Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

szczerze napiszcie czy w lidlu mozna kupic cos dobrej jakosci?

Polecane posty

Gość gość

Bo mi budują lidla na osiedlu...hm mm Nie wiem czy tam mozna cos kupic bez chemii i bez syfu.

Gość gość
Przypadkiem pracuję w dziale promocji innego dyskontu i szczerze ci napiszę, do lidla w ogóle nie wchodź :classic_cool:

Gość gość
Zakupy robię głównie w Lidlu. Zawsze są świeże warzywa owoce i mięso. Dobre słodycze też się znajdą. Jest smaczna szynka i parówki. Do tego 2 razy w tygodniu oferta artykułów użytkowych w przystępnej cenie adekwatnej do jakości. Zależy czego szukasz ;)

Gość gość
Jestem wegetarianką wiec interesuje mnie wszystko oprócz mięsa:-) Podobno ubrania i buty tam tez mozna kupic,ale pewnie jakosc syfna

Gość gość
W Lidlach jest w kolko to samo, bo to male, nawet bardzo male sklepy, jesli chodzi o spozywke. Kilka podstawowych serow (przez cale zycie te same), w kolko te same wedliny. Tygodnie tematyczne maja urozmaicic ten maly wybor towarow. Co jest dobrej jakosci? Kindziuk (60 zl za kilogram), losos (65zl/kg). Dwa gatunki pieczywa - reszta to syf, ktory powoduje tycie. Cale "swieze" pieczywo jest mrozone . Sprawdzaj zawsze ceny kilograma, bo Lidl w Polsce jest bardzo drogi, ale zeby Polakom wydawalo sie ze jest inaczej, pakuja 100 gr wedlin w wielkie paczki z plaastyku i daja cene 100 gram a nie kilograma.

Gość gość
To najgorszy market zdecydowanie

Gość gość
Warzywa lubię tam kupować. Przyprawy, wkładki podpaski. Woda gazowana . musztarda z mikado jest dobra. Wędlin nie kupyję więc się nie wypowiem. Piżamkk dla córki tam kupowałam i jestem zadowolona . Czasami kupuję piersi i podudzia . My$lę że sama musisz się przekonać do pewnych artykułów .

Gość gość
Ubrania i buty sa moim zdaniem dobrej jakosci w porownaniu do ceny- ciuchy sie nie mechaca nie rozciagaja a ceny niektorych bluzek to kolo 20zl takie same jak np śmieci w pepco czy textilmarket. Dla biedakow lidl jest w sam raz:-D

Gość gość
podpaski w lidlu???lomamo....trzeba byc prawdziwym biedakiem ,żeby ryzykowac swoje zdrowie i kupic tam podpaski..toz to sama chemia pewnie..

Gość gość
Same milionerki i przerabiane panie na kafe.

Gość gość
Ubranka dla dzieci Lupilu w Lidlu sa super jakosciowo.

Gość gość
W lidlu wszystko jest super jakościowo... od ubrań po chemię i spożywkę.