Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tommi67

Czy nimfomanki to mit?

Polecane posty

Chyba każdy facet marzy o poznaniu nimfomanki, ja mimo swoich 49 lat nie poznałem takiej partnerki, czy to mit czy jest Was tak mało. Jakie sa nimfomanki jakie maja potrzeby , jestem Was ciekaw, Wrocław sie kłania.

Gość gość
Raz poznałem na 35 lat życia.

Gość Cooliberek
Nie chciałbyś być z taką . Chyba że jesteś ogierem

Ja do tej pory raczej tylko słyszałem wiec jestem teoretykiem, czas to zmienic tylko jak i z kim. Realne dojrzałe Panie pomózcie

Jestem normalnym facetem owszem lubię długo jednak ogierem nie jestem.

Gość Cooliberek
Jesteś takim ogierem ? Pytam się tylko z ciekawosci

Gość Cooliberek
To nie wiesz że.nimfomanka nigdy nie jest zaspokojona. Ja taką nie jestem ale kiedyś znałam taka osobę

Gość gość123543
Cooliberku, czyzbys była nimfomanką? Pytam bez żadnej złośliwości, tylko z ciekawości?

racja jednak dlaczego na stałe , można sie spotkac od czasu do czasu , wtedy z naładowanymi akumulatorami mozna jakos dac rade, kazdy ma jakies marzenia

Gość Cooliberek
Nie jestem i nie byłam Cyferek

Z nimfomankami to jak z Yeti - podobno istnieje ale nikt nie widział :) Choć obawiam się, że większość mężczyzn ma błędny obraz takiego charakteru - lub jak niektórzy uważają zaburzenia.

Gość Cooliberek
T o próbuj . Ale zastanów się nad tym dobrze

Gość Cooliberek
Istnieją tylko jak dobrze popatrzysz.na.inne osoby wokół siebie które szaleją na punkcie facetów to najczęściej są nimi.

Gość gość123543
Cooliberku, dziękuję za odpowiedz. Mimo wszystko szkoda, ze ludzie dobierają się zazwyczaj z dużo różniącym się libido. Większość par pewnie wychodzi z założenia, ze seks nie jest najważniejszy. Potem po latach wychodzi, ze jedna z osób w związku chciałaby raz na miesiąc lub dwa, a druga osoba raz na tydzień. Rozbieżności stają się spore...

Gość Cooliberek
Masz rację Cyferek. Ale nie zawsze jest tak jakby się chcialo. Często później spada libido z którejś z osób z innych przyczyn

Gość gość123543
Niestety nimfomanki/erotomani zazwyczaj są tak uzależnieni od seksu, ze mogą kilka razy dziennie spotykać sie z przypadkowymi osobami. I tak dzień w dzień. Podejmują ryzykowne działania narażając się i innych na poważne choroby. Do tego sfera poza seksem jest tylko podporządkowana seksualności i np. sfera pracy, rodziny jest niszczona przez uzależnienie od seksu. Zazwyczaj jest to takie same uzależnienie jak od hazardu, narkotyków, alkoholu, etc.

Gość gość123543
Cooliberku, zgadzam się. Po tym forum jednak widać, ze różnica temperamentów doskwiera ludziom. Do tego dochodzi monotonia i rutyna. A druga połówka zazwyczaj zabrania urozmaicenia w postaci innego mężczyzny/kobiety. Nawet razem w trojkącie.

Gość gość124543
* narażając siebie

Gość Cooliberek
Ja już różne pomysły miałam jak byłam ze swoim M , że z nim nic i tak dobrego nie czekało. Nawet kiedyś Chcialam spróbować z kobietą , ale rozmyślałam się , bo jestem hetero

Gość gość123543
Cooliberku, niestety nie każdy trafia na taka chętną do urozmaiceń kobietę jak Ty...

Gość Cooliberek
Ja chętna , nie teraz. Kiedyś ale to były dawne czasy

Gość gość
Nimfomanki istnieją i nie chciałbyś z taką być. To nie jest dla niej nic przyjemnego. Nałóg jak narkotyk. Chwila przyjemności, orgazm, a potem głod za kolejnym. Nie myślą racjonalnie tylko o zadpokojeniu, którego i tak nie mogą zaznać. Wspołczuję.

Cooliberek dziś Może i istnieją ale najczęściej jest tak że to trochę szalenie za facetem w myśl powiedzenia - ta krowa co dużo ryczy to mało mleka daje. Więc najczęściej jest to próba zwrócenia na siebie uwagi, jakiegoś lansu czy zaistnienia.

Gość gość123543
Cooliberku, nawet jeśli bylo to kiedyś, to masz to w genach. Teraz widocznie jesteś sama i Twoje potrzeby wygasiły się trochę... Pewnie u Ciebie to tylko kwestia bycia z kimś i wrocilabys to tych chęci...

Gość Cooliberek
Nie wiem pewna osoba mi bliska wypaliła że mnie to wszystko

Gość Cooliberek
Ja na razie chce być sama

Gość gość
Nimfomania to choroba fajnie wygląda to z boku ale nie jak się jest taką osobą ciągle myślisz o tym i szukasz nowych sposobób zaspokojenia podniecenia

Najgorzej jest kiedy bliska nam osoba podcina nam skrzydła, sprowadza na ziemię, wtedy odechciewa się piąć do góry, odechciewa realizacji marzeń

Gość gość123543
Cooliberku, dobrze robisz. Nic na sile.