Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dowód że w moim mieście jest castorama i elektrownia filmik do oceny ale cały

Polecane posty

Gość gość
dowód powyżej ...

Gość gość
NIKT tych badziewi nie ogląda!!!!!!! won czubie

Gość gość
fajny filmik :)

Gość gość
A kto by chciał oglądać film z jakiejś dziury

Gość gość
16:43 to miasto to nie jest jakaś dziura tylko duże miasto ile razy mam ci to jeszcze powtarzać? Wbij sobie to do łba i obejrzyj cały filmik

Gość gość
zrozum umysłowy karle, że nigdy, NIGDY, nie oglądam twoich filmików. Nie interesują mnie twoje idiotczne przemazy po wrocławiu czy tym opolskim zadoopiu

Gość gość
Ja oglądam

Gość gość
no przecież wiemy, że sam swoje wypociny oglądasz, więc tego akurat pisac nie musisz

Gość Namysłów wojew opolsk
16:51 czemu Opole wg ciebie to dziura i zadoopie? Przecież w Opolu odbyły się Pierwsze w Polsce Klubowe Mistrzostwa Świata w siatkówce i najlepsi siatkarze byli w Opolu co mimo tego że tak ważne wydarzenie było w Opolu i to że Opole jest 3 najbogatszym miastem wojewódzkim w Polsce po Warszawie i Wrocławiu i że w Opolu odbywa się przeniesiony z Gdańska w tym roku yach film festiwal (poczytaj o nim w Google) i że w Opolu jest najbardziej nowoczesne muzeum w Polsce czyli multimedialne muzeum polskiej piosenki i że w Opolu odbywa się festiwal Polskiej Piosenki to mimo tego Opole to dalej dziura i zadoopie ps i w Opolu są 3 kina 4 teatry filharmonia amfiteatr ogród zoologiczny centrum wystawienniczo kongresowe kilka galerii sztuki itd to wg ciebie dalej dziura i zadoopie? Skoro to wszystko w Opolu jest to niby co w Opolu jest nie tak że mimo tego nazywasz Opole dziurą wytłumacz mi to wreszcie!!!