Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćja

Dziwna relacja co robic

Polecane posty

Gość gośćja

Mamy prawie 30 lat, spotykamy sie okolo roku, jednak nie umial powiedziec nigdy ze jestesmy para, twierdzil, ze mu na mnie zalezy i jestem wspaniała kochana, ale przedstawial jako kolezanke. Calujemy sie czasem, do niczego nie doszlo, mowi, ze trzeba zaczekac, przez to traktowanie mnie jak kolezanke przestalam sie czuc jak kobieta, popsulo nam sie, poznalam innego, bylismy pare razy w lozku, bylo mi.cudownie, adorowal mnie, dbal staral sie, powiedzialam o nim temu pierwszemu, stwoerdzil wowczas zw mnie kocha i poprosil o szanse, zgodzilam sie. I od miesiaca znow sie spotykamy jest milo, ale tesknie za adoracja.za poczuciem, ze jestem pociagajaca i kobieca. Klade sie z nim, on mnie caluje na dobranoc i tyle. Dotyk taki czuly ale nic wiecej. Czy ja mam pelroblemy czy cos jednak z ta relacja nie tak? Prosze o oceny.

Gość gośćówa
poka zdjencie to zobczymy czy szyko ok tak na serio to pewnie pedał czy coś bo jaki normalny facet tak sie zachowuje chyba że jest wierzący wtedy zwracam honor i warto poczekać (chyba)

Gość gość
Jesteś dla Niego poczekalnia, Milo z Toba spędza czas ale jak w końcu zakocha się w innej to szybciutko Cie kopnie w d...e a z nowa od razu się zwiąże i nie będzie miał wątpliwości. Wierzysz ze on niby Cie kocha? Gdyby tak było to już byscie byli para. A tymczasem nadal przedstawia Cie jako koleżankę. Naiwna jestes. Trzeba było z tym drugim cos zacząć a nie parę razy się tylko przespać i ,,wrócić" do kolegi który Cie zwodzi.

Gość gość
Dziwie sie ze wytrzymałaś aż rok w takiej relacji. Podejrzewam że facet jest aseksualny lub tak jak ktos juz napisal, jest gejem. Nawet jesli bylby tak bardzo wierzacy i chcial zaczekac z seksem do slubu to by Ci o tym powiedzial i raczej okazywalby Ci jak bardzo go pociagasz...

Gość gość
Nie,to jest dziwne. Nie ma sensu domyślać się dlaczego taki jest,ale normalne to nie jest. Nawet jeśli nie chciałby konsumpcji to są pocałunki,przytulanie,dotyk i tak dalej. Jest adoracja i okazywanie kobiecie,że się jej chce,że się podoba. Nie dziwię się że czujesz się jak koleżanka,dziwię się że trwa to już aż rok a ty wytrzymalas.

Gość gość
Jak chcesz wiedziec co on myśli, co czuje, dlaczego tak się zachowuje oraz czy będziecie razem, napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
Naiwna jestes. Nic dla niego nie znaczysz, spotyka się z Toba bo nie ma innych opcji ale jak pozna inna i się zauroczy to szybko kopnie Cie w d...e a z ta nowa od razu się zwiąże. Miej honor i zerwij kontakt.