Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

O wszystko obwiniam matkę gdy będę się zabijać napisze jej to

Polecane posty

Gość gość

Że załatwiła c*****e lustra ze gdy się męczył em mając 100 tys na koncie zadzila na żarówkę ze mieszkamy w syfie ze ja p******* żal mi ojca i siostry niedługo zabiorę się za pisanie tego mam dosyć jej k***a i życia będę mieć spokój nie chce policji niech s********ja lustra rodzice i lekarze i matka k***a

Gość gość
Stracilem od c***a czasu byłem cierpliwy ale lustra są zj****e w tym domu zresztą czego się spodziewać po tym babo chłopie brudasie

Gość gość
Psychiatra jest za darmo w ramach NFZ. Zgłoś się.

Gość gość
Psychiatra ? Ty kpisz czekać znowu 4 msc żeby dostać jakieś gowniane proszki ? Wiesz co dostałem od lekarza na ciężką depresję ? Kwetaplex k***a a anty depresanty o które prosiłem nie działały 3 tygodnie mam to w c***u moja sprawa i tyle nikt mi nie pomoże i chuj byłem blisko zjadły mnie lustra j***e to trzeba sobie radzić i narazie funkcjonować

Gość gość
Jak zjadly lustra?

Gość gość
W przedpokoju wyglądał em okey w łazience okropnie żelu nie widać itp nie wiem co mówi prawdę i chuj p*****le to w d**e wszystko niedługo się idę obciąć i powiem jej ze chce nożyczkami na start jak w połowie strzyżenia powie ze nie to na koniec powiem ze było od razu mówić i nara palo j****a

Gość gość
Zresztą zdjęcia też różne mógłbym to tu pokazać p*********idę spać mam dość ddb i te fryzjerki tez strzyga ludzi godzinę żałują a na mnie się pokalecza niech się zastanowi wcześniej czy strzyże nożyczkami p*****le to wszystko i te lustra upiekszajace idę spać k***a i ddb p*********i dom idę spać pomału bo j***e mnie wszystko ćpam jutro też i chuj chyba albo idę do k***y ale nie teraz zapytał bym czy widać żel

Gość gość
cynik, czemu matke tak wyzywasz?

Gość gość
Bo taka jest i chuj innych też wyzywa ... nie lubię jej skończmy o niej mam dość luster i twarzy która posiadam wyj****e mam

Gość gość
Mam to w d***e nacpam się bo moje życie się kończy

Gość gość
Nie chce w piekle być ze szczurami albo w drugim życiu być szczurem chce zniknąć aby moja dusza juz nie cierpiała , jadę jutro załatwiać sprawy i oddać klucz w Lidlu w latchorzew gdzie byli spoko ludzie , lustro mnie załatwiło a byłem w nim taki śliczny eh ;/ cóż chujnia totalna i tyle może gdyby ktoś mi pomógł jeszcze , obetne się teraz chyba krócej i pomyślę jak to wygląda jeszcze raz które lustro jest prawdziwe ale nie ma mi kto pomoc , znowu poczekam te 2.5 tyg od nowa i tyle musze , nastawie psychike a nie wiem co wyjdzie co mówi prawdę

Gość gość
Najpierw pomyślę jak to zrobić , sprawdzać wszystko

Gość gość
Jakieś pomysły ? Bo ja już nie wiem pomyślę jakoś nie wiem jeszcze poczekam trochę jeszcze

Gość gość
Idę spać juz i p*****le to na dziś czy to widać czy nie tan

Gość gość
Jezus Cię kocha

Gość gość
i to najlepszy dowód na to, że cynik aka filip jednak faktycznie ma schizofrenię poczytajcie jego posty, piertoli totalnie od rzeczy :O

Gość gość
Niedługo tam też chyba idę i chuj p*****le te męczarnie z lustrami idę teraz serio spać z bólem i chuj

Gość gość
weź leki