Gość gość Napisano Styczeń 2, 2018 W roku szkolnym prowadzę siedzący tryb życia. Mam kilka godzin wf-u w tygodniu, prócz tego w weekendy staram się spędzić kółka godzin jeżdżąc konno. Na nic innego nie mam możliwości. Dlatego mam plan na wakacje. Codziennie jeżdżę do stajni, gdzie podejmuję duży wysiłek fizyczny - jestem dzieciakiem na posiłki, robię to co mi każą, latam i robię wszystko. Oprócz tego dochodzi wiele wyjazdów z końmi, często wielodniowych, podczas których pracuję jeszcze więcej, żyję w stresie, mało jem. O jeździe konnej nie wspominając. Dodam, że podczas takich wyjazdów nie mam żadnej możliwości zdrowego odżywiania - cudem jest, jeśli w ogóle mam co jeść. To jest pewnik. Ale stwierdziłam, że od tego roku chciałbym poprawić swoją kondycję także w innych kierunkach. Mam w planach bieganie do stajni, do której mam ok 7 km. (oczywiście nie zacznę od razu od tych 7, spokojna głowa) no i co drugi dzień chciałabym jeździć rowerem, w obydwie strony. Jestem kompletnie zielona jeśli chodzi o takie sprawy, więc co sądzicie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach