Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomocy, chyba zjadłam za dużo!!!

Polecane posty

Gość gość

Trzymam normalną wagę (59kg/170cm), ale dziś przegięłam z jedzeniem! Nie wiem co robić, pochłonęłam już tyle, a wciąż jestem głodna!!! Oto spis (kolejność przypadkowa): - pierogi ruskie (300g), - 3 bułki ciabatta, - sałatka z pomidorów (5 szt.) z cebulą i śmietaną 18% (3 łyżki), - 0,5 słoika małych ogóreczków konserwowych, - 2,5 kufla piwa, - 0,5 butelki szampana, - 0,5 butelki wytrawnego wina, - mały cheeseburger z Burger Kinga, - Coca-Coca (0,25l), - zestaw B-Smart z KFC (mały wrap + małe frytki), - zupa pomidorowa z makaronem (mały talerzyk), - 5,5 wysmażonych cienkich plastrów boczku, - kefir (500g), - 0,5 paczki chipsów Lay's MAXX papryka, - 7szt. czekoladek Ferrero Rocher, - 3 kromki chleba razowego z 3-ma plastrami żółtego sera typu salami z cebulą, - 2 jajka gotowane, - 3 duże ciastka (pierniki bez nadzienia), - 1 czekoladka Kasztanki, - 0,5 papryki czerwonej, - garść liści szpinaku, - 3 kromki chleba razowego z 3-ma plastrami chudej wędliny, - 2 cienkie białe kiełbaski Do tego szklanka czerwonej herbaty i butelka niegazowanej wody... Co robić, chce mi się ciągle jeść :/

Gość gość
Niby zdrowo oprócz tych ff, ale trochę za dużo :o

Gość gość
Skąd tyle alko dziś???

Gość gość
Ja p*****le, tu jest okolo 6000 kcal :o

Gość gość
Zjadlas cos jeszcze?

Gość gość
ale bedziesz smierdzaco srac*****erdziec. Obrzydliwosc