Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chcialabym dziecko, ale sie boje, ze bedzie podłe

Polecane posty

Gość gość

No taki dzidzius slodki jest, tak do 5-7lat. Potem juz tylko gorzej. Jeszcze podstawowka to jak cie moge. Ale od 13-18lat najgorszy wiek. Jak widzę tą młodzież to myślę, że takich kretynow to nie bylo nigdy w historii. Glosne to, wulgarne, chlopaczki ubrane jak geje albo menele, a dziewuchy jak prostytuki albo trupy, z czarnymi makijażami brazowe usta. Malo jest madrej, normalnej młodzieży. Balabym sie miec takiego bachora, że zabije mnie w nocy na przykład.

Gość gość
co pokolenie ludzie to samo mówią. gwarantuję ci, ze tak samo o młodzieży mówiono 100, 200, 500 lat temu i będzie się mówiło w przyszłości :D

Gość gość
Ja bylam nastolatka 12lat temu i mlodziez byla grzeczniejsza i wyglądala normalniej niz obecnie.

Gość gość
a mój 9-letni bratanek powiedział wczoraj do swojego ojca: "Spadaj głupku" :( Myślałam, że go zamorduję! jako jedyna osoba zareagowałam... ale chyba i tak to nie miało sensu.... :(

Gość gość
18:37 Male dzieci też potrafią... Zwróć uwagę i tyle. Chyba przewrazliwiona jesteś.

Gość gość
Osoby z zaburzeniami w ogóle dzieci mieć nie powinny więc ich nie miej

Gość gość
A co myslicie o takiej sytuacji- wczoraj 6-o letni bratanek mojego meza powiedzial do swojej babci wez sie odwal mnie az zmrozilo a nikt nie zareagowal! Czy to normalne? Ani matka tego bachora nie zareagowala ani babcia..

Gość gość
A normalne jest obrażanie nastolatków bo ci się ich makijaże/ubrania nie podobają? Normalne jest używanie orientacji seksualnej jako obelgi? Normalne jest nazywanie dzieci "bachorami"? Zdecydowanie nie jest normalne reagowanie na zachowanie dziecka kiedy rodzic jest obecny.

Gość gość
Teraz sie pobłaża bachorom, moja znajoma smiala sie, ze jej 4latek powiedział "k***a"

Gość gość
Takie ciągle zwracanie uwagi jedynie nakręca dziecko zwłaszcza to mniejsze do dalszych odzywek.