Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie mogę już

Moje dziecko nie śpi a ja zaraz zwariuje!

Polecane posty

Gość gość
Ja też najpierw nad moją dmuchalam, że tak płacze a raczej było to marudzenie gdy wychodziłam z pokoju. Gdy jeszcze nie umiała się ruszać a była w miarę kumata to właśnie beczała gdy tylko zniknęłam z pola widzenia, a na kibelek trzeba było iść poprostu szłam i tyle. Do kąpieli brałam ja ze sobą na bujaczku. Leżała, oglądała to tylko wtedy jak mąż miał na popołudnie i wracał po 22. Kąpiel niestety trwała dłużej. Jak zaczęła raczkować to już niestety do kibelka musiała wchodzić ze mną drzwi miałam uchylone i zaglądała do środka teraz gdy chodzi to też czasem ja zaciekawi gdzie idę ale już kibelek zamykam chyba, że już mocno chce się do mnie dostać i wyje pod drzwiami to jej otwieram ale prysznic dalej przy otwartych drzwiach biorę. Na wypadek gdyby głupota jej przyszła do głowy i coś zrobiła.

Gość gość
Aby wam ulzyc w cierpieniach powiem : Z wami , też się kiedyś ktoś męczył

Gość gość
Nie kochana, ja i moj brat bylismy dziecmi cud, grzeczni, usluchani. Jako niemowleta lezelismy grzecznie patrzac w sufit. To wszystko wg mojej mamy hehe. Jak moj zaczyna jeczec( zabkuje) to mama twierdzi ze ma chimery... I co on taki niegrzeczny.

Gość gość
ostatniej nocy miałam z synem to samo. Koszmar. A wiecie, że była pełnia ksieżyca? Niektóre dzieci tak reagują.

Gość gość
Sama gdy jest pelnia to nie moge zasnac, budze sie po nocach... Ha wiec cos w tym jest.

Gość gość
Oby ta pelnia juz minela ;) i byle do wiosny.

Gość gość
Mnie teraz skaralo malym szogunem meczydupka... Ale to nic i tak jest fajny i ciesze sie ze jest, bo juz wiecej dzieci miec nie bede. Pierwsza corka prawie ideal. I tez nie moglam pojac jak mamy nie ogarniaja przy niemowleciu. A teraz sama robie 3 rzeczy na raz, pedem jak maly spi albo gdy go przypilnuje starsza juz siostra 10letnia albo maz. Normalnie rece mi sie trzesa bo nie wiem w co wlozyc hehe. Tez czuje jak bym pierwszy raz dziecko miala, bo charakterek malec ma, zabkowanie- on walczy o zycie jak typowy choc jeszcze maly mezczyzna. Rytmu dnia typowo nie ma hehe. Ale tak jest odkad skonczyl pol roczku i zaczely sie zabki. Wczesniej nie narzekalam. Ale plus jest- moze w koncu zrzuce zbedne 5 kilo hehe.