Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aged24

Kto ma powyżej 20 lat i nigdy nie uprawiał seksu?

Polecane posty

Gość gość
Nie eksponuję. Korzystam z nich, zgodnie z ich przeznaczeniem.

Gość gość
Ja osobiście nie. Mam 33 lata,seks uprawiam od 21 roku życia. Ale poznałam ostatnio świetnego faceta. Starszy o tyle ile lubię,ładna twarz,szczuplutki szatynek,wyższy o głowę. No po prostu super,w sam raz dla mnie! Ale jak się okazało prawiczek... I tu zonk. Co ja mam z nim zrobić???

Gość gość
Jesli seks cie obrzydza to nigdy sie nie przelamiesz, mialam znajomą ktora miala te same poglądy i nie moglą zniesc mysli, ze moglaby byc polepiona spermą itd. Ma 30 lat i nigdy nie uprawiala seksu.

Gość gość
Ja mam 29 lat i nie uprawialam, bo tez bardzo rzadko mi sie ktos podoba, tak jak ktos napisal wyzej musialby byc to ktos naprawde wyjatkowy. Po za tym wolalabym w zwiazku, a ze nie trafil mi sie powazny zwiazek, tylko przelotne, nierokujace znajomosci tak wyszlo.

Gość gość
Mam 24 lat jestem prawiczkiem , poznałem kilka dziewczyn i zaproponowałem każdej poznanej by dały się namówić na bezpieczny sex , usłyszałem tylko , chyba cię p****ało . Wiem na 100% że nie mają chłopaków i w domu się onanizują , co nie uważam za złe. Gdyby do mnie podeszła dziewczyna i zaproponowała sex zgadzam się natychmiast . Dziewczyna może cierpieć a nie zgodzi się by być zadowoloną . Zapewniałem intymność , zabezpieczenie się przed ciążą zawsze było p****ało cię . Nie mogę tego zrozumieć