle ze zakonczony

Gość gość
nieee