Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

poranek Kaczej Nóżki vel Ptasiego Mózga z Kowbo XD calosc XD poranek hejtery

Polecane posty

Gość gość

8:00 tajm tu łejk ap. kwetiapina przestała działać :( chlip chlip XD pora wrócić do rzeczywistości XD 8:10 wstawanie w toku. hejtera opuszcza kacze nóżki XD na dywanik przy łóżku. 8:20 pora sprawdzić telefon XD ale najpierw trzeba wziąć taczkę XD... 8:25 żeby dowieźć tą cegłę z 1999r. z półki nocnej na łóżko XD TERK TERK TERK. 8:28 no. gotowe XD można wdźwigać telefon na łóżko XD 8:30 ''tak w ogóle to nienawidzę Geny i Nimfetki. niech zde(chną za te ajfony" :( 8:30 pora sprawdzić wiadomości na telefonie. Upps XD Pustka XD 8:35 ''napiszę do przyjaciółki i zadzwonię do mamy" 8:40 SMS wysłany. Mama niestety nie odbiera XD Pii...Piii...Piiii...xd 8:45 Ding Dong! Jednak coś przyszło! 8:50 ŁAŁ! Nawet dwie wiadomości! 8:55 "nie pisz do mnie więcej. to że raz pożyczyłam ci notatki na terapii grupowej nic nie znaczy XD nie jesteśmy przyjaciółkam XD" 9:00 "głupia sucz :( myślałam że jest moją przyjaciółką..pewnie mi zazdrości :) " 9:05 trzeba odczytać drugą wiadomość. "z okazji Nowego roku chcemy życzyć ci wszystkiego najlepszego XD'' Ptasi Mózg podskakuje z radości XD Jacyś tajemniczy adoratorzy XD? I to aż dwóch naraz! 9:08 " i mamy nadzieję że przedłużysz swój abonament w Orange" XD 9:10 "Buuuuu :( "Powinni ich zamykać w pace za robienie nadziei.. Ptasi Mózg rzuca się we łzach na łóżko.Nagle telefon znowu wibruje XD 9:11 Ptasi Mózg z nadzieją podnosi wzrok XD 9:12 Niestety to alarm. "Pora na tabletkę! 9:15 ":( 9:15 "pjerdolę, nie biorę. nic się nie znają ci psychiatrzy. wezmę sobie czekoladę żeby się pocieszyć i pójdę na kowbo :) trzeba wykorzystać rentę psychiatryczną i wolny czas XD 9:20 "ŁAAŁ! jaka inba w szafie! nienawidzę tej głupiej geny za jej forsę, ale Nimfy za wszystko jeszcze bardziej XD To już wolę przejść na stronę Geny! Wolę ją niż Nimfę XD'' 9:25 pan psychiatra mówił, że ruch to zdrowie! pora na poranne ćwiczenia w postaci podbijania proxy Genie na złośc Nimfecie XD 9:28 „w końcu mówił że sama mogę wybrać formę ruchu!” XD 9:29 bramka proxy prosi o litość XD PYR PYR PYR 9:30 ‚’no. Podbite trzy na plusie. Starczy XD muszę się trochę pożywić po tym wysiłku XD’’ 9:30 hejtera odgryza żarłocznie kawałek czekolady XD Mlask Mlask. 9:35 przypadkiem wchodzi na profil Nimfetki XD „łoj co za szczurzyca XD jaka szczupła je(bana…” „wcale nie jest taka szczupła w sumie! Głupi klocek ze szczeną!” 9:37 „ja jestem ładniejsza!”(odwraca lusterko stojące na biurku XD) 9:38 MLASK. MLASK. Pyszna ta czekoladka XD 9:40 „ w sumie mi też doktor kazał schudnąć :/ XD’’…Ale ja tam lepiej się znam niż ten doktor xd Nimfetkę też lepiej diagnozuję..Odchudzę się na tej czekoladzie! Nie będę jadła nic poza nią i schudnę XD” 9:45 gonitwa myśli nie daje spokoju XD „ta sucz Nimfa pewnie znowu mało zjadła..muszę jednak wziąć tabletkę XD bo może przez stres tak zajadam cukry…’’ 9:50 ale najpierw pora na komentarz na kowbo! Trzeba się jakoś pozbierać! 9:53 ociera łzy XD rozmazując je z czekoladą na ry(ju XD 9:55 „Nimfetko jesteś głupim pustakiem i jesteś brzydka! XD” 9:59 „ I wcale nie jesteś chuda haha” 10:00 Ptasi Mózg przełyka czekoladę i tabletkę naraz XD GUL GUL 10:00 …ale komentarz sam się nie napisze XD 10:01 „biedna chora psychicznie Nymphette XD Zjedz garść borówek i weź garść tabletek” 10:02 …dodaje łykając kwetiapinkę XD 10:03 „Tak sobie wmawiaj Nimfetko że piszę ci tak a nie inaczej przez kompleksy! Prawda jest taka że jestem zaj(ebistą babeczką z jajami” 10:04 …odsuwa lustro jeszcze dalej xd 10:05 „ i mam spełnione życie osobiste i chłopaka. A także pracę i studia!” 10:06 Ptasi Mózg odsuwa wniosek o dofinansowanie ze względu na zaburzenia psychiczne XD 10:07 bierze kwetiapinę i łyka jeszcze trochę XD 10:08 Dobra Nimfa zmieszana z błotem. pora resocjalizować Poeta XD nie będzie się ci(ul spełniał artystycznie i bujał z kumplami kiedy ona siedzi tu sama XD 10:09 „Weź się za siebie ty ćpunie!” XD 10:10 Niestety do Poeta idzie tylko ten jeden komentarz XD bo masowa dawka kwetiapiny i czekolada powala Kacze Nóżki z powrotem na łóżko :( XD

Gość gość
UP

Gość gość
beka XD kacza noga ma drgawki na kowbo już XD

Gość gość
Ile masz lat studentko dziewico ? :)

Gość gość
20:27 a ty fizyczny wiadrze ile? :D

Gość gość
hahahaha Ptasia znowu rozłożona na łopatki xD