Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Musze szukac nowej pracy dzis sie dowiedzialam

Polecane posty

Gość gość

Ale mam dola.Firma w ktorej pracowalam przegrala przetrag i jestem juz nie potzrebna

Gość gość
nie mam pomyslu na siebie

Gość gość
Wiem co czujesz bo niedawno byłam w takiej sytuacji. Po 3 latach dosłownie wypruwania sobie żył z dnia na dzień bez żadnego ostrzeżenia dostałam wypowiedzenie. Powód? Podobno się już wypalam, mam coraz mniejszy entuzjazm w pracy i może to negatywnie wpłynąć na nowych pracowników i takie bla bla bla. Prawda była raczej taka, że jak 2 osoby odeszły i zatrudnił 2 nowe to zasugerowałam, że chciałabym zarabiać minimalnie więcej z 3-letnim doświadczeniem niż nowi świeżo po szkoleniu. To był zapewne główny powód, ale tak to jest z prywaciarzami. Na szczęście okazało się, że karma istnieje i wraca czasem niespodziewanie szybko :D 2 tygodnie po otrzymaniu wypowiedzenia (umowa była na czas nieokreślony z miesięcznym okresem wyp) okazało się, że jestem w ciąży :D Więc dostarczyłam do firmy zaświadczenie i L4 i mam to teraz już gdzieś :D Po macierzyńskim poszukam pracy albo zastanowię się nad własną firmą bo mam dość wypruwania żył dla prywaciarzy, którzy w każdej chwili mogą mnie potraktować jak śmiecia.

Gość gość
U prywaciarza jest najgorzej. Pracowałam chwilę i dziękuję bardzo!!! Z*********j i caluj jaśnie pana po stopach za to że możesz tu dupać za najniższą krajową!

Gość gość
I lache ze umowe da wogole..bo to niepotrzebne

Gość gość
n

Gość gość
Nigdy nie będę pracować dla prywaciarza! Wolę marna pensję w budżetówce, gdzie chociaż nikt nie robi z ludzi niewolników. Prywaciarze to w ogromnej większości złodzieje i tyle

Gość gość
Na szczęście mamy dzisiaj rynek pracodawców. Możemy wybierać najemnych i nie zapominajcie o tym, że to my pracodawcy dyktujemy warunki. Każdy z was najemnych jest do zastąpienia innym, tańszym i wydajniejszym. Więc mordy w kubeł i za/pier/da/lać!