Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CO SĄDZICIE O FACETACH ELEGANCKO

Polecane posty

Gość gość

ubranych na codzień? w sensie taki styl bardziej smart casual, typu marynarka sportowa, chinosy , jakaś koszula półoficjalna, obówie typu oksfordki? bo cichiałbym zmienić styl ubioru na bardziej ofijlany ale boję się że będę w tym wyglądać po prostu śmieszni

Gość gość
To zależy, ile masz lat i gdzie pracujesz, facet ok 40-tki w materiałowych spodniach (możesz po dzisiejszemu nazywać chinosy, starsi nie wiedzą, co to takie) i wizytowych butach = sportowej marynarce wygląda elegancko, 20-latek smiesznie, Inaczej też w biurze, czy przedstawiciel handlowy, lub pracownik salonu telefonii (spotykam w punkcie Oran. faceta w bluzie- non stop), inaczej kasjer :).

Gość gość
no mam 22 lata i tak trochę chyba ten styl smart casualowy trochę za wczesnie na mnie ale ja lubię tak oficjalnie a nie bluza z kapturem, jeansy, trampeczki i na uczelnie

Gość gość
To się opłaci. Wbrew pozorom większości dziewczyn imponuje takie poważne podejście do życia, wyrażane klasycznym ubiorem. Ważne, raczej młodzieżowa marka, nie Hugo Boss.

Gość gość
Zalezy od faceta, jednym to pasuje, a po drgich widać, że to jest na siłe. Sama nie jestem elegancką kobietą więc nie jest to dla mnie wielkie "wow", ale też mnie nie razi.