Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pis opublikował rejest pedofili w sieci można zobaczyć

Polecane posty

Gość gość
Dobry Pis Stale coś robią dobrego!

Gość gość
Ludzie bombardują ilością odwiedzin. To chyba właśnie najbardziej oblegana strona w sieci!

Gość gość
I pierwsza strona od dawna, oblegana nie bez powodu i z korzyścią dla społeczeństwa. Tylko tam nie ma kompletnych danych. Jakoś nie wierzę że w moim mieście, chyba trzecim lub czwartym co do wielkości, nie ma ani jednego dewianta po wyroku.

Gość gość
Są tam dane wszystkie akta spraw i artykuły kodeksu na podstawie których skazano oraz daty skazania! Trzeba tylko czytać i klikać odpowiednie odnośniki! Spędziłam na tej stronie około 40 min i w tym czasie przybyło ponad 2 tysiące odwiedzających! Dobrze! Trzeba wiedzieć. Ja akurat znam niektórych z widzenia i mieszkam w miejscu gdzie jest ich najwięcej!

Gość gość
Taaak? A księża są? Nie ma, czyli o kant doooopy jak zwykle :-P

Gość gość
No mój sąsiad tam jest jako małolat zgwałcił kobietę .

Gość gość
21:43 No jak nie ma? Nie ma? Dawaj nazwiska zdjęcia trzeba to uzupełnić Koniecznie!

Gość gość
Księży nie ma, sprawdziłam :-) i to niestety nie jest wesoły temat, bo oni pierwsi powinni na takich wykazach się znaleźć

Gość gość
gość dziś Czyli to jest jedna wielka hucpa, a nie "rejestr" :O

Gość gość
21:56 ale poczekaj to jest rejestr skazanych. Czy znasz jakiegoś księża skazanego za np. gwałt?

Gość gość
Są takie wyroki. W necie poszukajcie :-) większość zamieciona pod dywan ale pracy księży "siedzi" :-D :-D

Gość gość
Szukam właśnie ale zero nazwisk gdybym znała choć jedno nazwisko chętnie bym sprawdzią czy to w ogóle prada że nie ma ich w rejestrze bo nie chce mi się w to wierzyć szczerze mówiąc

Gość gość
Ha ha jasne PiS opublikowałby dane księży No chyba spadnę z fotela :-)

Gość gość
Ich sadzi kuria a nie sad dlatego ich nie ma

Gość gość
Faktycznie Ksiądz Roman Behrendt -dziwne nazwisko Nie widzę Szukam dalej...

Gość gość
22:25 kurs wklejania linków by ci się przydał

Gość gość
No faktycznie nie ma tych księży

Gość gość
No jeden został osądząny przez sąd tak pisali i nie widze w rejestrze. Eeee Z kilkoma osobami do podstawówki się chodził blędy młodości popełnili w czasach pradawnych a dziś napiętnowani a księży brak!

Gość gość
Kolejna lipa! Nie ma sprawiedliwości. Ale może chociaż jak zabiję cwela który wtargnie mi na chatę to mnie nie skażą na ciupę, bo dotąd nie miałam prawa obrony koniecznej a dziś ją już ponoć mam.

Gość gość
gość dziś Nie, to programistom kafe przydałby się kurs pisania stron internetowych tak, żeby przynajmnie nie rozwalały linków...

Gość gość
ale to jest chyba rejestr po prostu przestepców seskualnych? Głupio, ze zrobili taki rejestr, i jest chyba zdecydowanie lipny i niepełny, przeciez gwałcicieli jest pełno.. c***edofile wyglądaja na zdjęciach jakos lepiej, dobrze ubrani, itp

Gość gość
Nie trzeba wpisywać nazwiska starczy wpisać nazwę miejscowości to też pojawią się dane .

Gość gość
mam wrażenie, że to pisze jedna i ta sama osoba. Kogo normalnego rajcują takie rejestry? I jeszcze oczywiście pisowski troll też skorzystał, aby zarobić 1,5 zł

Gość gość
Dlaczego PiS czepia sie pedofili? Czy to nie rasizm? A co jesli zrobil to muzulmanin, ktory jedynie chcil w ten sposob swojego Boga i proroka Mahometa? Katolicy moga chodzic do kosciola i wychwalac swojego Boga a muzulmanom nie bedzie mozna?

Gość gość
Z kilkoma osobami do podstawówki się chodził blędy młodości popełnili w czasach pradawnych a dziś napiętnowani x Gwałt to " blędy młodości", powiadasz? Za ten błąd powinni fiuty obcinać.

Gość gość
Chyba ktoś się głupi pisząc błędy młodości. To akurat są pedofile i ci którzy popełnili g***** który sam w sobie jest okrutny to jeszcze dochodzi do tego ze szczególnym okrucieństwem. Co do księży to skąd wiecie że ich tam nie ma przecież nie będą w koloratkach na zdjęciach.