Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosta funkcja

Ciągle zapominacie o jednej ważnej rzeczy

Polecane posty

Gość prosta funkcja

kur/wa ale o czym tu wogóle nowa, wasza główna rola jako zwierzęta na tej planecie to ROZMNAŻANIE, i dbanie o młode pokolenie, KONIEC, reszta to drugorzędna sprawa, i przestańcie tu píerdolić różne farmazony. Samica ma za zadanie wybrać najmocniejszego i dominującego genetycznie samca ( nawet jak jest to jakiś du'pek, bo to jest mało istotne ) i dać mu się zapłodnić a samiec najmocniejsze genetycznie samice i JE ( tak więcej niż jedną ) zapładniać, te które dadzą potomstwo mocne genetycznie i które przeżyje dalej i zrobi to samo. KONIEC KUR/WA. A wam się wydaje to takie skomplikowane, gdy nie jest. To że jesteście ludźmi i niby elegancja francja i "cywilizacja" to gòwno znaczy. Jesteście przedewszystkim ZWIERZĘTAMI i macie instynkty, KONIEC. Reszta to tylko dopełniacze drugorzędne. Więc przestańcie píerdolić głupoty, i albo się bierzecie do roboty albo zostajecie w kiblu historii, czyli genetyczne gòwno o którym nikt nie będzie pamiętał bo selekcja naturalna waszej genetyki wybrała was na wyginięcie. KONIEC!!!

Gość gość
facet, idź się onanizować, zamiast psuć klawiaturę. Dobrze?

Gość gość
gość dziś Ignoracja twoją zgubą, i wiesz co o tym myśle???? MAM TWOJĄ ZGUBE W DU'PIE

Gość gość
gość dziś facet, idź się onanizować, zamiast psuć klawiaturę. Dobrze? Zgłoś taaa... dla ciebie jest ważna nauka gry na pianinie, hooja warta "kariera" i tanie wycieczki do Egiptu, aby, o rety DAWAĆ SZPARY

Gość walczysz lub giniesz
Skromna Ja dziś uważasz że jesteś jakimś wyjątkowym zwierzęciem w naturze??? to cie zmartwie, bo NIE JESTEŚ

Gość feministki kaput
przecież większość bab jest głupich jak but i nawet nie kumają co autor pisze, a co dopiero wymagać by to co czytają zrozumiały, czym więcej ich zginie samotnie i bez wydania potomstwa tym lepiej dla reszty, płaczu nie ma i nie będzie

Gość przekazać DNA
a najciekawsze jest to że człowiek jako zwierze nie wie ani skąd przybył ani dokąd idzie i taki paradoks egzystencji, a wy szukacie i doszukujecie się jakiegoś głębszego sensu w życiu, hahaha

Gość Cooliberek
Sfrustrowany kogut. Takie mam o tobie zdanie

Gość gość
faceci was suk nie potrzebują bo teraz burdele i cichodajki są tanie

Gość gość
Cooliberek 2018.01.02 kto cie pytał wapniaczko

Gość gość
Już się rozmnożyłam i wcale nie musiałam dawać d*****y. Nie musiałam się rozglądać za jakimś frajerkiem. I żaden pajac nie snuje mi się po domu. Wolność, swoboda i spokój od dominującego dziada ( większość taka jest) to najcenniejsze wartości.

Gość gość
gość dziś ty po prostu masz kompleks z tą dominacją, może wsadź ręke w majty i sprawdź czy nie jesteś facetem, może masz gdzieś tam fujare

Gość gość
Nawet jeśli "selekcja naturalna waszej genetyki wybrała was na wyginięcie" (polska języka, trudna języka) to co z tego? "wasza główna rola jako zwierzęta na tej planecie to ROZMNAŻANIE, i dbanie o młode pokolenie" - może to twoja rola buhaju rozpłodowy, nie mam zamiaru się rozmnażać, nie mam zamiaru dbać o żadne pokolenie, mam gdzieś czy za 100 lat będzie istnieć Polska i nic z tym nie zrobisz. Moją główną rolą nie jest rozmnażanie a życie tak by być z tego życia zadowoloną, rozmnożenie raczej by mi w tym przeszkadzało. KONIEC

Gość tylko bateryjka
gość dziś Twoja główna rola głupia suko to jébać na kadre rządzącą i płacić podatki i odsetki bankierom, to jedyna twoja funkcja te 16 godzin kiedy nie śpisz, kumasz?

Gość gość
tylko bateryjka dziś Nie, to twoja funkcja, debilu z kredytem

Gość gość
2018.01.17 Hmmm... to w burdelach pracują kozy czy kobiety? A cichodajki to też kozy???