Gość gość Napisano Styczeń 3, 2018 Jestem młodą kobietą, od niedawna pracuję w miejscowym sklepie. Praca jak praca lecz nie o tym chcę napisać. Mam dość niektórych klientów. Ciągle mówią tylko o jednym. Obrzydliwe teksty w moją stronę, ohydne propozycje, komentarze. Co oni by ze mną nie robili, czy lubię tak czy inaczej uprawiać seks... Zapraszają mnie po pracy na "małe co nieco", pytają o doświadczenia seksualne, zdania z samymi podtekstami aż czasami inni klienci zwracają na to uwagę. Bardzo mnie to denerwuje i sprawia mi przykrość i zakłopotanie. Nie jestem osobą do towarzystwa ani taką, z którą można śmiało rozmawiać na takie tematy i kierować obleśne komentarze. Niemiła być nie mogę, bo pewnie rozmowa z szefem gwarantowana... A delikatne zwrócenie im uwagi nic nie daje. Źle się z tym czuję, może dla kogoś to będzie dziwne, ale takie żarty nie sprawiają mi przyjemności. Niejednokrotnie spotkałam się też z "przypadkowym" dotykiem, czy to klepnięcie w pośladki czy obejmowanie...Nie wiem co mogę z tym zrobić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach