Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak sprawić żeby ludzie zaczęli mnie lubić

Polecane posty

Gość gość

Mam takie dość proste pytanie: Cokolwiek bym nie zrobił , to to spierdolę, ludzie się w większości do mnie odsunęli, co jest dla mnie nie zrozumiałe. Gdziekolwiek bym nie poszedł, i nie podejmował trudu poznania ludzi, to i tak okażę się że to spierdolę. Myślałem nad tym długo, i doszedłem do wniosku , że jeśli ludzie nie chcą się ze mną zadawać to coś jest ze mną nie tak. Jak poznaję ludzi zapewne zapytacie?! . Otóż staram się być miły , uczynny, mam dużo zainteresowań. Pytanie co ja robię nie tak. Nie chcę skończyć jako samotny 30 latek, użalający się nad sobą, i nie majacy żadnego celu w życiu. Na ten moment jestem sam, mimo prób poznawania ludzi. Zniechęcam sie już totalnie , kiedy kolejna osoba mnie odrzuca, i mam dośc kompletnie zycia. Wokół wszyscy maja znajomych, spotykają się , i razem spędzają czas. Denerwuje mnie to nie powiem że nawet wkurza. Przez kilka osób którym zaufałem, zostałem wystawiony. Miały być wielkie cele, a skończyło się na tym że zostałem wystawiony , kiedy naobiecywali mi wielkiego sylwestra , namącili w głowie, a ja uwierzyłem w te brednie no i czekał jak baran, i koniec końców spędziłem sylwester sam. Na dodatek żeby nie było tak szaro, miałem dziewczynę, która mnie oszukała również, i zdradziła, uważając że nie zrobiła nic wielkiego, raniąc mnie. Mam dość ludzi, ale kiedy tak myślę brakuje mi ich bardziej. Za cholerę nie umiem się przebić do ludzi, czy oni oczekują z mojej strony jakiś fajerwerków?! Moje perespektywy widzę ciemno, albo zwariuję w samotności albo się z nia pogodze. Już nie wiem co robić.

Gość gość
Na święta sobie polizales, musi ci wystarczyc do końca życia, pielęgnuj to wspomnienie bo innych nie będzie.

Gość gość
pytanie do normalnych ludzi!!!!!!

Gość gość
Pogodz sie i zyj dla siebie .Kochaj siebie , rozpieszczaj , jedz dobre jedzenie , wysypiaj sie i..rozwijaj , czytaj . Ludzie sami sie zjawia , lepiej miec jednego przyjaciela niz takich falszywych znajomych .

Gość gość
On ma prawdziwie dobrych znajomych wpatrzonych w niego jak w o obrazek, w nadziei na kasę i blask jakie z niego na nich spadną.

Gość gość
Może to zabrzmi prozaicznie, ale nie mam zainteresowań. Lubie wszystko. Po książka kończąc na sporcie. Naprawdę trudno mi wyodrębnić jedno zainteresowania. A z brakiem przyjaciół, trudno mi sie pogodzić. Nawet ktoś mnie pytał "czemu ty masz tak mało przyjaciół" , wział mnie za dziwaka. Ja nie rozumiem ludzi.

Gość gość
gość dziś On ma prawdziwie dobrych znajomych wpatrzonych w niego jak w o obrazek, w nadziei na kasę i blask jakie z niego na nich spadną. jak się nie wie co powiedzieć, to powie się byle co padnie. byle by zabłysnąć głupotą.

Gość gość
Nie dlaczego to forum przesąknięte jest ludźmi którzy chcą w jakiś sposób zakpić z problemów innych osób. Albo to jakies trolle którym ktoś każe tak robic. Osobiście nie byłbym w stanie kogoś wyśmiac z problemów , bo sam je mam i trudno żeby smiac się i kpić z kogoś innego. A może to też inna sprawa że jestem człowiekiem empatyczny,

Gość gość
No bo ok nie mam znajomych , nie mam pasji, tyram w pracy, przychodzę jestem zmęczony, szukam istoty mojego problemu. Pisze post i jestem wyśmiany, bo komuś się zwyczajnie nudzi. No super. Super macie ludzie podejście. Świetnie.

Gość gość
Wiekszosc ludzi to falszywe qrwy, jeszcze tego nie wiesz? Kazdy kszdemu doope obrabia za plecami i jedyna ich rozrywka jest uchlewanie ryjow. Zapytaj siebie, czy chcesz miec takich znajomych