Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rzucic go z tego powodu :( :(

Polecane posty

Gość gość

Gdy poznalam obecnego faceta był prawiczkiem ja juz pierwszy raz mam za sobą. Moj poprzedni facet mial penisa raczej przecietnych rozmiarów. 3 msc temu w koncu odbylismy stosunek jednak przerazilam soe wielkoscia jego penisa, byl malutki i na dodatek moj ukochany ma dosyć spory brzuszek. Pomimo ze bardzo się staralismy nie moglismy znalezc pozycji w ktorej wszedl by do konca i caly czas wypadal. Po chwili cale moje podniecenie sie ulotnilo to juz byla walka zeby chociaz wszedl... Gdy w koncu sie udalo moj facet zrobil 4 pchniecia w 3 sek i juz bylo po wszystkim. Minal czas a nic sie nie poprawia. Bardzo go kocham nie chce sie z nim rozstawac ale nie chce tez zeby to przerodzilo sie we frustracje. Jestem monogamista i zdrada nie wchodzi w gre. Co mam robic? smutas.gifsmutas.gif

Gość gość
caly czas wypadal x hahahahahahahaha :D:D:D 🖐️

Gość gwoli wyjasnienia
Niech zrzuci brzuszek i zaraz bedzie lepeij :)

a i sex przedslubem to cierpienie na ziemi i po smierci złamaliscie przykazanie a demony sie cieza bo maja dostep do wasszego ciała i moga was meczyc oczywiscie nie teraz nie sa głupie sa cierpliwe i czekaja

http://klik.do/v7WU to jest ciezki temat, sa zastrzyki ktore moga pomoc, jesli jest to wzwodzie ponizej 8 to wspolczuje, predzej czy pozniej zacznie ci doskwierac rozmiar, macie dwa wyjscia, sama wiesz jakie, chyba ze bedzie to czystko platoniczny zwiazek