Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nast proba z odchudzaniem

Polecane posty

Gość gość

Tak wiec z poczatkiem roku znowu proba z odchudzaniem. Wczoraj po raz ktorys uslyszalam ze mi sie przytylo,co sama zauwazylam. Brzuszek coraz wiekszy. Mam 160 cm i waze cos ok 54 kg. I sie obrzeram. Czesto nawet nie z glodu tylko dla samej przyjemnosci z jedzenia. Chce schudac. Juz pol roku temu probowalam. Dieta,bieganie ale szybko sie zniechecilam. Malo pije plynow,wody bo zwyczajnie mi sie nie chce. Wiem to blad. Slodycze ograniczam,nawet nie mam na nie ochoty. Chce zgubic tylko brzyszek bo cala reszta jest ok. Jak to zrobic,jak sie zmotywowac,pliss doradzcie cos.

Gość gość
nijak. albo sama do tego dojrzejesz albo bedziesz ociekac tluszczem

Gość gość Kaśka
Mi w odchudzaniu bardzo pomogło zastosowanie Foreverslimu, może tez warto spróbować? Myslałas o tym?

Gość gość Jolka
U mnie super efekt dało zasatosowanie Foreverslimu. Po 3 miesiacach nie miałam ani grama nadwagi

Gość gość
za duzo jesz mówiłem Ci !!

Gość gość
Uważam, że Freverslim jest to jeden z najbardziej skutecznych suplementów (a probowałam kilku), z tym, że należy pamiętać że cały czas jest to suplement i uświadomić sobie jakie on ma zadania

Gość gość
Ja też zdecydowałąm się na zastosowanie Foreverslim i jestem bardzo zadowolona z efektu jaki udało mi sie osiągnąć, Wreszcie jestem sama, bez nadwagi, bez balastu