Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrezygnowany5991

Smutna prawda

Polecane posty

Gość gość
Tak, Tarkowskiego. Czaję się na niego od jakiegoś czasu, ale nie mogę się zebrać, długi jest. Pora zmykać w objęcie Morfeusza ;) Dobranoc :)

Gość gość
X "Złote runo" Janusza Kondratiuka też polecam. Tu z kolei w formie komedii przedstawione zderzenie zwykłego człowieka z nagłym bogactwem i luksusem.

Gość gość
Też zmykam na legowisko. Dobranoc Królowo Smutku :-)

Gość gość
Jak już jesteśmy przy rosyjskich autorach to znasz "Metro" Glukhovsky'ego? Czaje się na książkę, póki co tylko przeszedłem 2 części gry. Te klaustrofobiczne korytarze metra pełne trupów, czające się zewsząd potwory i poczucie wyalienowania robią wrażenie, szczególnie gdy gra się w nocy w ciemnym pokoju z słuchawkami. Ciekawe sny po tym przychodzą.

Gość gość
gość dziś Nie znam. Ciekawe jakie to sny? :)

Gość gość
gość dziś gość dziś Nie znam. Ciekawe jakie to sny? X Uh, szczegółów już nie pamiętam, ale takie mocno przygodowe, inne niż zazwyczaj. A Ty miewasz jakieś ciekawe sny? :-)

Gość gość
X Latasz czasem w snach? :-)

Gość gość
gość dziś Niestety rzadko, coś pamiętam. Czasem chyba można coś wyczytać, jakieś podświadome lęki, stłumione emocje itd.

Gość gość
gość dziś Nie latam, szkoda :( A Ty?

Gość gość
gość dziś gość dziś Niestety rzadko, coś pamiętam. Czasem chyba można coś wyczytać, jakieś podświadome lęki, stłumione emocje itd. X W dzieciństwie latałem często, nawet czułe, że znam zasadę lewitowania. Niestety po przebudzeniu zapominałem jak to się robi :-) Ostatnio latałem może z pół roku temu z ciekawym wątkiem przed :-D

Gość gość
gość dziś gość dziś Nie latam, szkoda. A Ty? X Za młodu chciałem być pilotem, latałem dużo na symulatorach, kocham latać :-)

Gość gość
gość dziś Spoko, ja nie mam takich odlotowych snów, zwyczaj jakieś głupoty, bez sensu. gość dziś Dlaczego nie zostałeś?

Gość gość
gość dziś gość dziś Spoko, ja nie mam takich odlotowych snów, zwyczaj jakieś głupoty, bez sensu. gość dziś Dlaczego nie zostałeś? X Dlaczego zaraz głupoty bez sensu? Opowiedz jakiś szczególnie ciekawy jeśli chcesz :-) Nie zostałem bo do tego trzeba mieć końskie zdrowie i sporo $$$ :-( Ale na szczęście są dziś drony z kamerką (FPV). Zakładasz sobie gogle na oczy i możesz poczuć namiastkę latania :-)

Gość gość
gość dziś Nie mam właśnie ciekawych, albo nie pamiętam. Może Ty masz? :) Co to był za ciekawy wątek z dziś ?

Gość gość
gość dziś gość dziś Nie mam właśnie ciekawych, albo nie pamiętam. Może Ty masz? usmiech.gif Co to był za ciekawy wątek z dziś ? X To częściej myśl i czytaj o snach. Wtedy częściej się coś śni. Bywa, że i co dzień będziesz coś fajnego pamiętała :-) Haha, wiedziałem, że Cię to zaciekawi :-) Dobrze, opowiem i domyślam się jaką psychoanalizę mi po tym wystawisz :-D Otóż szedłem z jakąś dziewczyną i w pewnym momencie ona mówi, że musi się rozgrzać i pójść na kawę. Ja jej na to, że znam lepsze sposoby na rozgrzanie. Ona spytała jakie? Ja jej mówię, że bardziej naturalne. Na co ona oburzyła się i powiedziała, że nie interesują jej takie rzeczy. Ja po tym nic nie odpowiadając splunąłem na ziemię, wskoczyłem na jakiś murek, rozpędziłem się i wzbiłem w powietrze latając po mieście siłą woli :-)

Gość gość
gość dziś Ach te kobiety, myślą tylko o jednym, nie wpadła na to, że chodziło o latanie :D x Może powinnam sobie nastawić budzik i obudzić się w fazie REM i zobaczyć co mi się tam kłębi w czaszce? ;)

Gość gość
gość dziś gość dziś Ach te kobiety, myślą tylko o jednym, nie wpadła na to, że chodziło o latanie smiech.gif x Może powinnam sobie nastawić budzik i obudzić się w fazie REM i zobaczyć co mi się tam kłębi w czaszce? oczko.gif X Inteligentna analiza :-) Nie każdą kobietę było by stać na taką po tym co przeczytała ;-) Coś czuję, że koleżanka próbowała się bawić w LD? :-)

Gość gość
gość dziś Nie, wątpię aby mi się to udało. A pobudka w czasie fazy REM ,to chyba najprostsza droga do krainy snów :)

Gość gość
gość dziś gość dziś Nie, wątpię aby mi się to udało. A pobudka w czasie fazy REM ,to chyba najprostsza droga do krainy snów X To tak jak ja wątpię w realizację swoich kilku rzeczy. Chyba uzyskanie LD było by już łatwiejsze. Chociaż kilka razy miałem wrażenie że je miałem. Co do snów to ostatnio zauważyłem, że miewam nad ranem, tuż przed pobudką. Co mnie nieraz wkurza, bo dzieje się coś ciekawego i trzeba to przerwać.

Gość gość
gość dziś Rzeczy na jawie są łatwiejsze w realizacji, niż te w podświadomości. Trzeba mieć dobry plan i go realizować do skutku.

Gość gość
gość dziś gość dziś Rzeczy na jawie są łatwiejsze w realizacji, niż te w podświadomości. Trzeba mieć dobry plan i go realizować do skutku. X Planu nie mam, są tylko wątpliwości.

Gość gość
gość dziś Mam pewien trik mentalny, aby się pozbyć wątpliwości, udowodniony naukowo :)

Gość gość
X Nasza dyskusja zatoczyła koło. Wróciliśmy do punku początkowego, czyli znów na dno. A jeszcze przed chwilą lataliśmy w przestworzach.

Gość gość
gość dziś gość dziś Mam pewien trik mentalny, aby się pozbyć wątpliwości, udowodniony naukowo X Zamieniam się w słuch :-)

Gość gość
X Decyzja w 5 sekund? Może to i dobry trik by wyprzedzić hamulec umysłu, ale nie każdy zdobędzie się na coś takiego .

Gość gość
gość dziś Ta reguła ratuje dosłownie ludziom życie. Niedawno przesłuchałam całego audiobooka. Autorka przez 20 lat była na lekach uspokajających, bo miała zaburzenia lękowe przez całe życie. I jej to pomogło i wielu innym osobom. Działa ta zasada, tylko trzeba ją stosować. Jest na yt wiele wywiadów z nią, polecam :)

Gość gość
X Możliwe, że działa, ale nie na każdego "dziwoląga" ;-)