Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Femdom

Polecane posty

Gość gość

Mam 14 lat i chodZę do drugiej gimnazjum. Od pewnego czasu zacząlem się podobac mojej wychowawczyni..słyszałem ciagle teksty: ,,no co tam przystojniaku", mój ty pięknisiu itp... pewnego dnia dostałem uwagę od innej pani na histori. Moja.wychowawczyni wezwała mnie po lekcjach do gabinetu. Było to po 8 lekcji. Powiedziała ze porozmawia z panią aby ta usunęła uwagę pod jednym warunkiem. Że to co teraz zrobimy zostanie tylko między nami.i od tej pory z polskiego zawsze będę miał lajtowo. Więc sie zgodzilem. Wychowawczyni przekluczyla drzwi, i kazała mi się położyć na podłodze. Strasznie się denerwowalem ale ona powiedziala ze to.nic takiego i.mam się nie bac. Gdy juz lezalem pani pojechała krzeslem i polozyla mi na klatce swoje buty. Powiedziała ,,teraz się doigrales przystojniaku" i kazała mi zdjąć jej buty i położyć sobie na nos. Czułem strasZne upokorzenie ale gdy odmowilem, powiedziala ze wstawi mi nagane wychowawcy. Nie mialem wyjscia . Lezalem prZez ok. 5 minut z jej butem na nosie i wąchalem smród z jej butów po 8 godzinach od ich zalozenia... jakoś to wytrzymałem. Teraz przyszła kolej na nogi.. położyła mi je na nos i tez kazała wachac. Na początku chcialo mi się wymiotowac, z czasem przyzwyczaiłem się do zapachu... Gdy po okolo 10 minutach pani podniosła swoje nogi, zdjęła kolanowki i kazala mi wylizac bród z jej palców!!! To było ohydne. Po tym wszystkim chciało mi się płakać, ale to nie koniec... pani wstała z krzesla ,ubrala buty i kazała położyć mi się na ławce. Gdy to uczyniłem usiadła mi dupą na twarz i mnie poddusila!!!! Po tym wszystkim kazala mi trzymać język za zębami i iść do domu.. na polskim faktycznie mam jakis pakiet ułatwień ale i tak to było okropne..co.mam o tym myśleć??

Gość gość
kolejny debil wam się chce to pisać zrób przysługę społeczeństwu i idź się zabić