Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moj facet ma małego

Polecane posty

Gość gość
Z rozmiarem nic nie zrobisz, skupcie sie na tym by dluzej mogl wytrzymac. Zwal mu pierw przed stosunkiem lub poszukajcie lubrykantow do tego przeznaczonych, albo jak czuje, ze dochodzi niech wyjdzie z ciebie, ochlonie i znow rozpocznie.

Gość gość
Dopiero rozpoczeliscie swoje zycie seksualne, to wiadomo, ze chlopak musi nabrac wprawy itd.. tez tak z obecnym mezem mialam, te same falstarty, oboje uczylismy sie wszystkiego i z czasem bylo coraz lepiej i teraz jest idealnie.

Gość gość
11 cm to nie ta zle , bylam z facetem z mniejszym ale nie mial duzego brzucha

Gość gość
Mój w zwisie ma 16 cm.

Gość Cooliberek
nie chwal sie tak a w rzeczywistosci jest pewnie odwrotnie

Gość gość
Gay marzy o duzym a weż:o

Gość gość
po co mi 16 w zwisie tylko przeszkadza w gaciach

Gość gość
Weź nóż i upie/rdol połowę

Gość gość
Jak to razi ludzi o mikrych wisiorkach. Nie mogę obciąć bo moja by była niezadowolona. Śmieje się jak latem spoglądają na moje krocze. Mogą sobie pomarzyć o takim ...

Gość gość
Pewnie jak stanie ma tyle samo albo 24 hi hi

Gość gość
kobiety uwielbiają takie duże więc niema dyskusji ze fajny jest taki pokaźny sprzęt

Gość gość
Z calym szacunkiem ale dyskuscje czy rozmiar ma znaczenie sa bez sennsu. Oczywiscie ze ma. Nikt mi nie wmowi, ze jest inaczej. Mam 32 lata i do tej pory mialam 5 partnerow seksualnych. Kazdy z nich mial roznej wielkosc***enisa a wiem, ze najlepiej jest mi z obecnym partnerem (moj maz) ktory ma z nich najwiekszego i najgrubszeo penisa. We wzwodzie ma 19cm, do tego jest gruby. Zaden poprzedni nie jest do porownania z uczuciem jakie mnie ogarnie kiedy on mnie penetruje. Mozecie sobie hejtowac, obrazac, mam to gdzies, to moje prywatne odczucia. Pozdrawiam i jednoczesnie szczerze Ci wspolczuje autorko.

Gość gość
wy macie male mozgi durne baby- lub wcale go nie macie p***a myslicie

Gość gość
14.38 nie ma 24 tylko ok 21/15

Gość gość
Tak cie obdarzyla natura ale to nie zmienia faktu że nie możesz mówić że ktoś kto ma mniej jest kimś gorszym

Gość gość
Nie dlaczego mam tak sądzić. Mam to co mam i szanuję innych co im może brakuje. Tak poza tym lubię swój sprzęcik i nie tylko ja :)

Gość gość
nie będę nikogo hejtowała ale ja jednak wolę takie średnie mój poprzedni mial jak dla mnie za dużo ale nie man do niego pretensji taka natura

Gość gość
o czym tu polemizować jednej wystarczy 13cm innej 18 będzie mało znam taką której nie byłem w stanie zaspokoić a mam 18 i 14,5 obwodu a kolejna nie była w stanie go przyjąć mimo że była podniecona wchodziłem tylko do połowy

Gość gość
Tak jak mówisz ! Ja muszę uważać by nie narobić bólu swoim ... to więcej nerwów i stresu kosztuje, jak pie..przyć mniejszym.

Gość gość
hehe to chyba byla jakas karlica, bo ujscie pochwy u normalnej kobiety ma ok. 10cm i drugie tyle jest w stanie sie wygenerowac podczas rozciagliwosci do jakiej dochodzi podczas stosunku. Istnieje tez prawdopodobienstwo, ze juz cos tam wczesniej przed Toba schowala i dlatego wszedl tylko do polowy haha

Gość gość
Każda kobieta jest inna ja mam 13.5cm a z moją żoną dobijam do końca i już ją boli ale to tylko w jednej pozycji ale też miałem taką gdzie musiałem być ostrożny bo była tak ciasna co nie zmienia faktu że były i takie że jechałem jak w tzw masło nie czułem nic

Gość gość
Jestem kobieta 43 lata w zyciu mialam wiele penisow ale 14 cm byly najlepsze najwiekszy nial 17 i pol nie sadzilam ze takie istnieja straszny bol nie moglam z nim byc bluzej taki dragal to tylko dla kobiet tlustych

Gość gość
zapomnialem dodac, ze to pisalem ja Chlopak z 14cm peniskiem i ze wszystkie wpisy odnosnie bolu piszemy my Chlopcy z przecietnymi pisiorkami, zeby sklonic panie do myslenia, ze przecietne siusiaki sa najlepsze, o czym oczywiscie wiemy, ze tak nie jest ale jakos sobie musimy radzic z konkurencja :)

Gość gość
Mój mąż ma 17+, jest ok, ale powiem szczerze że miałam większych i było mi z nimi bardzo dobrze.

Gość gość
Dlaczego co więksi cię olali?

Gość gość
To znowu pisalem ja, siusiaczek przecietniaczek :)

Gość gość
Penis 15 cm jest najlepszy

Gość gość
chlopcze to tak jakbys zapytal Janusza czy Grazyny, jakie jest najlepsze auto, odpowiedz jest oczywista, ze to Passat :) bo Janusz z Grazyna nawet obok salonu Porsche nie przejezdzali. Wybaczam Ci, my narod polski juz tak mamy :)

Gość gość
Porsche jest nudne i prostackie. Jak niezaspokojona Niemka.

Gość gość
wiem, wiem, tak samo jak piekna willa, ogromny apartament w centrum miasta i ogromna ilosc pieniedzy na koncie. To takie prostackie :)